0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχει παρθεί η απόφαση να φύγει ήδη από το Πάσχα .Τώρα αν θα πάει σπίτι της ή πουθενά αλλού ή στο δι@@@λο δεν το ξέρω. Το ελπίζω πάντως ...
Συνάδελφοι,τα εκάστοτε πρόσωπα, κυβερνητική πολιτική υλοποιούν,τίποτα άλλο.Είτε αλλάξει ,είτε οχι, η προσωπική "πινελιά" του κάθε υπουργού μίκρό ρόλο διαδραματίζει στη κεντρική εκπαιδευτική πολιτική της εκάστοτε κυβέρνησης.Περισσότερο κάνουν κουμάντο οι σπουδασμένοι στο εξωτερικό συμβουλάτορες και δρώντες παρασκηνικά, παρά οι Υπουργοί.Μη ξεχνάμε ,βέβαια, και αυτόν που κρατάει και το ταμείο, τον Υπουργό Οικονομικών.....Εξαιρετικά επώδυνες καταστάσεις για τον εκπαιδευτικό κλάδο!!!Περασατικά να ΄ναι και γρήγορα....
Παράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 11, 2010, 12:25:56 pmΈχει παρθεί η απόφαση να φύγει ήδη από το Πάσχα .Τώρα αν θα πάει σπίτι της ή πουθενά αλλού ή στο δι@@@λο δεν το ξέρω. Το ελπίζω πάντως ...Tώρα λίγο αργά δεν είναι? τί άλλο πια να μας κάνει? ή μήπως υπάρχουν και χειρότερα?
Παράθεση από: efi.. στις Αυγούστου 11, 2010, 12:37:13 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 11, 2010, 12:25:56 pmΈχει παρθεί η απόφαση να φύγει ήδη από το Πάσχα .Τώρα αν θα πάει σπίτι της ή πουθενά αλλού ή στο δι@@@λο δεν το ξέρω. Το ελπίζω πάντως ...Tώρα λίγο αργά δεν είναι? τί άλλο πια να μας κάνει? ή μήπως υπάρχουν και χειρότερα? Μην πάρεις και όρκο! Αυτό που συνέβη φέτος πιστεύω ότι ούτε μια σύμπραξη, Φώσκολου, Σπίλμπεργκ, Στόουν και Μπάρτον θα μπορούσε να το συλλάβει!
Παράθεση από: karxarias29 στις Αυγούστου 11, 2010, 02:54:44 pmΠαράθεση από: efi.. στις Αυγούστου 11, 2010, 12:37:13 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Αυγούστου 11, 2010, 12:25:56 pmΈχει παρθεί η απόφαση να φύγει ήδη από το Πάσχα .Τώρα αν θα πάει σπίτι της ή πουθενά αλλού ή στο δι@@@λο δεν το ξέρω. Το ελπίζω πάντως ...Tώρα λίγο αργά δεν είναι? τί άλλο πια να μας κάνει? ή μήπως υπάρχουν και χειρότερα? Μην πάρεις και όρκο! Αυτό που συνέβη φέτος πιστεύω ότι ούτε μια σύμπραξη, Φώσκολου, Σπίλμπεργκ, Στόουν και Μπάρτον θα μπορούσε να το συλλάβει! ρε Καρχαρία, δεν τη κάνεις μια μπουκιά .....να τελειώνουμε και γω ως αρχάγγελος, αναλαμβάνω τα υπόλοιπα!!!!! θα τη στείλω στον εξω από δω!!!!
μπορει του χρονου να μειωθουν και αλλο οι διορισμοι, γιατι εχω μαθει(σιγουρη πληροφορια) οτι εχουν αυξηθει οι αναγκες σε αγροφυλακες και θα παρει 1000 πρασινους τωρα για να πατσισουν με τους 1000 μπλε