0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι...πρεπει να βομβαρδίστηκε απο μηνυματα ο Λακης...η κατάσταση εφτασε στο απροχωρητο....για αυτον και την εξευτελισε την κυραννα...δεν υποφερονται πια οι κηφηνες...ΟΛΟΙ , ωρομισθιοι , αναπληρωτες στα πρωινα , στα ολοημερα ,στην ΠΔΣ ,στα ΣΔΕ .... και σε ολα τα δημοσια σχολεια της Ελλαδος...καταλαβετε το , πρεπει να παρουμε την κατασταση στα χερια μας...εμεις τους ψηφιζουμε και εμεις πρεπει να τους στειλουμε απο εκει που ηρθαν...τελος η ομηρια της μαυρης εργασιας... ΟΛΟΙ εχουμε τα ιδια προβληματα...ΑΓΩΝΑΣ ....
Παράθεση από: mata harry στις Μαρτίου 16, 2010, 11:18:04 pmΠαράθεση από: vaseto στις Μαρτίου 16, 2010, 11:15:07 pmτο ακουσατε αυτο οτι θα αυξησουν τον αριθμο των ενσημων για να μπεις στο ταμειο ανεργιας?που το διαβασες αυτο??? εχεις link? ωχ παναγια μου αυτο μας ελειπε.......Συγνωμη αλλα αυτο το πιστευω κι εγω γιατι διαβασα εξω πο το ΙΚΑ οτι συμφωνα με το νομο Πετραλια καθε χρονο μεχρι το 2012 θα αυξανεται κατα 10 ο αριθμος των ενσημων που θα χρειαζονται για να ασφαλιστει κανεις....αυτο θα εχει αμεση συνεπεια και στον ΟΑΕΔ.Εγω εχασα το επιδομα φετος....
Παράθεση από: vaseto στις Μαρτίου 16, 2010, 11:15:07 pmτο ακουσατε αυτο οτι θα αυξησουν τον αριθμο των ενσημων για να μπεις στο ταμειο ανεργιας?που το διαβασες αυτο??? εχεις link? ωχ παναγια μου αυτο μας ελειπε.......
το ακουσατε αυτο οτι θα αυξησουν τον αριθμο των ενσημων για να μπεις στο ταμειο ανεργιας?
"http://www.youtube.com/v/6kNpl2KpAM8&color1=0xb1b1b1&color2=0xcfcfcf&hl=en_US&feature=player_embedded&fs=1"
Παράθεση από: maritina στις Μαρτίου 16, 2010, 11:23:58 pmΠαράθεση από: mata harry στις Μαρτίου 16, 2010, 11:18:04 pmΠαράθεση από: vaseto στις Μαρτίου 16, 2010, 11:15:07 pmτο ακουσατε αυτο οτι θα αυξησουν τον αριθμο των ενσημων για να μπεις στο ταμειο ανεργιας?που το διαβασες αυτο??? εχεις link? ωχ παναγια μου αυτο μας ελειπε.......Συγνωμη αλλα αυτο το πιστευω κι εγω γιατι διαβασα εξω πο το ΙΚΑ οτι συμφωνα με το νομο Πετραλια καθε χρονο μεχρι το 2012 θα αυξανεται κατα 10 ο αριθμος των ενσημων που θα χρειαζονται για να ασφαλιστει κανεις....αυτο θα εχει αμεση συνεπεια και στον ΟΑΕΔ.Εγω εχασα το επιδομα φετος....δλδ αν φετος καποιος βγαινει ανεργια για 1η φορα ποσα ενσημα θελει?