*

Αποστολέας Θέμα: Νεοδιόριστοι και τριετία  (Αναγνώστηκε 227163 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος firenze

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Νεοδιόριστοι και τριετία
« Απάντηση #728 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 09:37:18 pm »
Η επιστολη πρεπει να παει πρωτα στο mail του Παπανδρεου και επειτα στο mail της

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:38:57 »

Αποσυνδεδεμένος athapris

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #729 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 09:45:23 pm »

Αποσυνδεδεμένος mary02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #730 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 11:59:20 pm »
Καλύτερα να κατανοείς λίγα παρά να παρανοείς πολλά...

Αποσυνδεδεμένος Ίρμα

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #731 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 08:53:20 am »
Παιδιά, έστειλα κι εγώ τα στοιχεία μου στο συνάδελφο. Για ο,τιδήποτε άλλο χρειαστεί ενημερώστε μας.
Πόσοι έχουμε μαζευτεί;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 17:38:57 »

Αποσυνδεδεμένος DELLA

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #732 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 10:54:43 am »
Εστειλα κι εγώ τα στοιχεία μου.Μήπως πρέπει να ενημερωθεί και η ΑΔΕΔΥ εκτος από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ που έχει και νομικό τμήμα?

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #733 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 01:46:28 pm »
Γεια σας συνάδελφοι.
Λοιπόν η τελική επιστολή είναι έτοιμη.

Απομένει να το υπογράψουμε και να επιδοθεί ει δυνατόν μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.
Παρακαλώ να κινηθούμε αυτή την εβδομάδα πολύ γρήγορα γιατί την άλλη εβδομάδα δεν θα είμαι διαθέσιμος για κάποιες ημέρες για να παρακολουθώ την επικοινωνία μας.

Σημειώνεται ότι κρίνω ότι δεν χρειάζεται πλέον να αναρτήσω την νέα επιστολή , αλλά προτιμώ να τη διακινήσουμε μεταξύ όσων πραγματικά θέλουν να συμμετέχουν.

Επόμενα βήματα:
1) Στείλτε ένα απλό μέιλ ( με το ονοματεπώνυμό σας , για να ξέρω σε ποιον απέυθύνομαι) στο trietia2010@gmail.com.
2) Θα σας στείλω συνημμένα την επιστολή ( σε αρχείο pdf) και έναν Πίνακα (word) να συμπληρώνει ο καθένας τα στοιχεία του
3) Εκτυπώνετε τον Πίνακα , συμπληρώνετε τα στοιχεία σας ( χειρόγραφα αλλά καθαρά) και βάζετε και υπογραφή.
4) Θα μου στείλετε με φαξ μόνο τη σελίδα με την υπογραφή σας στο φαξ που θα σας δώσω.
5) Σημειώνεται ότι ο τελικός Πίνακας πρέπει να έχει συγκεντρωμένες όλες τις υπογραφές . Οπότε , θα το στέλνω σε κάθε ένα και μόλις λαμβάνω το φάξ με την υπογραφή του πρώτου  θα το στέλνω και στον επόμενο.

Προσοχή :
1) επειδή κάθε φορά θα σκανάρω το έγγραφο με την κάθε νέα υπογραφή που μπαίνει , πρέπει να κινηθούμε όλοι πολύ γρήγορα. Δηλαδή να απαντάτε με φαξ αυθημερόν για να προχωράω και στον επόμενο (καταλαβαίνετε ότι θα χρειαστεί να επαναλάβω τη διαδικασία πολλές φορές).
2) Δεν χρειάζεται να μαζευτούμε πάρα πολλοί. Μέχρι 50 άτομα καλά είναι νομίζω, για αρχή.
3) Η διαδικασία θα γίνει από την αρχή για όλους.
4) Οπότε όσοι στείλατε pm πρέπει να συμππληρώσετε τον πίνακα και να υπογράψετε (γιατί υπήρχε διαφόρά στα στοιχεία που στέλνατε και δεν μπορούσε να προσωρήσει έτσι, και επίσης χρειάζονται και οι υπογραφές σας) .

Από και πέρα η επικοινωνία θα γίνεται μεταξύ μας στη διεύθυνση μέιλ που σας έδωσα.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος iex

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #734 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 05:45:53 pm »
Eγώ δεν έχω εκτυπωτή, ούτε μπορώ να βρω.
Τι κάνω;

Αποσυνδεδεμένος iroz

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #735 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:34:10 pm »
Eγώ δεν έχω εκτυπωτή, ούτε μπορώ να βρω.
Τι κάνω;
Αποθήκευσε αυτα που θα σου στειλει ο velis σε ένα φλασάκι ή σε ένα cd και πήγαινέ το σε ενα βιβλιοπωλείο να σου τα εκτυπώσουν

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #736 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 06:48:36 pm »
Εδώ στα κορφοβούνια και τα κατσάβραχα είναι πολύ δύσκολο να βρούμε εκτυπωτή ,φαχ κλπ.
Μήπως μπορούμε να ακολουθήσουμε μια πιό απλή διαδικασία και πιό σύντομη; Τα στοιχεία μας έχουν σταλεί με pm.

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #737 στις: Σεπτεμβρίου 20, 2010, 10:08:40 pm »

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #738 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 11:16:49 am »
1) Παιδιά όσοι δεν έχετε ίντερνετ και μέιλ, δώστε μου φαξ να σας το στείλω στο σχολείο που υπηρετείτε. Γράψτε χειρόγραφα τα στοιχεία σας στον Πίνακ που υπάρχει στο τέλος του κειμένου, υπογράψτε και στείλτε το πίσω. Στείλτε μου pm αν δεν μπορείτε να στείλετε μέιλ ή γράψτε το φαξ κι εδώ. Οπως θέλετε.

Αν ξέρετε κι άλλους νεοδιόριστους συναδέλφους που θα ήθελαν να συμμετέχουν και να υπογράψουν δώστε το και σε αυτούς και στείλτε μετά μόνο τον Πίνακα με τις υπογραφές ( συνολικά) στο φαξ που θα σας γράψω όταν σας το στείλω.
Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγώ για ευκολία πρότεινα το μέιλ.

2) Επαναλαμβάνω ότι το τελικό κείμενο πρέπει να έχει συνημμένο τον Πίνακα με ΟΛΕΣ τις υπογραφές (οπότε υπογράφει ο ένας , το στέλνει με φαξ, και το στέλνω στον επόμενο).

3) Εχω λάβει κάποια μέιλ ήδη. Το έστειλα στον 1ο και περιμένω την απάντησή του για να πάει στους επόμενους. Οπότε παρακαλώ για την υπομονή σας. Δεν θα παραλείψω κανέναν.

4) Συνεχίστε όμως να στέλνετε μηνύματα . Μέχρι στιγμής έχω λάβει μόνο 6.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #739 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 06:27:07 pm »
1) Παιδιά όσοι δεν έχετε ίντερνετ και μέιλ, δώστε μου φαξ να σας το στείλω στο σχολείο που υπηρετείτε. Γράψτε χειρόγραφα τα στοιχεία σας στον Πίνακ που υπάρχει στο τέλος του κειμένου, υπογράψτε και στείλτε το πίσω. Στείλτε μου pm αν δεν μπορείτε να στείλετε μέιλ ή γράψτε το φαξ κι εδώ. Οπως θέλετε.

Αν ξέρετε κι άλλους νεοδιόριστους συναδέλφους που θα ήθελαν να συμμετέχουν και να υπογράψουν δώστε το και σε αυτούς και στείλτε μετά μόνο τον Πίνακα με τις υπογραφές ( συνολικά) στο φαξ που θα σας γράψω όταν σας το στείλω.
Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Εγώ για ευκολία πρότεινα το μέιλ.

2) Επαναλαμβάνω ότι το τελικό κείμενο πρέπει να έχει συνημμένο τον Πίνακα με ΟΛΕΣ τις υπογραφές (οπότε υπογράφει ο ένας , το στέλνει με φαξ, και το στέλνω στον επόμενο).

3) Εχω λάβει κάποια μέιλ ήδη. Το έστειλα στον 1ο και περιμένω την απάντησή του για να πάει στους επόμενους. Οπότε παρακαλώ για την υπομονή σας. Δεν θα παραλείψω κανέναν.

4) Συνεχίστε όμως να στέλνετε μηνύματα . Μέχρι στιγμής έχω λάβει μόνο 6.

Ευχαριστώ.

Συνάδελφοι πρέπει να συντομεύσουμε όσο μπορούμε την διαδικασία συλλογής υπογραφών. Πρέπει να μαζευτούμε όσο γίνεται περισσότεροι.Νομίζω οτι είναι ένα θέμα που αφορά όλους μας. Η επιστολή είναι πολύ καλή και τεκμηριωμένη.

Αποσυνδεδεμένος shania

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #740 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 06:43:02 pm »
Επαναλαμβάνω

Όποιος δεν μπορεί ας μην πάει, υπάρχουν άλλοι KAI θέλουν KAI μπορούν.
Δεν της είπε κανένας ότι "αυτοί που και θέλουν και μπορούν" όταν έρθει η ώρα θα θέλουν μόνο αλλά δε θα μπορούν???
Ας πάει ένα χρόνο η κυρία μακριά και μετά ας μιλήσει!!!
Επίσης κάτι πρέπει να γίνει και με την απαράδεκτη καθιέρωση της διετίας στη μετάθεση!Δεν αποτελούν όλες οι μεταθέσεις που ζητάμε τον τελικό μας στόχο!!!Κάποιες είναι και "ενδιάμεσοι σταθμοί".Αν μπορώ από νησί της παραμεθορίου να μετατεθώ σε τόπο 4 ώρες από το σπίτι μου και μετά να έχω μόρια που θα μου δίνουν μετάθεση γιατί να μην μπορώ να τη ζητήσω?Αν κατά τη διάρκεια του διετούς εγκλωβισμού ανοίξει η περιοχή που θέλω και μετά κλείσει για χρόνια γιατί να έχω χάσει την ευκαιρία???
Ν'αγαπάς την ευθύνη.
Να λες εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γη.
Αν δε σωθεί,εγώ φταίω.
                                Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Αποσυνδεδεμένος dsouras

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #741 στις: Σεπτεμβρίου 21, 2010, 06:56:57 pm »
Επαναλαμβάνω

Όποιος δεν μπορεί ας μην πάει, υπάρχουν άλλοι KAI θέλουν KAI μπορούν.
Δεν της είπε κανένας ότι "αυτοί που και θέλουν και μπορούν" όταν έρθει η ώρα θα θέλουν μόνο αλλά δε θα μπορούν???
Ας πάει ένα χρόνο η κυρία μακριά και μετά ας μιλήσει!!!
Επίσης κάτι πρέπει να γίνει και με την απαράδεκτη καθιέρωση της διετίας στη μετάθεση!Δεν αποτελούν όλες οι μεταθέσεις που ζητάμε τον τελικό μας στόχο!!!Κάποιες είναι και "ενδιάμεσοι σταθμοί".Αν μπορώ από νησί της παραμεθορίου να μετατεθώ σε τόπο 4 ώρες από το σπίτι μου και μετά να έχω μόρια που θα μου δίνουν μετάθεση γιατί να μην μπορώ να τη ζητήσω?Αν κατά τη διάρκεια του διετούς εγκλωβισμού ανοίξει η περιοχή που θέλω και μετά κλείσει για χρόνια γιατί να έχω χάσει την ευκαιρία???
Συμφωνώ απόλυτα. Κάτι πρέπει να γίνει και με αυτό το θέμα. Πρέπει να αρχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε όπου μπορούμε γιατι θα μας φάει η ξενιτιά.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)