0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως είχε τίποτε άλλο μεγαλύτερο και το σκάφος ήταν απλώς η αφορμή?
Παράθεση από: TEM στις Ιουλίου 09, 2010, 04:56:56 pmΜήπως είχε τίποτε άλλο μεγαλύτερο και το σκάφος ήταν απλώς η αφορμή?εεεεεεπππ....! Συμφωνω ομως, δεν μπορω να πω....
Ε ναι... μπροστά στις "ομιλίες-καταπέλτης" του Ασύγκριτου (με διδακτορικό στα σαρδαμ) Μπουρδολόγου πως να μπορέσει κανείς ν' ακούσει την Κανέλη.. Ωχριά μπροστά του.
Παράθεση από: tihea στις Ιουλίου 09, 2010, 07:07:25 pmΕ ναι... μπροστά στις "ομιλίες-καταπέλτης" του Ασύγκριτου (με διδακτορικό στα σαρδαμ) Μπουρδολόγου πως να μπορέσει κανείς ν' ακούσει την Κανέλη.. Ωχριά μπροστά του.οταν εκπροσωπεις ενα κομμα με ιδεολογια καταδικασμενη στην συνειδηση των λαων παγκοσμιως , με μεσο ορο ψηφοφορων 60+ , με ασημαντα εκλογικα ποσοστα και χωρις ελπιδα ανοδου στην εξουσια (ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ)ειναι ευκολο να ξεστομιζεις τετοιους ''πυρηνους λογους'' οπως κανει η συγκεκριμενη περιφερομενη σταρ των τηλεοπτικων παραθυρων......ολα τα αλλα εγω τα ακουω βερεσε...
Το 60+ από που το συμπέρανες; Χθες που έτυχε να είμαι στην Τσιμισκή όταν περνούσε η πορεία του ΠΑΜΕ έβλεπα πολύ νέο κόσμο
οταν εκπροσωπεις ενα κομμα με ιδεολογια καταδικασμενη στην συνειδηση των λαων παγκοσμιως , με μεσο ορο ψηφοφορων 60+ , με ασημαντα εκλογικα ποσοστα και χωρις ελπιδα ανοδου στην εξουσια (ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ)ειναι ευκολο να ξεστομιζεις τετοιους ''πυρηνους λογους'' οπως κανει η συγκεκριμενη περιφερομενη σταρ των τηλεοπτικων παραθυρων......ολα τα αλλα εγω τα ακουω βερεσε...
Παράθεση από: rorygr στις Ιουλίου 09, 2010, 08:28:31 pmΠαράθεση από: tihea στις Ιουλίου 09, 2010, 07:07:25 pmΕ ναι... μπροστά στις "ομιλίες-καταπέλτης" του Ασύγκριτου (με διδακτορικό στα σαρδαμ) Μπουρδολόγου πως να μπορέσει κανείς ν' ακούσει την Κανέλη.. Ωχριά μπροστά του.οταν εκπροσωπεις ενα κομμα με ιδεολογια καταδικασμενη στην συνειδηση των λαων παγκοσμιως , με μεσο ορο ψηφοφορων 60+ , με ασημαντα εκλογικα ποσοστα και χωρις ελπιδα ανοδου στην εξουσια (ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ)ειναι ευκολο να ξεστομιζεις τετοιους ''πυρηνους λογους'' οπως κανει η συγκεκριμενη περιφερομενη σταρ των τηλεοπτικων παραθυρων......ολα τα αλλα εγω τα ακουω βερεσε...Μάλλον δεν έχεις την παραμικρή προσωπική επαφή ούτε με το συγκεκριμένο κόμμα, ούτε με τους ψηφοφόρους του και η ενημέρωσή σου πηγάζει αποκλειστικά από τα ΜΜΕ. Όσο για την ιδεολογία του που παγκοσμίως είναι καταδικασμένη, εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να ταυτιστεί με το φασισμό (βλέπε "αντικομμουνιστικό μνημόνιο"). Μήπως όλα αυτά αποσκοπούσαν στη διαμονοποίηση της συγκεκριμένης ιδεολογίας ώστε τελικά να προετοιμαστεί τεχνηέντως το εδαφός γι' αυτό που ζούμε τώρα και θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια;Μήπως έχεις ασπαστεί εντελώς άκριτα την προπαγάνδα που ασκείται εναντίον της συγκεκριμένης ιδεολογίας;Δεν υποστηρίζω ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα στον υπαρκτό σοσιαλισμό, αλλά στην παρούσα συγκυρία είναι αναγκαίο να του ρίξουμε και μια ματιά. Τόσο στην ιδεολογία όσο και στο πώς αυτή εφαρμόστηκε, και να μην καταδικάζουμε αδιακρίτως τους πάντες και τα πάντα. Το καλούν οι καιροί. Νομίζω...Μήπως τελικά έχεις μπερδευτεί κι έχεις χάσει από το οπτικό σου πεδίο τον αντίπαλο;
και να προσθεσω, μήπως εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα με τη.....
Παράθεση από: isambo στις Ιουλίου 09, 2010, 08:58:15 pmΠαράθεση από: rorygr στις Ιουλίου 09, 2010, 08:28:31 pmΠαράθεση από: tihea στις Ιουλίου 09, 2010, 07:07:25 pmΕ ναι... μπροστά στις "ομιλίες-καταπέλτης" του Ασύγκριτου (με διδακτορικό στα σαρδαμ) Μπουρδολόγου πως να μπορέσει κανείς ν' ακούσει την Κανέλη.. Ωχριά μπροστά του.οταν εκπροσωπεις ενα κομμα με ιδεολογια καταδικασμενη στην συνειδηση των λαων παγκοσμιως , με μεσο ορο ψηφοφορων 60+ , με ασημαντα εκλογικα ποσοστα και χωρις ελπιδα ανοδου στην εξουσια (ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ)ειναι ευκολο να ξεστομιζεις τετοιους ''πυρηνους λογους'' οπως κανει η συγκεκριμενη περιφερομενη σταρ των τηλεοπτικων παραθυρων......ολα τα αλλα εγω τα ακουω βερεσε...Μάλλον δεν έχεις την παραμικρή προσωπική επαφή ούτε με το συγκεκριμένο κόμμα, ούτε με τους ψηφοφόρους του και η ενημέρωσή σου πηγάζει αποκλειστικά από τα ΜΜΕ. Όσο για την ιδεολογία του που παγκοσμίως είναι καταδικασμένη, εδώ και καμιά δεκαριά χρόνια γίνεται συντονισμένη προσπάθεια να ταυτιστεί με το φασισμό (βλέπε "αντικομμουνιστικό μνημόνιο"). Μήπως όλα αυτά αποσκοπούσαν στη διαμονοποίηση της συγκεκριμένης ιδεολογίας ώστε τελικά να προετοιμαστεί τεχνηέντως το εδαφός γι' αυτό που ζούμε τώρα και θα ζήσουμε τα επόμενα χρόνια;Μήπως έχεις ασπαστεί εντελώς άκριτα την προπαγάνδα που ασκείται εναντίον της συγκεκριμένης ιδεολογίας;Δεν υποστηρίζω ότι όλα ήταν καλώς καμωμένα στον υπαρκτό σοσιαλισμό, αλλά στην παρούσα συγκυρία είναι αναγκαίο να του ρίξουμε και μια ματιά. Τόσο στην ιδεολογία όσο και στο πώς αυτή εφαρμόστηκε, και να μην καταδικάζουμε αδιακρίτως τους πάντες και τα πάντα. Το καλούν οι καιροί. Νομίζω...Μήπως τελικά έχεις μπερδευτεί κι έχεις χάσει από το οπτικό σου πεδίο τον αντίπαλο;++++++++++++++και να προσθεσω, μήπως εχουμε μπερδεψει τη βουρτσα με τη.....