0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση4. Θα καταβληθεί προσπάθεια μείωσης στο ελάχιστο του αριθμού των ωρομισθίων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα αύξησης του αριθμού των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα περισσότερα κενά.Άρχισε και η αφλαβήτα τα πρωταπριλιάτικα. Αφού η Διαμάντω έλεγε πως ο αναπληρωτής δε συμφέρει γιατί κοστίζει μιάμιση φορά όσο ο διορισμένος...
4. Θα καταβληθεί προσπάθεια μείωσης στο ελάχιστο του αριθμού των ωρομισθίων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα αύξησης του αριθμού των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα περισσότερα κενά.
Στην " ανακοινωσούλα" πάντως της ΠΕΑ δεν γίνεται λόγος για το 24 μηνο και ΑΣΕΠ. ΓΙΑΤΙ δεν τα ρωτάει αυτά η ΠΕΑ; Περισσότερο δηλαδή μας ενδιαφέρει να δοθούν μοριάκα για τις ξένες γλώσσες κι όχι στο ασεπ; Τι αστεία είναι αυτά; Δεν μας παρατάνε λέω εγώ; Που ό,τι βολεύει τον καθένα μας.! Δεν μας βολεύει η επιτυχία στο ασέπ, ούτε λόγος γι' αυτό! Μας βολεύει η προυπηρεσία ( και πιστέψτε με - έχω πάνω από 30 μήνες) μιλάμε μόνο γι'αυτή. Εμένα προσωπικά η ΠΕΑ δεν μ' αρέσει. Οσοι ανήκουν σ'αυτή προωθούν τα δικά τους συμφέροντα. ΤΕΛΟΣ!!!
Ας το δεχτούμε. Γιατί τότε καμιά αναφορά στο 24μηνο;
Πώς προσδιορίζεις την άσπρη μέρα; Το να δίνεις σε όλη σου τη ζωή ΑΣΕΠ ελπίζοντας ότι θα είσαι ανάμεσα στους λίγους τυχερούς που θα προσληφθούν στο νέο σχολείο; Πλανάσαι πλάνην οικτράν που ούτε το νεαρό της ηλικίας δεν μπορεί να δικαιολογήσει