0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:58:44 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:45:27 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:38:42 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:10:32 amΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:05:27 amαντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )μη λες μεγαλες κουβέντες!! τα ίδια λέγαμε και για φέτος και αντι για βαπτισμα του πυρός πήραμε..... 1 ωραιότατη ψυχρολουσία! Πράμα δε λες! Ειδικά εγώ και ...όλη μου η ειδικότητα! Κατσε να δουμε τι θα γινει και με τους αναπληρωτες, μη μας ερθει κι αλλη!!!μην κακομελετας!!!ασχολειστε με ανουσια θεματα, τα φλεγοντα ζητηματα εινα τι θα κανει ο αδερφος και ο μπατσανακης του ψωμιαδη και ο ανασχηματισμος της κυριακης η δικια μας δεν ανασχηματιζεται, αλλα για να κανουμε μια δημοσκοπηση, ποιον η ποια θα διαλεγατε για αντικαταστατη αν εισαστε ο Γ.Α.Π.;
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:45:27 pmΠαράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:38:42 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:10:32 amΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:05:27 amαντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )μη λες μεγαλες κουβέντες!! τα ίδια λέγαμε και για φέτος και αντι για βαπτισμα του πυρός πήραμε..... 1 ωραιότατη ψυχρολουσία! Πράμα δε λες! Ειδικά εγώ και ...όλη μου η ειδικότητα! Κατσε να δουμε τι θα γινει και με τους αναπληρωτες, μη μας ερθει κι αλλη!!!μην κακομελετας!!!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 01:38:42 pmΠαράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:10:32 amΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:05:27 amαντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )μη λες μεγαλες κουβέντες!! τα ίδια λέγαμε και για φέτος και αντι για βαπτισμα του πυρός πήραμε..... 1 ωραιότατη ψυχρολουσία! Πράμα δε λες! Ειδικά εγώ και ...όλη μου η ειδικότητα! Κατσε να δουμε τι θα γινει και με τους αναπληρωτες, μη μας ερθει κι αλλη!!!
Παράθεση από: kaitoula στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:10:32 amΠαράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:05:27 amαντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )μη λες μεγαλες κουβέντες!! τα ίδια λέγαμε και για φέτος και αντι για βαπτισμα του πυρός πήραμε..... 1 ωραιότατη ψυχρολουσία! Πράμα δε λες! Ειδικά εγώ και ...όλη μου η ειδικότητα!
Παράθεση από: physikos13 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 10:05:27 amαντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )μη λες μεγαλες κουβέντες!! τα ίδια λέγαμε και για φέτος και αντι για βαπτισμα του πυρός πήραμε..... 1 ωραιότατη ψυχρολουσία!
αντε και του χρονου τετοια μερα ακριβως θα παιρνουμε το βαπτισμα του πυρος (εγω μερικες δεκαετιες αργοτερα απο την αποκτηση του πτυχιου, δηλαδη ωριμος πια , να μην πω παραγινωμενος )
δεν την πετυχα και στη Χαλκιδικη γμτ να δεις φιλακια που θα τις εδινα!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:20:45 pmδεν την πετυχα και στη Χαλκιδικη γμτ να δεις φιλακια που θα τις εδινα! Και, ξέρεις, θα της έκανες τα μούτρα κρέας!!! Δεν σκαμπάζει αυτή από ...αδιόριστους εκπαιδευτικούς!
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:22:09 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:20:45 pmδεν την πετυχα και στη Χαλκιδικη γμτ να δεις φιλακια που θα τις εδινα! Και, ξέρεις, θα της έκανες τα μούτρα κρέας!!! Δεν σκαμπάζει αυτή από ...αδιόριστους εκπαιδευτικούς!Μη χρησιμποποιείτε όρους που καταδικάζονται απο την αγαπημένη μας κ. υπουργό.
Παράθεση από: Joanna Bear ΠΕ06 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:22:09 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 01, 2010, 02:20:45 pmδεν την πετυχα και στη Χαλκιδικη γμτ να δεις φιλακια που θα τις εδινα! Και, ξέρεις, θα της έκανες τα μούτρα κρέας!!! Δεν σκαμπάζει αυτή από ...αδιόριστους εκπαιδευτικούς!όχι.....αλλά σίγουρα θα της έκανα τις διακοπές της μαύρες!!!!θα έστηνα απ'έξω από το σπίτι της ένα σεντόνι για παράσταση καραγκιόζη και κάθε βράδυ θα έπαιζα το έργο : "ο καραγκιόζης υπουργός που θα συρρικνώσει την παιδεία"(από σεπτέμβρη στα σχολεία!!!!......επίσης θα φόρτωνα στο datsun πατάτες και θα φώναζα από το μεγάφωνο για τη βραδινή παράσταση......ε, και γω δε θα διοριστώ, αλλά και αυτή διακοπές να μην κάνει.........είδατε τι κάνανε στο σιούφα σε μια ταβέρνα και στον πρωθυπουργό σε μια άλλη......ας τρώνε σπίτι τους, να μην μπορούν να βγουν έξω από την κατακραυγή........