0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν περιμενω τιποτε πια απ'αυτους. Οι αποσπασεις καθυστερουν μαλλον σκοπιμα ωστε να εξυπηρετησουν προεκλογικα αιτηματα.Αποφασισα αυτη την Παρασκευη να παραιτηθω.Δεν εχω πει τιποτε ακομη στο σχολειο,ουτε στη Διδε.Η ζωη μου φαινεται αβασταχτη μακρια απ'την οικογενεια.Δεν την παλευω με τιποτε.
Παράθεση από: firenze στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 04:07:04 pmΔεν περιμενω τιποτε πια απ'αυτους. Οι αποσπασεις καθυστερουν μαλλον σκοπιμα ωστε να εξυπηρετησουν προεκλογικα αιτηματα.Αποφασισα αυτη την Παρασκευη να παραιτηθω.Δεν εχω πει τιποτε ακομη στο σχολειο,ουτε στη Διδε.Η ζωη μου φαινεται αβασταχτη μακρια απ'την οικογενεια.Δεν την παλευω με τιποτε.
Παράθεση από: Akis71 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 03:21:13 pmΠαράθεση από: firenze στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 04:07:04 pmΔεν περιμενω τιποτε πια απ'αυτους. Οι αποσπασεις καθυστερουν μαλλον σκοπιμα ωστε να εξυπηρετησουν προεκλογικα αιτηματα.Αποφασισα αυτη την Παρασκευη να παραιτηθω.Δεν εχω πει τιποτε ακομη στο σχολειο,ουτε στη Διδε.Η ζωη μου φαινεται αβασταχτη μακρια απ'την οικογενεια.Δεν την παλευω με τιποτε.
Παράθεση από: Akis71 στις Σεπτεμβρίου 23, 2010, 03:21:13 pmΠαράθεση από: firenze στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 04:07:04 pmΣυνάδελφε δεν ζητάμε, οι νεοδιόριστοι, να πάμε στα σπίτια μας. Φέτος οι περιοχές διορισμού για πολλές ειδικότητες ήταν μόνο παραμεθόριες. Ζητάμε το αυτονόητο. Να έχουμε το δικαίωμα αίτησης μετάθεσης απο τον πρώτο χρόνο όπως συνέβαινε τόσα χρόνια. Το αν θα παίρναμε μετάθεση ή όχι είναι άλλη ιστορία. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση οι μόνιμοι διορισμοί έχουν γίνει απαγορευτικοί για συναδέλφους που έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις μια και είναι υποχρεωμένοι να μείνουν μακρυά απο την οικογένεια τους (σύζυγο, παιδιά ) και να συντηρούν δύο και τρία σπίτια. Ναι, συνάδελφε, με βρίσκεις και μένα απολύτως σύμφωνο με όσα λες. Εξάλλου η τριετία πέρα από ταλαιπωρία δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, αφού κρατά συναδέλφους σε μια περιοχή δεμένους τοποθετώντας τους σε σχολείο που στις πλείστες των περιπτώσεων δεν θα βρίσκονται στο ίδιο τον επόμενο χρόνο, ειδικώς στη δευτεροβάθμια. Είπα τη γνώμη μου παραπάνω στη συνάδελφο πάνω στο ζήτημα της παραίτησής της.
Παράθεση από: firenze στις Σεπτεμβρίου 22, 2010, 04:07:04 pmΣυνάδελφε δεν ζητάμε, οι νεοδιόριστοι, να πάμε στα σπίτια μας. Φέτος οι περιοχές διορισμού για πολλές ειδικότητες ήταν μόνο παραμεθόριες. Ζητάμε το αυτονόητο. Να έχουμε το δικαίωμα αίτησης μετάθεσης απο τον πρώτο χρόνο όπως συνέβαινε τόσα χρόνια. Το αν θα παίρναμε μετάθεση ή όχι είναι άλλη ιστορία. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση οι μόνιμοι διορισμοί έχουν γίνει απαγορευτικοί για συναδέλφους που έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις μια και είναι υποχρεωμένοι να μείνουν μακρυά απο την οικογένεια τους (σύζυγο, παιδιά ) και να συντηρούν δύο και τρία σπίτια. Ναι, συνάδελφε, με βρίσκεις και μένα απολύτως σύμφωνο με όσα λες. Εξάλλου η τριετία πέρα από ταλαιπωρία δεν προσφέρει τίποτα ουσιαστικό, αφού κρατά συναδέλφους σε μια περιοχή δεμένους τοποθετώντας τους σε σχολείο που στις πλείστες των περιπτώσεων δεν θα βρίσκονται στο ίδιο τον επόμενο χρόνο, ειδικώς στη δευτεροβάθμια. Είπα τη γνώμη μου παραπάνω στη συνάδελφο πάνω στο ζήτημα της παραίτησής της.
Συνάδελφε δεν ζητάμε, οι νεοδιόριστοι, να πάμε στα σπίτια μας. Φέτος οι περιοχές διορισμού για πολλές ειδικότητες ήταν μόνο παραμεθόριες. Ζητάμε το αυτονόητο. Να έχουμε το δικαίωμα αίτησης μετάθεσης απο τον πρώτο χρόνο όπως συνέβαινε τόσα χρόνια. Το αν θα παίρναμε μετάθεση ή όχι είναι άλλη ιστορία. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση οι μόνιμοι διορισμοί έχουν γίνει απαγορευτικοί για συναδέλφους που έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις μια και είναι υποχρεωμένοι να μείνουν μακρυά απο την οικογένεια τους (σύζυγο, παιδιά ) και να συντηρούν δύο και τρία σπίτια.