0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ψυχραιμία βρε παιδιά να τα ρημαδοανακοινώσει πρώτα!
Καλησπέρα κι από μένα.Τελικά έχει καταλάβει κανείς πως θα προσλαμβάνονται από του χρόνου οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι; από ποιον πίνακα;
Εχουμε και λεμε,μοριοδοτηση προσφατου/ων ασεπ,προυπηρεσια,ειδικα προσοντα ( πχ.μεταπτυχιακα και ισως ξενες γλωσσες η η/υ )και κοινωνικα κριτηρια πχ. πολυτεκνοι.Μεταβατικο σταδιο 2-3 ετων, η frau Anna επιθυμει εναν πινακα για ολους (αναπληρωτες-μονιμους ακομη και των ιδιωτικων) .Προσωπικα δεν πιστευω τιποτα μεχρι να τα δω τυπωμενα σε επισημο εγγραφο.Δεν δενω κομπο τιποτε γιατι ο καθε ενας απο εμας εκφραζει τις επιθυμιες του.Ελπιζω να σε βοηθησα physicaest.
Εννοώ από το Σεπτέμβρη του 2010 και μιλάω για αυτούς τους δύο πίνακες που αναφέρθηκαν πριν. Οι αναπλ-ωρομίσθ. θα προσλαμβάνονται από αυτόν της μεταβατικής ή από τον άλλον;
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.Η ΠΕΕΑ παλευει για το 40% στο οποιο ανηκουν οι οαεδιτες και το καταλαμβανουν ολο , τουλαχιστον στους φιλολογους .Πετανε εξω εκατονταδες φιλολογους αναπληρωτες που εχουν περασει και στον ασεπ.Μη κανοντας καμια αναφορα στο 24 μηνο
Στα πλαίσια των συναντήσεων διεφάνη ότι :
ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.Η ΠΕΕΑ παλευει για το 40% στο οποιο ανηκουν οι οαεδιτες και το καταλαμβανουν ολο , τουλαχιστον στους φιλολογους .Πετανε εξω εκατονταδες φιλολογους αναπληρωτες που εχουν περασει και στον ασεπ.Μη κανοντας καμια αναφορα στο 24 μηνο , ουσιαστικα η ΠΕΕΑ μας διαγραφει μονοκονδυλιας.Αρα εμεις θα ειμαστε τα εξιλαστηρια θυματα.ΑΙΣΧΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
...Στα πλαίσια των συναντήσεων διεφάνη ότι......3. Μετά από πιέσεις της Π.Ε.Α. εξετάζεται το ζήτημα των εκπαιδευτικών με μεγάλες προϋπηρεσίες που δεν θα απορροφηθούν στη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου....Ο νέος πίνακας αναμένεται να περιλαμβάνει :μοριοδότηση πρόσφατου – πρόσφατων – γραπτού διαγωνισμού εκπαιδευτικών, προϋπηρεσία (η Π.Ε.Α. πιέζει ώστε να έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα)...[/i]
Αν πούμε ότι σε ένα κλάδο όπως πχ πε60 έγιναν φέτος 700 μόνιμοι διορισμοί συνολικά από όλους τους πίνακες.Το έτος 2010/11 σύμφωνα με τα μέχρι τώρα (δεδομένα ( -50%) πρέπει να διορίσει τους 350.Φέτος πήρε αναπληρωτές κοντά στους 1800.Το 2010/11 σύμφωνα με τα μέχρι τώρα (-70%) πρέπει να πάρει 550 περίπου .Έχουμε συνολικά μέχρι τώρα 700 μονίμους + 1800 αναπληρωτές = 2500Θα έχουμε για το 2010/11 350 μόνιμους + 550 αναπληρωτές = 900.Όλες αυτές τις θέσεις (1600) πως θα τις καλύψει Ξαφνικά αυτές οι θέσεις θα πάψουν να υπάρχουν??? Με 30ρια τμήματα???Δεν νομίζω .Η δική μου λογική είναι να περιμένουμε να ακούσουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και μετά να κάνουμε υποθέσεις προφητείες που δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να μας προσθέτουν αγωνία και άγχος.Λέτε για το πιστοποιητικό, συγνώμη βρε παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση χωρίς να έχω πρόθεση να θίξω.Τι παιδαγωγική επάρκεια μπορεί να έχουν κάποιες τεχνικές ειδικότητες??Τα νούμερα που αναφέρω μπορει να μην είναι απόλυτα ακριβή
Διεφανη ,πιεζει,εξεταζεται,αναμενεται να παριλαμβανει,ο Κρονος επιστρεφει στην Παρθενο,αυτοκλητοι σωτηρες,αισχος,40%,24+Ασεπ,λεξεις,αγωνιες,μηνυματα,ωρες χαμενες απο τη ζωη μας μπροστα σε ενα πληκτρολογιο,ανασφαλεια...........Καποτε πηγαινα με τον σταυρο στο χερι μα αυτος μου βαρηνε πια και τον κουβαλαω στον ωμο ,για να ειμαστε και στο πνευμα των ημερων.Καλη Ανασταση οτι και αν σημαινει αυτο για τον καθενα απο εμας ,γιατι απο πνευμα εγω τουλαχιστον εχω παραδωσει.......
Καταλάβατε ρε παιδιά? Να μη θίξουμε κιόλας τις αμόρφωτες κομμώτριες που έχουν διοριστεί στην Εκπ/ση χωρίς να υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους οι λέξεις : Πανελλαδικές εξετάσεις, πτυχίο Τριτοβάθμιας εκπ/σης, Μεταπτυχιακό, Διδακτορικό, ΑΣΕΠ, ΣΕΛΕΤΕ ,…. Τι παιδαγωγική επάρκεια μπορεί να έχει μια κομμώτρια ρε παιδιά?