0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:43:26 pmκαλοπερνάτε, όλο γελάκια και πλακίτσες στα forum,για ξεκινήστε το διάβασμα, έρχεται ασεπ τεμπέληδεςμισο λεπτακι, υπουργε μου, να φορεσω το μποξερακι μου και τρεχω στο γραφειο για μελετη ( ...των αμελετητων που εχω αφησει ) !!!!
καλοπερνάτε, όλο γελάκια και πλακίτσες στα forum,για ξεκινήστε το διάβασμα, έρχεται ασεπ τεμπέληδες
Παράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:45:56 pmΠαράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:43:26 pmκαλοπερνάτε, όλο γελάκια και πλακίτσες στα forum,για ξεκινήστε το διάβασμα, έρχεται ασεπ τεμπέληδεςμισο λεπτακι, υπουργε μου, να φορεσω το μποξερακι μου και τρεχω στο γραφειο για μελετη ( ...των αμελετητων που εχω αφησει ) !!!!... να μην αμελείται των αμελέτητων η μελέτη, πρωτίστως ...ΠΡΩΤΑ Τ' ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ...
ντροπή σας, ευτυχώς είστε από αυτούς που αυτοαποκαλούνται <<αδιόριστοι >>, άκου τίτλοςασεπ και πάλι ασεπ, ούτε συνδυαστικό μυαλό δεν έχετε, η υπερμαχία ούτε απ' έξω δεν έχει περάσει από τον ασεπ
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:48:00 pmΠαράθεση από: kozzi1 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:45:56 pmΠαράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:43:26 pmκαλοπερνάτε, όλο γελάκια και πλακίτσες στα forum,για ξεκινήστε το διάβασμα, έρχεται ασεπ τεμπέληδεςμισο λεπτακι, υπουργε μου, να φορεσω το μποξερακι μου και τρεχω στο γραφειο για μελετη ( ...των αμελετητων που εχω αφησει ) !!!!... να μην αμελείται των αμελέτητων η μελέτη, πρωτίστως ...ΠΡΩΤΑ Τ' ΑΜΕΛΕΤΗΤΑ ...μελετα τα , μελετα τα !( κατα το "παρατα τα " του μακαριτη του Ασιμου )
εσύ θα διοριστείς, γιατί διαμαρτύρεσαι;
Παράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:38:58 pmα πα πα ξετσίπωτες ξεδιάντροπες, θέλετε να μπείτε και σε τάξητουλάχιστον εδώ κάνουμε διάλογο μαζί σου
α πα πα ξετσίπωτες ξεδιάντροπες, θέλετε να μπείτε και σε τάξη
Παράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:58:27 pmεσύ θα διοριστείς, γιατί διαμαρτύρεσαι;γιατι μου τη δινει η μουρη σου!
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:59:14 pmΠαράθεση από: annadiamantop στις Σεπτεμβρίου 05, 2010, 10:58:27 pmεσύ θα διοριστείς, γιατί διαμαρτύρεσαι;γιατι μου τη δινει η μουρη σου!δεν έχεις καν επιχειρήματα και σοβαρότητα, κρίμα κάτι θα πρέπει να αλλάξει στον ασεπ, ίσως να υπάρξουν και ψυχολογικά τεστ