0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδερφοι τελος πάντων, ο καθένας έχει την αποψή του πάνω στο θέμα αλλά καλό θα είναι να συζητούμε τα προβλήματα μας όσοι μας αφαρούν και όσοι δεν τους αφορά να προσπαθούν να λύσουν τα δικάς τους.Έχω μια απορία η οποιά δεν διευκρινίζεται στο νομοσχέδιο και θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον συνάδερφο έχει ενημέρωση να μου απαντήσει,Στην υποχρεωτική πραγματική υπηρεσία για 3 χρονια στην πρώτη τοποθέτηση υπολογίζονται και οι άδειες κυήσεως, λοχείας και μητρότητας/πατρότητας ή όχι.
Θέλω να ρωτήσω όσους διορίζονται φέτος και την περσινή χρονιά ήταν αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι αν έκαναν καμία απεργία......Εμ δεν έκαναν απεργία,εμ τώρα γκρινιάζουν. Και τι έκανες μαντάμ εσύ όλη τη χρονιά για να δείξεις την αντίθεσή σου?ε? τι έκανες?τώρα που έχεις τ'αυγό στον κώλο σε έπιασε το επαναστατικό σου?
Ευχαριστω πολύ που μου απάντησες max και εσένα magda που δεν μου απάντησες,κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει.
magda, ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!! Να ρωτήσχω και κτ. άλλο. Ξέρεις γενικά κανείς τπτ για τις Οινούσσσες.. Ό,τι σε πληροφορία γαι την περιοχή , σχολείο κτλ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη που έγραψα σε άσχετο μέρος Καληνύχτα!
Α! και κτ άσχετο ξέρει κανείς τι δικαολογητικά πρέπει να παρουσιάζουμε στη Δευτεροβάθμια τώρα που θα πάμε για να ορκιστούμε..Ευχαριστώ για όλα..!!