0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση4. Θα καταβληθεί προσπάθεια μείωσης στο ελάχιστο του αριθμού των ωρομισθίων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα αύξησης του αριθμού των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα περισσότερα κενά.Άρχισε και η αφλαβήτα τα πρωταπριλιάτικα. Αφού η Διαμάντω έλεγε πως ο αναπληρωτής δε συμφέρει γιατί κοστίζει μιάμιση φορά όσο ο διορισμένος...
4. Θα καταβληθεί προσπάθεια μείωσης στο ελάχιστο του αριθμού των ωρομισθίων εκπαιδευτικών και ταυτόχρονα αύξησης του αριθμού των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα περισσότερα κενά.
Στην " ανακοινωσούλα" πάντως της ΠΕΑ δεν γίνεται λόγος για το 24 μηνο και ΑΣΕΠ. ΓΙΑΤΙ δεν τα ρωτάει αυτά η ΠΕΑ; Περισσότερο δηλαδή μας ενδιαφέρει να δοθούν μοριάκα για τις ξένες γλώσσες κι όχι στο ασεπ; Τι αστεία είναι αυτά; Δεν μας παρατάνε λέω εγώ; Που ό,τι βολεύει τον καθένα μας.! Δεν μας βολεύει η επιτυχία στο ασέπ, ούτε λόγος γι' αυτό! Μας βολεύει η προυπηρεσία ( και πιστέψτε με - έχω πάνω από 30 μήνες) μιλάμε μόνο γι'αυτή. Εμένα προσωπικά η ΠΕΑ δεν μ' αρέσει. Οσοι ανήκουν σ'αυτή προωθούν τα δικά τους συμφέροντα. ΤΕΛΟΣ!!!
Ας το δεχτούμε. Γιατί τότε καμιά αναφορά στο 24μηνο;
Πώς προσδιορίζεις την άσπρη μέρα; Το να δίνεις σε όλη σου τη ζωή ΑΣΕΠ ελπίζοντας ότι θα είσαι ανάμεσα στους λίγους τυχερούς που θα προσληφθούν στο νέο σχολείο; Πλανάσαι πλάνην οικτράν που ούτε το νεαρό της ηλικίας δεν μπορεί να δικαιολογήσει