0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να μαζευτούμε σιγά σιγά,να πάμε σε καμιά εκπομπή του Λαζόπουλου να πούμε τον πόνο μας,να δείξουμε στον κόσμο ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα δείχνει η τηλεόραση. Εγώ πάντως όπου βρεθώ κι όπου σταθώ και πιάνω κουβέντα (ειδικότης μου....) πάντα λέω για τη δουλειά μου,μέχρι και το βιβλιάριο της εθνικής με τις καταθέσεις της πδσ δείχνω και ο κόσμος δεν πιστεύει στα μάτια του! Όλοι με το στόμα ανοιχτό μένουν!Καλά,επιστήμονες άνθρωποι μόνο τόσα σας δίνουν?
Η Χριστοφιλοπούλου το πρωί που τη ρώτησαν πότε θα μπουν τα λεφτά της ΠΔΣ του 2009 δεν απάντησε. Είπε κάτι του τύπου το κοιτάμε...
θα μας τελειωσουν, οπως η Γιαννακου. μαυρα χρονια θα περασουν...
Παράθεση από: mes στις Αυγούστου 24, 2010, 05:53:08 pmμολις ανανεωθηκαν οι πινακες αναπληρωτων και ωρομισθιων στο aitisi.gr... οι αλλοι πινακες να δουμε ποτε θα καθαρισουν απο τους αρμοδιους...ειπαμε ...κοιμομαστε γενικως σε αυτη τη χωρα και την πληρωνουν οι εκπαιδευτικοι...δεν εχω ξαναδει πολιτικους να μας αντιμετωπιζουν τοσο εχθρικα...αραγε τοσο καοι ειμαστε!!!Κατέβηκα 1 θέση!!!
μολις ανανεωθηκαν οι πινακες αναπληρωτων και ωρομισθιων στο aitisi.gr... οι αλλοι πινακες να δουμε ποτε θα καθαρισουν απο τους αρμοδιους...ειπαμε ...κοιμομαστε γενικως σε αυτη τη χωρα και την πληρωνουν οι εκπαιδευτικοι...δεν εχω ξαναδει πολιτικους να μας αντιμετωπιζουν τοσο εχθρικα...αραγε τοσο καοι ειμαστε!!!