0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mlks στις Απριλίου 13, 2010, 02:51:23 pmΤελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.Πρεπει να περιμενουμε τελικα την τελικη μορφη στην βουλη.Με λίγα λόγια αυτό που αναφέρει:1)αποκτούμε όλοι παιδαγωγική επάρκεια2)Δίνουμε νέο ΑΣΕΠ που στηρίζεται σε "γενική παιδεία" και παιδαγωγικά ανεξαρτήτως ειδικότητας (έστω οτι τα καταφέρνουμε)3)Μπαινουμε 2 χρονια δοκιμαστικα έχοντας το μέντορα κτλ 4)Αν τους κάνουμε μας μονιμοποιούν..αν όχι "απο δω παν κι οι άλλοι"
Τελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.Πρεπει να περιμενουμε τελικα την τελικη μορφη στην βουλη.
Παράθεση από: maryk στις Απριλίου 13, 2010, 02:57:03 pmΠαράθεση από: mlks στις Απριλίου 13, 2010, 02:51:23 pmΤελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.Πρεπει να περιμενουμε τελικα την τελικη μορφη στην βουλη.Με λίγα λόγια αυτό που αναφέρει:1)αποκτούμε όλοι παιδαγωγική επάρκεια2)Δίνουμε νέο ΑΣΕΠ που στηρίζεται σε "γενική παιδεία" και παιδαγωγικά ανεξαρτήτως ειδικότητας (έστω οτι τα καταφέρνουμε)3)Μπαινουμε 2 χρονια δοκιμαστικα έχοντας το μέντορα κτλ 4)Αν τους κάνουμε μας μονιμοποιούν..αν όχι "απο δω παν κι οι άλλοι"Για το 4), μάλλον όχι. Αν κάποιος κριθεί ακατάλληλος για σχολείο (τώρα με τι κριτήρια; μην το ψάχνεις), τότε πάει για διοικητικός. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.
Παράθεση από: maryk στις Απριλίου 13, 2010, 02:57:03 pmΠαράθεση από: mlks στις Απριλίου 13, 2010, 02:51:23 pmΤελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.Πρεπει να περιμενουμε τελικα την τελικη μορφη στην βουλη.Με λίγα λόγια αυτό που αναφέρει:1)αποκτούμε όλοι παιδαγωγική επάρκεια2)Δίνουμε νέο ΑΣΕΠ που στηρίζεται σε "γενική παιδεία" και παιδαγωγικά ανεξαρτήτως ειδικότητας (έστω οτι τα καταφέρνουμε)3)Μπαινουμε 2 χρονια δοκιμαστικα έχοντας το μέντορα κτλ 4)Αν τους κάνουμε μας μονιμοποιούν..αν όχι "απο δω παν κι οι άλλοι"5) κάθε κλάδος εχει τις ιδιαιτερότητες του και είναι πολύ βασικό.
Παράθεση από: Landau στις Απριλίου 13, 2010, 02:58:57 pmΠαράθεση από: maryk στις Απριλίου 13, 2010, 02:57:03 pmΠαράθεση από: mlks στις Απριλίου 13, 2010, 02:51:23 pmΤελικα δεν εχω καταλαβει τιποτα και φανταζομαι και πολλοι αλλοι.Πρεπει να περιμενουμε τελικα την τελικη μορφη στην βουλη.Με λίγα λόγια αυτό που αναφέρει:1)αποκτούμε όλοι παιδαγωγική επάρκεια2)Δίνουμε νέο ΑΣΕΠ που στηρίζεται σε "γενική παιδεία" και παιδαγωγικά ανεξαρτήτως ειδικότητας (έστω οτι τα καταφέρνουμε)3)Μπαινουμε 2 χρονια δοκιμαστικα έχοντας το μέντορα κτλ 4)Αν τους κάνουμε μας μονιμοποιούν..αν όχι "απο δω παν κι οι άλλοι"Για το 4), μάλλον όχι. Αν κάποιος κριθεί ακατάλληλος για σχολείο (τώρα με τι κριτήρια; μην το ψάχνεις), τότε πάει για διοικητικός. Αυτό κατάλαβα τουλάχιστον.Γι'αυτό το έθεσα έτσι...Συγκεκριμένα λέει για φορείς του υπουργείου.
Το 1) δεν ισχυει για αυτους που μπουν στο νεο πινακα και διοριστουν τα επομενα 2 ετη.Αρα πως ολοι?
"...oi υποψήφιοι που συγκεντρώνουν τη βαθμολογική βάση , όπως ισχύει σήμερα, στους εκάστοτε διαγωνισμούς, ή σε δυο προηγούμενους, θα εντάσσονται σε ενιαίο πίνακα υποψηφίων για διορισμό ή πρόσληψη..."Τι εννοεί? κάθε 2 χρόνια ΑΣΕΠ?
απο τη σιγμή που το νέο συστημα θα εφαρμοστει το 2012-2013...άρα κ για αναπληρωτες κ ωρομίσθιους ισχυει για το 2010-2011, 2011-2012 το παλιο συστημα..................
το πιστοποιητικό παιδαγωγικής επάρκεια; πως θα το παίρνουμε;
αυτό ισχύει για όσους δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση όμως από το πτυχίο τους όχιγια όλους εμείς οι φιλόλογοιπχ εχουμε