0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dmath στις Μαρτίου 26, 2010, 10:39:31 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 26, 2010, 10:34:09 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 26, 2010, 01:55:54 pmτριετης μεταβατικη περιοδος,απο αυτο το σεπτεμβρη εως και το σεπτεμβρη του 2012φετος οι πινακες κλειδωνουν, το σεπτεμβρη αυτο, ολα θα ειναι οπως πριν, αλλα με λιγοτερους διορισμουςαπο τον επομενο ασεπ, που θα γινει κανονικα, θα υπαρχουν δυο πινακες, ενας της μεταβατικης με σκετη προυπ. και ενας δευτερος στον οποιο θα μετραει 0.333 μορια(1/3) ο καθε μηνας, δηλαδη ενα ετος θα σου δινει 4 μορια συν ασεπ, συν μεταπτυχιακα, συν..δεν ξερω και εγω τι αλλο, φυσικα μιλαμε για τον καλυτερο απο τους εκαστοτε δυο τελευταιους ασεπ,αλλα ολα αυτα δεν λενε τιποτε αφου δεν ξερει κανεις, ουτε οι ιδιοι για ποσες θεσεις μιλαμε ανα ειδικοτηταστην ουσια θα κοπουν λογικα ,παρα τη μεταβατικη, καποιοι διορισμοι ειδικα σε κλαδους που ειχαν αποκτησει πολλοι το δικαιωμα (νομιμα), με την δικαιολογια της κρισης, και του εξορθολογισμου του συστηματος....περαστικα μαςοποιος θελει μπορει να δει το ιστορικο των μηνυματων οπουδηποτε,για να δει αν ειναι αξιοπιστος, οχι δεν το εμαθα απο αποσπασμενους, απο εκει που το εμαθα δεν παει (σχεδον) πιο περα, το ζητημα ειναι αν μου δοθηκε αυτη η πληροφορια για να τη διαδωσω και να δουν αντιδρασεις, δηλαδη να γινω παπαγαλακι, πραγμα που δεν το θελω, η οντως εχουν τετοια σχεδια, και επειδη το ολο σχεδιο εμοιαζε οριστικο πηρα το ρισκο να το πω με οποιο κινδυνο να εκτεθω και ισως να αναστατωσω καποιουςγια οσους αρχισαν να με κρινουν, να πω οτι δεν νομοθετω ουτε προτεινω στα ιδια με σας ειμαι, αν παρακολουθειτε καιρο το forum Για το 24 μηνο το φετεινό θα πάρει ποσοστό;εδω ζοριζονται για τη β φαση, για το 24μηνο που ερχεται τελευταιο, και ειναι αναλογα με τις αναγκες...ετσι ακριβως μου απαντησαν
Παράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 26, 2010, 10:34:09 pmΠαράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 26, 2010, 01:55:54 pmτριετης μεταβατικη περιοδος,απο αυτο το σεπτεμβρη εως και το σεπτεμβρη του 2012φετος οι πινακες κλειδωνουν, το σεπτεμβρη αυτο, ολα θα ειναι οπως πριν, αλλα με λιγοτερους διορισμουςαπο τον επομενο ασεπ, που θα γινει κανονικα, θα υπαρχουν δυο πινακες, ενας της μεταβατικης με σκετη προυπ. και ενας δευτερος στον οποιο θα μετραει 0.333 μορια(1/3) ο καθε μηνας, δηλαδη ενα ετος θα σου δινει 4 μορια συν ασεπ, συν μεταπτυχιακα, συν..δεν ξερω και εγω τι αλλο, φυσικα μιλαμε για τον καλυτερο απο τους εκαστοτε δυο τελευταιους ασεπ,αλλα ολα αυτα δεν λενε τιποτε αφου δεν ξερει κανεις, ουτε οι ιδιοι για ποσες θεσεις μιλαμε ανα ειδικοτηταστην ουσια θα κοπουν λογικα ,παρα τη μεταβατικη, καποιοι διορισμοι ειδικα σε κλαδους που ειχαν αποκτησει πολλοι το δικαιωμα (νομιμα), με την δικαιολογια της κρισης, και του εξορθολογισμου του συστηματος....περαστικα μαςοποιος θελει μπορει να δει το ιστορικο των μηνυματων οπουδηποτε,για να δει αν ειναι αξιοπιστος, οχι δεν το εμαθα απο αποσπασμενους, απο εκει που το εμαθα δεν παει (σχεδον) πιο περα, το ζητημα ειναι αν μου δοθηκε αυτη η πληροφορια για να τη διαδωσω και να δουν αντιδρασεις, δηλαδη να γινω παπαγαλακι, πραγμα που δεν το θελω, η οντως εχουν τετοια σχεδια, και επειδη το ολο σχεδιο εμοιαζε οριστικο πηρα το ρισκο να το πω με οποιο κινδυνο να εκτεθω και ισως να αναστατωσω καποιουςγια οσους αρχισαν να με κρινουν, να πω οτι δεν νομοθετω ουτε προτεινω στα ιδια με σας ειμαι, αν παρακολουθειτε καιρο το forum Για το 24 μηνο το φετεινό θα πάρει ποσοστό;
Παράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 26, 2010, 01:55:54 pmτριετης μεταβατικη περιοδος,απο αυτο το σεπτεμβρη εως και το σεπτεμβρη του 2012φετος οι πινακες κλειδωνουν, το σεπτεμβρη αυτο, ολα θα ειναι οπως πριν, αλλα με λιγοτερους διορισμουςαπο τον επομενο ασεπ, που θα γινει κανονικα, θα υπαρχουν δυο πινακες, ενας της μεταβατικης με σκετη προυπ. και ενας δευτερος στον οποιο θα μετραει 0.333 μορια(1/3) ο καθε μηνας, δηλαδη ενα ετος θα σου δινει 4 μορια συν ασεπ, συν μεταπτυχιακα, συν..δεν ξερω και εγω τι αλλο, φυσικα μιλαμε για τον καλυτερο απο τους εκαστοτε δυο τελευταιους ασεπ,αλλα ολα αυτα δεν λενε τιποτε αφου δεν ξερει κανεις, ουτε οι ιδιοι για ποσες θεσεις μιλαμε ανα ειδικοτηταστην ουσια θα κοπουν λογικα ,παρα τη μεταβατικη, καποιοι διορισμοι ειδικα σε κλαδους που ειχαν αποκτησει πολλοι το δικαιωμα (νομιμα), με την δικαιολογια της κρισης, και του εξορθολογισμου του συστηματος....περαστικα μαςοποιος θελει μπορει να δει το ιστορικο των μηνυματων οπουδηποτε,για να δει αν ειναι αξιοπιστος, οχι δεν το εμαθα απο αποσπασμενους, απο εκει που το εμαθα δεν παει (σχεδον) πιο περα, το ζητημα ειναι αν μου δοθηκε αυτη η πληροφορια για να τη διαδωσω και να δουν αντιδρασεις, δηλαδη να γινω παπαγαλακι, πραγμα που δεν το θελω, η οντως εχουν τετοια σχεδια, και επειδη το ολο σχεδιο εμοιαζε οριστικο πηρα το ρισκο να το πω με οποιο κινδυνο να εκτεθω και ισως να αναστατωσω καποιουςγια οσους αρχισαν να με κρινουν, να πω οτι δεν νομοθετω ουτε προτεινω στα ιδια με σας ειμαι, αν παρακολουθειτε καιρο το forum
τριετης μεταβατικη περιοδος,απο αυτο το σεπτεμβρη εως και το σεπτεμβρη του 2012φετος οι πινακες κλειδωνουν, το σεπτεμβρη αυτο, ολα θα ειναι οπως πριν, αλλα με λιγοτερους διορισμουςαπο τον επομενο ασεπ, που θα γινει κανονικα, θα υπαρχουν δυο πινακες, ενας της μεταβατικης με σκετη προυπ. και ενας δευτερος στον οποιο θα μετραει 0.333 μορια(1/3) ο καθε μηνας, δηλαδη ενα ετος θα σου δινει 4 μορια συν ασεπ, συν μεταπτυχιακα, συν..δεν ξερω και εγω τι αλλο, φυσικα μιλαμε για τον καλυτερο απο τους εκαστοτε δυο τελευταιους ασεπ,αλλα ολα αυτα δεν λενε τιποτε αφου δεν ξερει κανεις, ουτε οι ιδιοι για ποσες θεσεις μιλαμε ανα ειδικοτηταστην ουσια θα κοπουν λογικα ,παρα τη μεταβατικη, καποιοι διορισμοι ειδικα σε κλαδους που ειχαν αποκτησει πολλοι το δικαιωμα (νομιμα), με την δικαιολογια της κρισης, και του εξορθολογισμου του συστηματος....περαστικα μας
πάντως αν όντως είναι 1 μήνας 0.333 λίγοι θα πάρουν τα όρη και τα βουνά του χρόνου για την προϋπηρεσία.....
Παράθεση από: arist2 στις Μαρτίου 26, 2010, 10:56:31 pmπάντως αν όντως είναι 1 μήνας 0.333 λίγοι θα πάρουν τα όρη και τα βουνά του χρόνου για την προϋπηρεσία.....και η ΠΔΣ οταν αρχισε δεν ειχε μορια προϋπηρεσίας, αργότερα τα θεσπισαν
το σεπτεμβρη αυτο ολα θα ειναι ιδια,μετα τον ασεπ οχιοχι και για τα τρια χρονια
Παράθεση από: physikos13 στις Μαρτίου 26, 2010, 10:43:34 pmτο σεπτεμβρη αυτο ολα θα ειναι ιδια,μετα τον ασεπ οχιοχι και για τα τρια χρονιαΤί εννοείς μετά τον ΑΣΕΠ όχι; Έχουν σκοπό να κάνουν και διαγωνισμό τελικά ή όχι;
Παράθεση από: aeee στις Μαρτίου 26, 2010, 11:00:27 pmΠαράθεση από: arist2 στις Μαρτίου 26, 2010, 10:56:31 pmπάντως αν όντως είναι 1 μήνας 0.333 λίγοι θα πάρουν τα όρη και τα βουνά του χρόνου για την προϋπηρεσία.....και η ΠΔΣ οταν αρχισε δεν ειχε μορια προϋπηρεσίας, αργότερα τα θεσπισαν To όλο ζήτημα μου κάνει για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο με σκοπό να βγάλει τον πολύ κόσμο από τη μέση και να ανοίξει το πεδίο για ...ανανέωση ....καθώς τα πράγματα έχουν δυσκολέψει από όλες τις απόψεις...