0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η επιστολη πρεπει να παει πρωτα στο mail του Παπανδρεου και επειτα στο mail της
Eγώ δεν έχω εκτυπωτή, ούτε μπορώ να βρω.Τι κάνω;
1) Παιδιά όσοι δεν έχετε ίντερνετ και μέιλ, δώστε μου φαξ να σας το στείλω στο σχολείο που υπηρετείτε. Γράψτε χειρόγραφα τα στοιχεία σας στον Πίνακ που υπάρχει στο τέλος του κειμένου, υπογράψτε και στείλτε το πίσω. Στείλτε μου pm αν δεν μπορείτε να στείλετε μέιλ ή γράψτε το φαξ κι εδώ. Οπως θέλετε. Αν ξέρετε κι άλλους νεοδιόριστους συναδέλφους που θα ήθελαν να συμμετέχουν και να υπογράψουν δώστε το και σε αυτούς και στείλτε μετά μόνο τον Πίνακα με τις υπογραφές ( συνολικά) στο φαξ που θα σας γράψω όταν σας το στείλω. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Εγώ για ευκολία πρότεινα το μέιλ. 2) Επαναλαμβάνω ότι το τελικό κείμενο πρέπει να έχει συνημμένο τον Πίνακα με ΟΛΕΣ τις υπογραφές (οπότε υπογράφει ο ένας , το στέλνει με φαξ, και το στέλνω στον επόμενο). 3) Εχω λάβει κάποια μέιλ ήδη. Το έστειλα στον 1ο και περιμένω την απάντησή του για να πάει στους επόμενους. Οπότε παρακαλώ για την υπομονή σας. Δεν θα παραλείψω κανέναν. 4) Συνεχίστε όμως να στέλνετε μηνύματα . Μέχρι στιγμής έχω λάβει μόνο 6. Ευχαριστώ.
Επαναλαμβάνω Όποιος δεν μπορεί ας μην πάει, υπάρχουν άλλοι KAI θέλουν KAI μπορούν.
Παράθεση από: AnnoulaD στις Σεπτεμβρίου 19, 2010, 03:51:56 pmΕπαναλαμβάνω Όποιος δεν μπορεί ας μην πάει, υπάρχουν άλλοι KAI θέλουν KAI μπορούν.Δεν της είπε κανένας ότι "αυτοί που και θέλουν και μπορούν" όταν έρθει η ώρα θα θέλουν μόνο αλλά δε θα μπορούν???Ας πάει ένα χρόνο η κυρία μακριά και μετά ας μιλήσει!!!Επίσης κάτι πρέπει να γίνει και με την απαράδεκτη καθιέρωση της διετίας στη μετάθεση!Δεν αποτελούν όλες οι μεταθέσεις που ζητάμε τον τελικό μας στόχο!!!Κάποιες είναι και "ενδιάμεσοι σταθμοί".Αν μπορώ από νησί της παραμεθορίου να μετατεθώ σε τόπο 4 ώρες από το σπίτι μου και μετά να έχω μόρια που θα μου δίνουν μετάθεση γιατί να μην μπορώ να τη ζητήσω?Αν κατά τη διάρκεια του διετούς εγκλωβισμού ανοίξει η περιοχή που θέλω και μετά κλείσει για χρόνια γιατί να έχω χάσει την ευκαιρία???