0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
διαβαζουμε,σκοτωνομαστε, δινουμε αμετρητα λεφτα σε φροντιστηρια, ξενες γλωσσες, μεταπτυχιακα ,ecdl και δεν συμμαζευεται.. και στο τελος δουλευουμε σερβιτορες για 600 ευρω. δηλαδη αυτος που εβγαλε μονο το λυκειο τι πρεπει να κανει? γιατι να συμβιβαστω με τα 600?αν ηταν ετσι γιατι να μην δουλευα απο τα 18?εχω καθε δικαιωμα και ολα τα προσοντα για να παλευω για μια καλυτερη δουλεια και αυτη η δουλεια δυστυχως η ευτυχως ειναι στον δημοσιο τομεα. αν θελουν να κοψουν τους διορισμους ας αυξησουν τις θεσεις στον ιδιωτικο τομεα.και μην ακουω η γνωστη βλακεια "δουλειες υπαρχουν και φταις εσυ που θελεις να γινεις κατευθειαν διευθυντης" εχω 2 χρονια ανεργη και ξερω πολυ καλα τι μου γινεται.η μονη αληθεια ειναι οτι δουλειες υπαρχουν αλλα: 1)ενσημα δεν προκειται να δεις ουτε ζωγραφιστα, 2)μισθο θα αρχισουμε απο τα 570 και βλεπουμε, 3)οταν δεν σε χρειαζομαι αλλο μπορω να σε διωξω,4)επιδομα μεταπτυχιακου? τι ειναι αυτο?, 5)σκοπευεις να μεινεις εγκυος και να κανεις οικογενεια?...........ε συγνωμη μετα απο ολα αυτα γιατι να μην ονειρευομαι μια θεση στο δημοσιο? και ειδικα απο τη στιγμη που παλευω για αυτο κι εχω ολα τα προσοντα.δημοσιολαγνους μας λενε μετα.
Ας αντιδράσουμε, λοιπόν. Να επικοινωνήστε όλοι με τα βουλευτικά γραφεία των νομών μας (ένα σιχτίρισμα καλό θα κάνει), να στείλουμε μηνύματα σε εκπομπές (Αυτιάδες και σια) και ας πιέσουμε επιτέλους την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ να πράξουν το προφανές: τη στήριξη των συναδέλφων τους που επί χρόνια τριγυρνάνε σ' όλη την Ελλάδα για λίγα κωλομόρια.Η επόμενη λύση είναι οι πανελλαδικές