0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:49:20 pmκι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?χμ...λοιπον πολλα φρουτα κιλα για την ακριβεια και πολλες σαλατες και μπολικο αλατι...βγαινει παιδαρος οχι αστεια...
κι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?
Παράθεση από: iam_almost_sofuckinhappy στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:01:02 pmημουν ετοιμη να πω πως το ολο θεμα εχει παρει την τροπη hot κουβεντουλας...αν δεν υπηρχε τοοσο φασολι στην υποθεση.......... Δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι ..., διετέλεσε και η σκέψις τω οσπρίων έναν ελάχιστον ρόλο ... Φτάνεται Πάτρα Κόζζι ..., πάω Ρίο για μπάνιο ..., εκ δεξιών της περιλάλητης γέφυρος ...
ημουν ετοιμη να πω πως το ολο θεμα εχει παρει την τροπη hot κουβεντουλας...αν δεν υπηρχε τοοσο φασολι στην υποθεση..........
Εγώ πάντως αν φύγει η Διαμάντω από το υπουργείο θα σας πω το μυστικό να κάνετε κόρη και μάλιστα δύο μέτρα όπως θα γίνει η δικιά μου ( θα πάει γ' δημοτικού και είναι ήδη 1,45)....Τύχαίο ;Δεν νομίζω ...
ρε παιδιά έχω λυθεί στα γέλια... σιδερώνω ταυτόχρονα... κάηκα στο τέλος από το σίδερο με το γέλιο που έχω ρίξει...
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:05:12 pmΠαράθεση από: iam_almost_sofuckinhappy στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:01:02 pmημουν ετοιμη να πω πως το ολο θεμα εχει παρει την τροπη hot κουβεντουλας...αν δεν υπηρχε τοοσο φασολι στην υποθεση.......... Δεν μπόρεσα να κλείσω μάτι ..., διετέλεσε και η σκέψις τω οσπρίων έναν ελάχιστον ρόλο ... Φτάνεται Πάτρα Κόζζι ..., πάω Ρίο για μπάνιο ..., εκ δεξιών της περιλάλητης γέφυρος ...εκ δεξιων του ερχομενου εκ Ναυπακτου ή εξ Αθηνων ??
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:05:40 pmΠαράθεση από: giota8 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 04:49:20 pmκι επειδη την κορη καποιοι απο μας την εχουμε κανει, δε μας λεει οποιος ξερει πως θα κανουμε και το γιο?χμ...λοιπον πολλα φρουτα κιλα για την ακριβεια και πολλες σαλατες και μπολικο αλατι...βγαινει παιδαρος οχι αστεια... αυτό που περιγράφεις είναι ο ... μανάβης ...!
Παράθεση από: ΠΕ01 στις Σεπτεμβρίου 06, 2010, 05:07:26 pmρε παιδιά έχω λυθεί στα γέλια... σιδερώνω ταυτόχρονα... κάηκα στο τέλος από το σίδερο με το γέλιο που έχω ρίξει...μια και το εχεις βαλει να σου στειλω και τα δικα μου ενα πλυντηριο ειναι...εεεε καλη μου συναδελφε;;;;
http://www.youtube.com/watch?v=JwSKcdSP2Ew&NR=1