0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το ότι μονο οι εχοντες παιδαγωγικη καταρτιση θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης στο διαγωνισμο πως σας φανηκε...με νευριασε πρωι πρωι...
Ναι έτσι είναι, από που και ως που να έχουν δικαίωμα μόνο όσοι έχουν παιδαγωγική κατάρτιση? Ας έχουν όλοι. Κουτσοί στραβοί όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα παιδιά.Δηλαδή δεν πρέπει να έχουν παιδαγωγική κατάρτιση αυτοί που θα διοριστούν επειδή έχετε μαζέψει προυπηρεσία και δεν σας συμφέρει?Όποιος έχει ένα πτυχίο θεωρείται καθηγητής ? από που και ως που? πόσα παιδαγωγικά μαθήματα έχει πάρει? έχει δοκιμασθεί μέσα στην τάξη? τον έχουν κρίνει άλλοι καθηγητές? ή απλά μπήκε μέσα και είδε τα παιδιά ως πειραματόζωα? (όπως συμβαίνει σήμερα δηλαδή)Πολύ καλά τα λέει η υπουργός, και δεν είναι μόνο το θέμα της παιδαγωγικής κατάρτισης. Είναι και το θέμα του γνωστικού αντικειμένου.Οι μισοί πτυχιούχοι σήμερα δεν ξέρουν που παν τα 4. Το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ στις σχολές που θέλουν να λέγονται καθηγητικέςΠαράθεση από: tagiw634 στις Μαρτίου 28, 2010, 02:01:30 pmτο ότι μονο οι εχοντες παιδαγωγικη καταρτιση θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης στο διαγωνισμο πως σας φανηκε...με νευριασε πρωι πρωι...
Μου 'λειψες, δεν ξέρεις πόσο μου 'λειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=6_lXQDWmymE
Εντούτοις η σύγχρονη παιδαγωγική είναι μαθητοκεντρική, συνεπώς η παιδαγωγική επάρκεια, το μεράκι του καθηγητή, και άλλα τόσα γλαφυρά που κατά καιρούς έχει πει θεωρώντας ότι απευθύνεται σε ηλιθίους, είναι κενό γράμμα σε 30άρια τμήματα, ή σε τάξεις που στοιβάζονται σε λυόμενα. Που ζεις;; Και έχω παιδαγωγική επάρκεια, αν θεωρείς ότι αμύνομαι σε μέτρο που με θίγει... Προσγειώσου, στο Ellada ζεις! (Αργεντινή όπου να'ναι!)
!Συγχύστηκα πάλι..
απλά get a life, Παράθεση από: nikgre στις Μαρτίου 28, 2010, 03:23:13 pmΜου 'λειψες, δεν ξέρεις πόσο μου 'λειψες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=6_lXQDWmymE
Αν συγχύζεσαι έτσι εύκολα από κάτι που έγραψε κάποιος σε ένα φόρουμ , φαντάσου πως θα συγχυστείς έτσι και μπεις σε τάξη, ειδικά αν σε πάρουν χαμπάρι οι μαθητές.Έχεις σκεφτεί να κάνεις κάποιο άλλο επάγγελμα?Παράθεση από: anastasia86 στις Μαρτίου 28, 2010, 03:39:01 pm!Συγχύστηκα πάλι..