0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 16, 2010, 08:59:54 pmΠαράθεση από: k.d.pe03 στις Αυγούστου 16, 2010, 08:43:12 pmναι έχω πρόβλημα και δεν είμαι διατεθιμένη να το αφήσω έτσι!διορίστηκα και Κυκλάδες και θεωρώ ότι είναι εφιάλτης να βρεθώ σε ένα μικρό νησάκι για 3 χρόνια!'ελεος παιδιά!ας με λυπηθεί κάποιος!άσε που απ΄ότι είδα Κυκλάδες διορίστηκας πολοί που δεν θα ήθελα ούτε ζωγραφιστούς να δω!οκ θα τους φάω στη μάπα στην ορκομωσία όχι όμως και 3 ολόκληρα χρόνια!http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=17492.msg279998#msg279998εδώ όμως στην απάντηση 9 βλέπω να γράφεις άλλα, ότι δεν σου άρεσε η Α Θεσ/κης αλλά θα προτιμούσες νησί Επίσης είδα ότι δεν έχεις μωρά κλπ οπότε γιατί να σε λυπηθώ???Συμπαραστέκομαι στην αγανάκτηση κάποιων με οικογένεια ( και όχι όλων γιατί μερικοί σύζυγοι μπορούν να ακολουθήσουν) αλλά όχι, δεν λυπάμαι τους ελεύθερους και μάλιστα όταν έχουν δηλώσει και γραπτώς ότι τους αρέσουν τα νησάκια.Και επίσης δεν λυπάμαι όσους πιστεύουν ότι δεν θα έχουν καλή παρέα στο σχολείο!!!!!Δώσε μου ένα σοβαρό λόγο κι εγώ θα σε υποστηρίξω, δώσε μου ένα σωστό επιχείρημα και θα πω και συγνώμη......μα δε ζήτησα την λύπηση σου!ναι μου αρέσουν τα νησάκια και θα μπορούσα να μείνω για ένα χρόνο,επουδενι για 2 (γιαυτο και δεν έβαζα δυσπρόσιτα)όσο αναφορά το γεγονός ότι δεν έχω παιδιά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθήσω σε νησί 3 χρόνια γιατί ξέρεις Μάγδα τα παιδιά για να γίνουν θέλουν δύο και δεν γίνιονται από απόσταση!δεν αντιλέγω ότι έχουν δίκιο οι παντρεμένοι αλλά και εμείς κάποτε πρέπει να κάνουμε οικογέεια.άλλωστε απάντησα σε ένα θέμα που άνοιξε κάποιο μέλος και λέω την άποψή μου!δεν ζητάω λύπηση ούτε ελεημοσύνη από κανένα !είναι ένα θέμα το οποίο με ή χωρίς παρέα θα το ψάξω και θα διεκδικήσω το δικαίωμα που μου δίνει το ΦΕΚ διορισμού που έχω!
Παράθεση από: k.d.pe03 στις Αυγούστου 16, 2010, 08:43:12 pmναι έχω πρόβλημα και δεν είμαι διατεθιμένη να το αφήσω έτσι!διορίστηκα και Κυκλάδες και θεωρώ ότι είναι εφιάλτης να βρεθώ σε ένα μικρό νησάκι για 3 χρόνια!'ελεος παιδιά!ας με λυπηθεί κάποιος!άσε που απ΄ότι είδα Κυκλάδες διορίστηκας πολοί που δεν θα ήθελα ούτε ζωγραφιστούς να δω!οκ θα τους φάω στη μάπα στην ορκομωσία όχι όμως και 3 ολόκληρα χρόνια!http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=17492.msg279998#msg279998εδώ όμως στην απάντηση 9 βλέπω να γράφεις άλλα, ότι δεν σου άρεσε η Α Θεσ/κης αλλά θα προτιμούσες νησί Επίσης είδα ότι δεν έχεις μωρά κλπ οπότε γιατί να σε λυπηθώ???Συμπαραστέκομαι στην αγανάκτηση κάποιων με οικογένεια ( και όχι όλων γιατί μερικοί σύζυγοι μπορούν να ακολουθήσουν) αλλά όχι, δεν λυπάμαι τους ελεύθερους και μάλιστα όταν έχουν δηλώσει και γραπτώς ότι τους αρέσουν τα νησάκια.Και επίσης δεν λυπάμαι όσους πιστεύουν ότι δεν θα έχουν καλή παρέα στο σχολείο!!!!!Δώσε μου ένα σοβαρό λόγο κι εγώ θα σε υποστηρίξω, δώσε μου ένα σωστό επιχείρημα και θα πω και συγνώμη......
ναι έχω πρόβλημα και δεν είμαι διατεθιμένη να το αφήσω έτσι!διορίστηκα και Κυκλάδες και θεωρώ ότι είναι εφιάλτης να βρεθώ σε ένα μικρό νησάκι για 3 χρόνια!'ελεος παιδιά!ας με λυπηθεί κάποιος!άσε που απ΄ότι είδα Κυκλάδες διορίστηκας πολοί που δεν θα ήθελα ούτε ζωγραφιστούς να δω!οκ θα τους φάω στη μάπα στην ορκομωσία όχι όμως και 3 ολόκληρα χρόνια!
Παράθεση από: kalista στις Αυγούστου 16, 2010, 10:27:11 am k.d.pe03 εσύ έχεις πρόβλημα που διορίστηκες???ναι έχω πρόβλημα και δεν είμαι διατεθιμένη να το αφήσω έτσι!διορίστηκα και Κυκλάδες και θεωρώ ότι είναι εφιάλτης να βρεθώ σε ένα μικρό νησάκι για 3 χρόνια!'ελεος παιδιά!ας με λυπηθεί κάποιος!άσε που απ΄ότι είδα Κυκλάδες διορίστηκας πολοί που δεν θα ήθελα ούτε ζωγραφιστούς να δω!οκ θα τους φάω στη μάπα στην ορκομωσία όχι όμως και 3 ολόκληρα χρόνια!
k.d.pe03 εσύ έχεις πρόβλημα που διορίστηκες???
Παράθεση από: zouki στις Αυγούστου 14, 2010, 02:21:45 pmεχεις απολυτο δικιο. λες κ υπαρχουν πολλοι απο μας που θα ελεγαν οχι σε διορισμο. στο κατω κατω μας αρεσει κ μας γεμιζει το επαγγελμα μας. το να ξενιτευτουμε για 3 χρονια ειναι αλλη υποθεση. ειναι αδικο για τους διοριστεους του ιδιου διαγωνισμου να ισχυουν διαφορετικα πραγματα. δεν παυω να αισθανομαι τυχερη που διοριζομαι αλλα η αδικια ειναι αδικια..το μονο καλο ειναι οτι τον 3 χρονο παιρνεις διπλα μορια κ αν εισαι σε δυσπροσυτο ερχεσαι μετα κοντα στο σπιτι σου(αναλογα κ τον κλαδο σου βεβαια κ την περιοχη που στοχευεις)Έτσι ακριβώς ...Να αρχίσουμε κι εμείς τώρα να γκρινιάζουμε που μείναμε χωρίς το "δώρο" των διπλών μορίων και 3η χρονιά???Σίγουρα δεν βολεύει κανέναν όλο αυτό, θα συμφωνούσα κι εγώ να αλλάξει, όχι για όλους όμως.....Κάτι πιτσιρίκια με 0 υποχρεώσεις και προβλήματα, όχι 3, αλλά 13 θα τα έβαζα εγώ
εχεις απολυτο δικιο. λες κ υπαρχουν πολλοι απο μας που θα ελεγαν οχι σε διορισμο. στο κατω κατω μας αρεσει κ μας γεμιζει το επαγγελμα μας. το να ξενιτευτουμε για 3 χρονια ειναι αλλη υποθεση. ειναι αδικο για τους διοριστεους του ιδιου διαγωνισμου να ισχυουν διαφορετικα πραγματα. δεν παυω να αισθανομαι τυχερη που διοριζομαι αλλα η αδικια ειναι αδικια..το μονο καλο ειναι οτι τον 3 χρονο παιρνεις διπλα μορια κ αν εισαι σε δυσπροσυτο ερχεσαι μετα κοντα στο σπιτι σου(αναλογα κ τον κλαδο σου βεβαια κ την περιοχη που στοχευεις)
Παράθεση από: magda στις Αυγούστου 14, 2010, 02:24:53 pmΈτσι ακριβώς ...Να αρχίσουμε κι εμείς τώρα να γκρινιάζουμε που μείναμε χωρίς το "δώρο" των διπλών μορίων και 3η χρονιά???Σίγουρα δεν βολεύει κανέναν όλο αυτό, θα συμφωνούσα κι εγώ να αλλάξει, όχι για όλους όμως.....Κάτι πιτσιρίκια με 0 υποχρεώσεις και προβλήματα, όχι 3, αλλά 13 θα τα έβαζα εγώ αν εσυ διοριστηκες στα 18 σου αποτελεις θαυμα της φυσεως και μπραβο σου!τα υπολοιπα ομως "πιτσιρικια" κατα κανονα διοριζονται σε ηλικιες 27+, αρα νομιζω οτι 3 χρονια γι'αυτες τις ηλικιες δεν ειναι και λιγα.
Έτσι ακριβώς ...Να αρχίσουμε κι εμείς τώρα να γκρινιάζουμε που μείναμε χωρίς το "δώρο" των διπλών μορίων και 3η χρονιά???Σίγουρα δεν βολεύει κανέναν όλο αυτό, θα συμφωνούσα κι εγώ να αλλάξει, όχι για όλους όμως.....Κάτι πιτσιρίκια με 0 υποχρεώσεις και προβλήματα, όχι 3, αλλά 13 θα τα έβαζα εγώ
Διορισμένοι ξεδιορισμένοι, όλοι πάλι στο pde ε; Είναι ναρκωτικό ε;Λοιπόν για τι θέμα της τριετίας το μόνο που μπορούμε να περιμένουμε, είναι αλλαγή στο νομοσχέδιο. Κι αυτό για να γίνει υπάρχουν προϋποθέσεις. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι σκεφτόμαστε και πράττουμε.