0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: paschalist στις Μαρτίου 22, 2010, 07:58:56 pmΠαράθεση από: Landau στις Μαρτίου 22, 2010, 04:24:52 pmΠαράθεση από: Amedeus στις Μαρτίου 22, 2010, 04:16:21 pmΣήμερα στο σχολείο κάποιος συνάδελφος μας είπε ότι το νομισματοκοπείο άρχισε να κόβει δραχμές!!! Λέτε να βγούμε από τη ζώνη του ευρώ; Εγώ άκουσα ότι άρχισε να κόβει τάλαντα και ζήτησαν μάλιστα τη βοήθεια από το Νομισματικό Μουσείο (για αυτό είχε κλείσει το προηγούμενο διάστημα)!!! Λέτε;;;; Όλα αυτά περί νομισματοκοπείου δραχμών και ταλάντων είναι γελοιότητες. Ο ξάδερφος της συζύγου μου έχει ένα βαπτιστήρι που η ξαδέρφη του δουλεύει με τη θεία της διπλανής που η κόρη της γνωρίζει τη θεία της μάνας του Γιώργου. Ο Γιώργος λοιπόν μας πληροφόρησε πως σε καμιά περίπτωαη δεν κόβουν δραχμές. Περίσσεψαν λέβα από
Παράθεση από: Landau στις Μαρτίου 22, 2010, 04:24:52 pmΠαράθεση από: Amedeus στις Μαρτίου 22, 2010, 04:16:21 pmΣήμερα στο σχολείο κάποιος συνάδελφος μας είπε ότι το νομισματοκοπείο άρχισε να κόβει δραχμές!!! Λέτε να βγούμε από τη ζώνη του ευρώ; Εγώ άκουσα ότι άρχισε να κόβει τάλαντα και ζήτησαν μάλιστα τη βοήθεια από το Νομισματικό Μουσείο (για αυτό είχε κλείσει το προηγούμενο διάστημα)!!! Λέτε;;;; Όλα αυτά περί νομισματοκοπείου δραχμών και ταλάντων είναι γελοιότητες. Ο ξάδερφος της συζύγου μου έχει ένα βαπτιστήρι που η ξαδέρφη του δουλεύει με τη θεία της διπλανής που η κόρη της γνωρίζει τη θεία της μάνας του Γιώργου. Ο Γιώργος λοιπόν μας πληροφόρησε πως σε καμιά περίπτωαη δεν κόβουν δραχμές. Περίσσεψαν λέβα από
Παράθεση από: Amedeus στις Μαρτίου 22, 2010, 04:16:21 pmΣήμερα στο σχολείο κάποιος συνάδελφος μας είπε ότι το νομισματοκοπείο άρχισε να κόβει δραχμές!!! Λέτε να βγούμε από τη ζώνη του ευρώ; Εγώ άκουσα ότι άρχισε να κόβει τάλαντα και ζήτησαν μάλιστα τη βοήθεια από το Νομισματικό Μουσείο (για αυτό είχε κλείσει το προηγούμενο διάστημα)!!! Λέτε;;;;
Σήμερα στο σχολείο κάποιος συνάδελφος μας είπε ότι το νομισματοκοπείο άρχισε να κόβει δραχμές!!! Λέτε να βγούμε από τη ζώνη του ευρώ;
Το 2004 πήγα για ένα μήνα στη
Όλα αυτά περί νομισματοκοπείου δραχμών και ταλάντων είναι γελοιότητες. Ο ξάδερφος της συζύγου μου έχει ένα βαπτιστήρι που η ξαδέρφη του δουλεύει με τη θεία της διπλανής που η κόρη της γνωρίζει τη θεία της μάνας του Γιώργου. Ο Γιώργος λοιπόν μας πληροφόρησε πως σε καμιά περίπτωαη δεν κόβουν δραχμές. Περίσσεψαν λέβα από
Παράθεση από: ppaio στις Μαρτίου 20, 2010, 08:03:30 pmΟ αναπληρωτης χαριζει μορια προυπηρεσιας ? ΟΧΙ . Τι λεει εφτυσα το γαλα της μανας μου για αυτα.Αλλο αν τα αποκτησε αναξιοκρατικα.Ο ΑΣΕΠΙΤΗΣ με τρεις και βαλε επιτυχιες γιατι να μην παρει ολα τα μορια οταν αυτο αποκτηθηκαν στο θρανιο του ΑΣΕΠ (το οποιο θα γνωρισουν και πολλοι αλλοι απο κοντα συντομα).Πολύ σωστός!
Ο αναπληρωτης χαριζει μορια προυπηρεσιας ? ΟΧΙ . Τι λεει εφτυσα το γαλα της μανας μου για αυτα.Αλλο αν τα αποκτησε αναξιοκρατικα.Ο ΑΣΕΠΙΤΗΣ με τρεις και βαλε επιτυχιες γιατι να μην παρει ολα τα μορια οταν αυτο αποκτηθηκαν στο θρανιο του ΑΣΕΠ (το οποιο θα γνωρισουν και πολλοι αλλοι απο κοντα συντομα).
ΘΕΩΡΩ ότι το 60 - 40 είναι υποχρεωμένη , βάσει νόμου, να το διορίσει. Υπάρχει ΦΕΚ και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αναφέρει ρητώς τους διορισμους σε επίπεδο 60 - 40. μην ξεχνάμε ότι πολλοί από 24μηνα και 30 μηνα περιλαμβάνονται στο 40% οπότε οι διορισμοι λιγοστεύουν - βγαίνει το 3000 που ανακοινώθηκε. καθε άλλη ρύθμιση εγκυμονεί κινδύνους προσφυγών και αποζημιώσεων
Παράθεση από: GIDA στις Μαρτίου 23, 2010, 11:24:11 amΘΕΩΡΩ ότι το 60 - 40 είναι υποχρεωμένη , βάσει νόμου, να το διορίσει. Υπάρχει ΦΕΚ και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αναφέρει ρητώς τους διορισμους σε επίπεδο 60 - 40. μην ξεχνάμε ότι πολλοί από 24μηνα και 30 μηνα περιλαμβάνονται στο 40% οπότε οι διορισμοι λιγοστεύουν - βγαίνει το 3000 που ανακοινώθηκε. καθε άλλη ρύθμιση εγκυμονεί κινδύνους προσφυγών και αποζημιώσεωνΤο 3000 βγαίνει αλλά με λιγότερους δασκάλους, αυτό εννοείς;
Παράθεση από: paschalist στις Μαρτίου 23, 2010, 11:27:43 amΠαράθεση από: GIDA στις Μαρτίου 23, 2010, 11:24:11 amΘΕΩΡΩ ότι το 60 - 40 είναι υποχρεωμένη , βάσει νόμου, να το διορίσει. Υπάρχει ΦΕΚ και η προκήρυξη του ΑΣΕΠ αναφέρει ρητώς τους διορισμους σε επίπεδο 60 - 40. μην ξεχνάμε ότι πολλοί από 24μηνα και 30 μηνα περιλαμβάνονται στο 40% οπότε οι διορισμοι λιγοστεύουν - βγαίνει το 3000 που ανακοινώθηκε. καθε άλλη ρύθμιση εγκυμονεί κινδύνους προσφυγών και αποζημιώσεωνΤο 3000 βγαίνει αλλά με λιγότερους δασκάλους, αυτό εννοείς;με βαση τον ΑΣΕΠ δασκάλων και νηπιαγωγών και την κειμενη νομοθεσία περι διορισμών στην περίπτωση που δεν υπαρχουν επιτυχλιντες ΑΣΕΠ θεωρώ ότι θα διοριστούν συνολικά περίπου 1400 - 1500΄δάσκαλοι και νηπιαγωγοί (60 - 40) οι υπόλοιπες θέσεις περίπου 1700 στη δευτεροβάθμια απορροφώντας το 60 - 40 εντάσσοντας και μέρος του 24 μηνου ούτως ή άλλως στο 40%