0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άκουσε κανείς τι είπε η Διαμαντοπούλου στην ΕΤ3?? είπε κάτι καινούργιο?? η όλοι εβλεπαν τον γάβρο??
Παράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 18, 2010, 12:20:02 amΠαράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 17, 2010, 11:55:05 pmΆκουσε κανείς τι είπε η Διαμαντοπούλου στην ΕΤ3?? είπε κάτι καινούργιο?? η όλοι εβλεπαν τον γάβρο??η ετησια ποδοσφαιρικη διασκεδαση που προσεφερει ο ακατονομαστος στην ευρωπη δεν χανεται... ναι ναι χαλαλι που δεν ακουσαμε την αννουλα
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 17, 2010, 11:55:05 pmΆκουσε κανείς τι είπε η Διαμαντοπούλου στην ΕΤ3?? είπε κάτι καινούργιο?? η όλοι εβλεπαν τον γάβρο??η ετησια ποδοσφαιρικη διασκεδαση που προσεφερει ο ακατονομαστος στην ευρωπη δεν χανεται...
Παράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 18, 2010, 12:24:41 amΠαράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 18, 2010, 12:20:02 amΠαράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 17, 2010, 11:55:05 pmΆκουσε κανείς τι είπε η Διαμαντοπούλου στην ΕΤ3?? είπε κάτι καινούργιο?? η όλοι εβλεπαν τον γάβρο??η ετησια ποδοσφαιρικη διασκεδαση που προσεφερει ο ακατονομαστος στην ευρωπη δεν χανεται... ναι ναι χαλαλι που δεν ακουσαμε την αννουλα Θα απαντήσω με παροιμίες: 1. Ταχιά τον κλαίνε.2. Πέμπτη κοντή γιορτή!3. Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθεις.Στο δια ταύτα τώρα. Από όσα διαβάζω, αντιλαμβάνομαι ότι το μόνο εντελώς μετέωρο είναι το 24μηνο, αφού κανείς δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο γι' αυτό.
Παράθεση από: karxarias29 στις Μαρτίου 18, 2010, 01:00:28 amΠαράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 18, 2010, 12:24:41 amΠαράθεση από: rorygr στις Μαρτίου 18, 2010, 12:20:02 amΠαράθεση από: PO-PA-KI στις Μαρτίου 17, 2010, 11:55:05 pmΆκουσε κανείς τι είπε η Διαμαντοπούλου στην ΕΤ3?? είπε κάτι καινούργιο?? η όλοι εβλεπαν τον γάβρο??η ετησια ποδοσφαιρικη διασκεδαση που προσεφερει ο ακατονομαστος στην ευρωπη δεν χανεται... ναι ναι χαλαλι που δεν ακουσαμε την αννουλα Θα απαντήσω με παροιμίες: 1. Ταχιά τον κλαίνε.2. Πέμπτη κοντή γιορτή!3. Εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθεις.Στο δια ταύτα τώρα. Από όσα διαβάζω, αντιλαμβάνομαι ότι το μόνο εντελώς μετέωρο είναι το 24μηνο, αφού κανείς δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο γι' αυτό. το κλάμα κάνει καλό στην όραση
Συνταγματικό το νέο νομοθετικό πλαίσιο για απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών Το Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε συνταγματικές τις νέες ρυθμίσεις που καθορίζουν τον τρόπο και τις προϋποθέσεις απόλυσης των ιδιωτικών εκπαιδευτών που απασχολούνται με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου. Σημειώνουμε ότι καταργήθηκε το δικαίωμα αναιτιώδους καταγγελίας των... ...εκπαιδευτικών από τους ιδιοκτήτες εκπαιδευτηρίων που προέβλεπε ο Ν. 682/1977 και πλέον η απόλυση των εκπαιδευτικών είναι δυνατή για:1) σωματική ή πνευματική ανικανότητα2) συμπλήρωση του 70ου έτους της ηλικίας3) επιβολή της πειθαρχικής ποινής της απολύσεως από το πειθαρχικό συμβούλιο,4) τέλεση, εντός της προ του διορισμού πενταετίας, πράξεως που συνιστά έλλειψη των απαιτούμενων για δημόσιο υπάλληλο ηθικών προσόντων5) ανεπάρκεια περί την εκτέλεση των καθηκόντων του.6) κατάργηση σχολείων ή τάξεων και τμημάτων τάξεων7) διαταραχή του εκπαιδευτικού κλίματος στο σχολείο που είναι απότοκος αδυναμίας συνεργασίας μεταξύ του ιδιοκτήτη του σχολείου και του εκπαιδευτικού.Η διαταραχή εργοδότη και εκπαιδευτικού, διαπιστώνεται από τριμελή επιτροπή, η οποία αποτελείται από έναν εκπρόσωπο Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, της ΟΙΕΛΕ και της αντιπροσωπευτικότερης εργοδοτικής οργάνωσης των ιδιοκτητών σχολείων.Σύμφωνα με την απόφαση του ΣτΕ το νέο νομοθετικό πλαίσιο είναι σύμφωνο με το άρθρο 16 του Συντάγματος για την προστασία της παιδείας και την αρχή της ο Piaget ακουει;;;;;;;;
τι εγινε ρε παιδια ακομα, ακομη δεν εχετε παει για υπνο,αχχχ αυτο το παλιονομοσχεδιο θα μας καψει τα νευρα....... παντως δεν εχω καταλαβει τι θα γινει αυριο δηλ σημερα
Παράθεση από: ran στις Μαρτίου 17, 2010, 11:37:57 pmλοιπον εχει κανεις πληροφοριες ποιοι αλλοι κλαδοι εκτος των γυμναστων ειναι υπεραριθμοι;;;;;;;;;φιλολογοι,πληροφορικοι...κλπ δυστυχως ειμαστε πολλοι..
λοιπον εχει κανεις πληροφοριες ποιοι αλλοι κλαδοι εκτος των γυμναστων ειναι υπεραριθμοι;;;;;;;;;
πλην αβρααμ και αντωνη, δεν ηταν κακος
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Μαρτίου 17, 2010, 11:39:09 pmΠαράθεση από: ran στις Μαρτίου 17, 2010, 11:37:57 pmλοιπον εχει κανεις πληροφοριες ποιοι αλλοι κλαδοι εκτος των γυμναστων ειναι υπεραριθμοι;;;;;;;;;φιλολογοι,πληροφορικοι...κλπ δυστυχως ειμαστε πολλοι.. ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ...........ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΑΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ...2000 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΠΑΝ ΑΠ' ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙΞΕΝΕΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΕΣ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΩΣ
ΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας ΠΕ05.00 144 ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06.00 228 ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας ΠΕ07.00 144εδώ εχουμε υπεραριθμους
Ένας φίλος μου μου ήπε πως ο ΑΣΕΠ θα γίνει μετά το Πάσχα. Μύπως έπρεπε να κάνω τα χαρτιά μου νορίττερα και δεν το κατάλαβα? Εσύς κάνατε τα χαρτιά σας? Ήτταν πολά; Αν κάπυα σινάδελφος ξέρη κάτυ ας μου απαντήση. παρακαλό γρήγορα βιάζομε να δόσο εξετάσης ασέπ και να δοιδάξο. Σας παρακαλό
Παράθεση από: arist2 στις Μαρτίου 18, 2010, 09:37:53 amΠΕ05 Γαλλικής Γλώσσας ΠΕ05.00 144 ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας ΠΕ06.00 228 ΠΕ07 Γερμανικής Γλώσσας ΠΕ07.00 144εδώ εχουμε υπεραριθμουςΔηλ 2182-516 60% = 1666 (σημαδιακόα)40%=11112777 προς διορισμόΛέτε να πάει έτσι; περισσεύουν 223 για τεχνικές ειδικότητες ή άλλα μικρά κενά.