0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η τοποθέτηση είναι νομικής βάσης και όχι κοινωνικής. Δηλαδή όποιος διοριστεί θα πρέπει να νιώσει και ενοχές και να τιμωρηθεί με την ποινή να μείνει μακριά από το σπίτι του για 3 χρόνια και βλέπουμε (γιατί και μετάθεση δύσκολα τη βλέπω με την ικανοποίηση του 25% των αιτήσεων που έγινε φέτος) ?
Δεν ισχύει αυτό.Δουλεύουν στον ίδιο νομό μόνο αν ικανοποιηθεί το αίτημα της συνυπηρέτησης,δηλαδή μόνο αν υπάρχουν οργανιικά κενά και για τους 2.Αλλιώς...από μακριά...
Παράθεση από: IANNIS στις Απριλίου 27, 2010, 10:39:51 pmΔεν ισχύει αυτό.Δουλεύουν στον ίδιο νομό μόνο αν ικανοποιηθεί το αίτημα της συνυπηρέτησης,δηλαδή μόνο αν υπάρχουν οργανιικά κενά και για τους 2.Αλλιώς...από μακριά...Ούτε καν στον ίδιο νομό! Μόνο εάν ζητήσεις μετάθεση στον ίδιο Δήμο παίρνεις τα μόρια συνυπηρέτησης (4 μόρια), τα οποία προστίθενται στ συνολικά σου μόρια, και φυσικά μπορεί κάποιος άλλος να έχει περισσότερα συνολικά μόρια (ασχέτως συνυπηρέτησης) και να σου πάρει τη θέση. Κακώς δεν ισχύει η συνυπηρέτηση στους εκπαιδευτικούς και η ΟΛΜΕ έχει τεράστιες ευθύνες που τόσα χρόνια δεν το βάζει προτεραιότητα στα συνδικαλιστικά αιτήματα. Ειδικά τώρα με την υποχρεωτική 3ετία θα δημιουργηθούν μεγάλα προβλήματα.
Γεια σας.. έχω ένα πρόβλημα. Είμαι νεοδιόριστη και επειδή εμεινα έγκυος και έχω πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, πήρα επαπειλούμενη. Οπότε δεν ξεχρεώνω την οργανική μου.. Τώρα είναι εποχή που δηλώνω προτίμηση για τα οργανικά κενά, αλλά δεν ξέρω πως να τα δηλώσω γιατί δεν ξέρω αν σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο θα ξεχρεώσω σε 1 ή σε3 χρόνια.. Αν είναι να ξεχρεώσω σε 1 χρόνο να πάω σε κάποιο απομονομένο χωριό για να πάρω και μόρια, αλλά αν είναι 3 θα προτιμήσω να δηλώσω σε κάποιο πιο μεγάλο μέρος για να μπορώ να αφήνω και τα παιδιά μου σε κάποιο παιδικό σταθμό.. Ειλικρινά είμαι σε απόγνωση... Τι θα κάνω αν με πιάσουν τα 3 χρόνια??? Θα πάρω τα 2 παιδιά μου μακρυά από τον άντρα μου και το σπίτι τους για 3 χρόνια??? και πως θα τα βγάλω πέρα με 2 μωρά σε ένα ξένο μέρος?? Σας παρακαλώ όποιος ξέρει τι θα ισχύει για τις περιπτώσεις όπως την δική μου ας μου απανήσει. Ευχαριστώ πολύ