0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για όποιους έχουν την απορίαΕίμαι εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα και μόλις έκλεισα 6 χρόνια. Του χρόνου απολύομαι και διορίζομαι αυτόματα σε σχολείο στην περιοχή μου βάσει νόμου αφού δούλεψα6 ολόκληρα χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση και δεν καθόμουν στην δημόσια.
Παράθεση από: mata harry στις Μαρτίου 14, 2010, 05:36:43 pmαγαπητε/η piaget τωρα 'η δουλευεις απο hobby 'η εισαι φυτιλακιας.ως γνωστον νηστικο αρκουδι δν χορευει.γιατι οι εκπαιδευτικοι να εργαζονται χωρις ικανοποιητικη πληρωμη(εννοω τετοια γαι να μπορεσουν να ζησουν,οχι να πλουτησουν)η' καθολου πληρωμη.θελω να ζησω οχι να αγιασω! αν εσυ θες ν αγιασεις be my guest.frankly my dear I don't give a damn!!!και ναι σε συγκριση μεχρι τωρα το δημοσιο ηταν η καλυτερη λυση....αλλα μηπως σου μιλαω τζαμπα? δν πιστευα οτι χρειαζονται υποτιτλους τα λεγομενα μ.....ααα! συγγνωμη! τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις?χειροκροτητής είναι
αγαπητε/η piaget τωρα 'η δουλευεις απο hobby 'η εισαι φυτιλακιας.ως γνωστον νηστικο αρκουδι δν χορευει.γιατι οι εκπαιδευτικοι να εργαζονται χωρις ικανοποιητικη πληρωμη(εννοω τετοια γαι να μπορεσουν να ζησουν,οχι να πλουτησουν)η' καθολου πληρωμη.θελω να ζησω οχι να αγιασω! αν εσυ θες ν αγιασεις be my guest.frankly my dear I don't give a damn!!!και ναι σε συγκριση μεχρι τωρα το δημοσιο ηταν η καλυτερη λυση....αλλα μηπως σου μιλαω τζαμπα? δν πιστευα οτι χρειαζονται υποτιτλους τα λεγομενα μ.....ααα! συγγνωμη! τι δουλεια ειπαμε οτι κανεις?
Δεν σας έκοψε ξαφνικά η αγάπη για την εκπαίδευση ούτε αγωνίζεστε για την βελτίωση της εκπαίδευσης. ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να διοριστείτε και τίποτα άλλο. Για αυτό και η κοινωνία σας έχει γύρισει την πλάτη.Πλάκα πλάκα αυτό το σύνθημα της Διαμαντοπούλου "πρώτα ο μαθητής", είναι πολύ εύστοχο για την εκπαίδευση σε αυτή τη χώρα.Συγκεκριμένα ο κύριος που καταγγέλει και φωνάζει είναι γνωστός συνδικαιστής της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς ο οποίος έχει να μπει σε τάξη από την προηγούμενη χιλιετία.Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά σας υποχρεώνει κανείς να πάτε ωρομίσθιοι? Γιατί πάτε αφού είναι τόσο άσχημα και δεν ψάχνετε κάποια άλλη δουλειά? Αφου δεν σας πληρώνουν κιόλας γιατί να δουλεύετε τσάμπα;τα αιτήματα των ωρομισθίων που λένε όχι στον ΑΣΕΠ αλλά δενλένε κουβέντα για τη βυσματική ΠΔΣ , αφού όλοι λίγο πολύ βολεύονται εκεί, άσε τα κορόιδα να διαβάζουν.Ναι ρε να ξεσπιτωθείς!! Εκεί δεν είναι η οργανική σου? εκεί να πας. Αν δεν ήθελες να πας γιατί δέχτηκες τον διορισμό?Και όσον αφορά όλους αυτούς που κλαίγονται για την ωρομισθία ότι διανύουν λέει χιλιόμετρα και τέτοια. Εγώ ξέρω πως αν ήμουν σε μια δουλειά και είχαν να με πληρώσουν μήνες, θα έφευγα και έψαχνα για άλλη δουλειά. Εσείς γιατί δεν το κάνετε? Αφού είναι τόσο χάλια η ωρομισθία γιατί επιμένετε? Άρα καλά κάνει η αννούλα που σας έχει απλήρωτους.Είμαι εκπαιδευτικός σε ιδιωτικό σχολείο στην Αθήνα και μόλις έκλεισα 6 χρόνια. Του χρόνου απολύομαι και διορίζομαι αυτόματα σε σχολείο στην περιοχή μου βάσει νόμου αφού δούλεψα6 ολόκληρα χρόνια στην ιδιωτική εκπαίδευση και δεν καθόμουν στην δημόσια.