*

Αποστολέας Θέμα: Νεοδιόριστοι και τριετία  (Αναγνώστηκε 226543 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elkal_1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση,αλλά...
    • Προφίλ
Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« Απάντηση #308 στις: Αυγούστου 19, 2010, 10:53:39 pm »
Συνάδερφοι τελος πάντων, ο καθένας έχει την αποψή του πάνω στο θέμα αλλά καλό θα είναι να συζητούμε τα προβλήματα μας όσοι μας αφαρούν και όσοι δεν τους αφορά να προσπαθούν να λύσουν τα δικάς τους.
Έχω μια απορία η οποιά δεν διευκρινίζεται στο νομοσχέδιο και θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον συνάδερφο έχει ενημέρωση να μου απαντήσει,
Στην υποχρεωτική πραγματική υπηρεσία για 3 χρονια στην πρώτη τοποθέτηση υπολογίζονται και οι άδειες κυήσεως, λοχείας και μητρότητας/πατρότητας ή όχι.
Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:26:49 »

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #309 στις: Αυγούστου 19, 2010, 11:12:49 pm »
Και βεβαια υπολογιζονται!

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #310 στις: Αυγούστου 20, 2010, 12:24:32 am »
Θέλω να ρωτήσω όσους διορίζονται φέτος και την περσινή χρονιά ήταν αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι αν έκαναν καμία απεργία......
Εμ δεν έκαναν απεργία,εμ τώρα γκρινιάζουν. Και τι έκανες μαντάμ εσύ όλη τη χρονιά για να δείξεις την αντίθεσή σου?
ε? τι έκανες?
τώρα που έχεις τ'αυγό στον κώλο σε έπιασε το επαναστατικό σου?

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #311 στις: Αυγούστου 20, 2010, 12:28:15 am »
Συνάδερφοι τελος πάντων, ο καθένας έχει την αποψή του πάνω στο θέμα αλλά καλό θα είναι να συζητούμε τα προβλήματα μας όσοι μας αφαρούν και όσοι δεν τους αφορά να προσπαθούν να λύσουν τα δικάς τους.
Έχω μια απορία η οποιά δεν διευκρινίζεται στο νομοσχέδιο και θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον συνάδερφο έχει ενημέρωση να μου απαντήσει,
Στην υποχρεωτική πραγματική υπηρεσία για 3 χρονια στην πρώτη τοποθέτηση υπολογίζονται και οι άδειες κυήσεως, λοχείας και μητρότητας/πατρότητας ή όχι.

Εγώ ξέρω να σου απαντήσω αν υπολογίζονται,αλλά αφού δεν με αφορά...άστο μη σου χαλασω το χατίρι ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:26:49 »

Αποσυνδεδεμένος sph

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #312 στις: Αυγούστου 20, 2010, 12:59:44 am »
magda, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!  :)  :) Να ρωτήσχω και κτ. άλλο. Ξέρεις γενικά κανείς τπτ για τις Οινούσσσες.. ???  ??? Ό,τι σε πληροφορία γαι την περιοχή , σχολείο κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη που έγραψα σε άσχετο μέρος  ;) Καληνύχτα! :)

Αποσυνδεδεμένος karxarias29

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #313 στις: Αυγούστου 20, 2010, 03:05:21 am »
Θέλω να ρωτήσω όσους διορίζονται φέτος και την περσινή χρονιά ήταν αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι αν έκαναν καμία απεργία......
Εμ δεν έκαναν απεργία,εμ τώρα γκρινιάζουν. Και τι έκανες μαντάμ εσύ όλη τη χρονιά για να δείξεις την αντίθεσή σου?
ε? τι έκανες?
τώρα που έχεις τ'αυγό στον κώλο σε έπιασε το επαναστατικό σου?

Να σου πω εγώ. ΟΧΙ. Και μάλιστα η μια (ξενόγλωσση) είχε το εξής επιχείρημα: εγώ διορίζομαι και μέσω ΑΣΕΠ και μέσω προϋπηρεσίας. Έλα, όμως, που τελικά έμεινε απ΄έξω λόγω της σφαγής του Δράμαλη στους ξενόγλωσσους. ::)

ΥΓ. Απορία: το επαναστατικό πιάνει με απλό αυ(β)γό ή θέλει στρουθοκαμήλου; ;) ;D

Αποσυνδεδεμένος kalista

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #314 στις: Αυγούστου 20, 2010, 08:52:43 am »
Καλημέρα σας , άνοιξα το θέμα πριν περίπου 4 ημέρες με σκοπό να βρεθούμε όσοι  αντιμετωπίζουμε  το πρόβλημα με την τριετία, δυστυχώς δεν πέτυχα των σκοπό μου ,(υπάρχουν 4-5 άτομα που έδειξαν ενδιαφέρων αλλά και αυτοί χάθηκαν μέσα στο ατελείωτο κουτσομπολιό χωρίς νόημα)δεν περίμενα ποτέ να γίνονται  προξενιές μέσα από το pde και πάρα πολλά απωθημένα έχετε παιδιά μεταξύ σας??? .sory κλάψα, μοιρολόι, συζητήσεις χωρίς νόημα ,αερολογίες, που δεν μας τιμούν ως νεοδιόριστους. Τέλος πάντων ας μου πει κάποιος που παρακολουθεί καλά το θέμα που βρισκόμαστε και που καταλήξαμε,και τι αποφάσεις θα πάρουμε για την συνέχεια.  ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος elkal_1981

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση,αλλά...
    • Προφίλ
« Απάντηση #315 στις: Αυγούστου 20, 2010, 09:12:29 am »
Ευχαριστω πολύ που μου απάντησες max και εσένα magda που δεν μου απάντησες,κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #316 στις: Αυγούστου 20, 2010, 09:15:10 am »
να σου πω εγω kalista που κατεληξα!
οσοι γρινιαζουν,
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος magda

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #317 στις: Αυγούστου 20, 2010, 09:16:17 am »
Ευχαριστω πολύ που μου απάντησες max και εσένα magda που δεν μου απάντησες,κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.

Ε αφού είπες, σε όσα δεν μας αφορούν να μην απαντάμε και να προσπαθήσουμε να λύσουμε τα δικά μας προβλήματα  :)
Τι να κάνω κι εγώ????

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #318 στις: Αυγούστου 20, 2010, 10:05:21 am »
magda, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!!  :)  :) Να ρωτήσχω και κτ. άλλο. Ξέρεις γενικά κανείς τπτ για τις Οινούσσσες.. ???  ??? Ό,τι σε πληροφορία γαι την περιοχή , σχολείο κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη που έγραψα σε άσχετο μέρος  ;) Καληνύχτα! :)
Το σχολείο είναι πολύ καλό και προσφέρει όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας σ έναν εκπαιδευτικό.Εξαιρετικά παιδιά και ένας αξιόλογος άνθρωπος στη θέση του διυθυντή.

Αποσυνδεδεμένος mohitto

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #319 στις: Αυγούστου 20, 2010, 10:11:26 am »
Το νησί είναι πολύ μικρό και είναι λίγο δύσκολη η ζωή κυρίως από Ιανουάριο μέχρι Μάρτιο λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.Οι υπόλοιποι μήνες όμως σε ανταμείβουν.Ό,τι άλλο θέλεις να ρωτήσεις μπορώ να σου πω. :)

Αποσυνδεδεμένος sph

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #320 στις: Αυγούστου 20, 2010, 10:28:38 am »
Καλημέρα ! :) Ευχαριστώ για την απάντηση σου! Η απορία μου ήταν το πόσο εύκολα μπορώ να γυρνάω στην Αθήνα κατά τη διάρκεια του χειμώνα..ξέρεις μέχρι τη Χίο και από'κει αεροπλάνο.. ???  ???  Κατά τ'άλλα η ζωή εκεί θα πρέπει να είναι ήρεμη και λογικά και να υπάρχει ασφάλεια..ε???!! Ξέρεις τπτ από σπίτια για να νοικιάσουμε και σιγά - σιγά..Α! και κτ άσχετο ξέρει κανείς τι δικαολογητικά πρέπει να παρουσιάζουμε στη Δευτεροβάθμια τώρα που θα πάμε για να ορκιστούμε..Ευχαριστώ για όλα..!! :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #321 στις: Αυγούστου 20, 2010, 10:37:32 am »
Α! και κτ άσχετο ξέρει κανείς τι δικαολογητικά πρέπει να παρουσιάζουμε στη Δευτεροβάθμια τώρα που θα πάμε για να ορκιστούμε..Ευχαριστώ για όλα..!! :) :) :) :) :)

http://www.alfavita.gr/artro.php?id=7262
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144