0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ό,τι λέει η Διαμαντοπούλου;;; Είναι περισσότερο από προφανές ότι όλα όσα παρουσίασε χθες είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ. 1) Όλοι οι δημοσιοι υπάλληλοι τα πρώτα χρόνια είναι δόκιμοι. Ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς. Άρα παρουσίασε ως καινούργιο κάτι που ισχύει και σήμερα.Γιατί πιστέυετε ότι θα αλλάξει κάτι ;;; 2) Ο θεσμός του "Μέντορα" είναι επίσης επικοινωνιακό τρυκ. Έχω την αίσθηση ότι ποτέ κάποιος παλαιότερος δεν αρνήθηκε να βοηθήσει έναν νεότερο στα πρώτα χρόνια της σταδιοδρομίας του μέχρι να βρει βηματισμό. Άρα οι εξαγγελίες είναι για τα μάτια του κόσμου. 3) Μεταβατική δεν υπάρχει διότι διορίζει σε 2 χρόνια τους φετινούς επειδή δεν έχει λεφτά. 4) Δεν καταργείται η ωρομισθία. Τα κενά φέτος θα είναι πολλαπλάσια από πέρισυ και θα πάρει ωρομίσθιους που είναι φθηνοί. 5)Πιπίλα η επιτυχία στον ΑΣΕΠ αλλά οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ μέσα. 6) Αναπληρωτής με μειωμένο ωράριο = ωρομίσθιος με αρμοδιότητες αναπληρωτή. Η προυπηρεσία και ο μισθός θα είναι ανάλογα του ωραρίου(Παράρετος - ΝΕΤ σήμερα το πρωι . 7) Ανοιχτός διαγωνισμός = δε δεσμέυομαι να διορίσω , κόψτε το λαιμό σας να διαβάζετε, κλείνω μάτι στο Μπόνια και τους συν αυτώ .8 ) Πιστοποιητικό επάρκειας = ας τους να τρέχουν να "πιστοποιηθούν" , κάποια στιγμή θα βαρεθούν, κλείνω μάτι στα πανεπιστήμια για δίδακτρα , κλένω μάτι στο Μπόνια και συν Αυτώ ή (λόγω "μεγάλης ζήτησης) κλέινω μάτι σε κάποιο άλλο "φορέα" να το παρέχει. Συμπέρασμα : για ΟΛΑ φταίνε οι "κακοι" εκπαιδευτικοί και εγώ είμαι η "καλή" που θα βάλω τάξη..Έτσι τουλάχιστον θέλει η Διαμαντοπούλου να φανεί στην "κοινή γμώμη". Γιατί πολύ σύντομα θα γίνει ανασχηματισμός και θα πάρει πόδι..Να μην έχει επιχειρήματα στις μελλοντικές συνεντεύξεις της να λέει "ηθελα να κάνω έργο αλλά δε με αφήσανε";;;;
Επικοινώνησα με ανώτερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ .Είπε ότι αν αντιδράσουμε θα αναθεωρήσει τη στάση της .Ακόμα και αυτός ήταν κατά της .
Παράθεση από: dina 94 στις Απριλίου 14, 2010, 02:51:54 pmΕπικοινώνησα με ανώτερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ .Είπε ότι αν αντιδράσουμε θα αναθεωρήσει τη στάση της .Ακόμα και αυτός ήταν κατά της .κάνε και καμία ερώτηση παραπάνω αφού εχεις (μέσον)
Ακουσατε τις δηλωσεις Χριστοφυλοπουλου στον Παπαδακη;Εγω εφριξα.Ειπε οτι οι ωρομισθιοι ειναι με μεσο στα σχολεια και φυσικα κανεις δεν την αντεκρουσε,να της πει τι λες κυρα μου,να οι πινακες ωρομισθιων, γιατι δυο τινα υπαρχουν.Πρωτον ειτε οι δημοσιογραφοι ειναι πουλημενοι και δευτερον ειτε οι δημοσιογραφοι που καλουν τον εκαστοτε υπουργο ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ για τα θεματα του υπουργειου,και εδω το ευλογο ερωτημα ειναι τι σοι(τονος στο ο)δημοσιογραφος εισαι εσυ που καλεις καποιον να τον ρωτησεις ενω εισαι ασχετος η χωρις ενημερωση.