0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΚΑλΗΣΠΕΡΑ !θελω πληροφοριεσ για μυτιληνη παιδια οποιος ξερει ασ βοηθησει....με πηραν α λεσβου μαθηματικοσ μπορειται οποιοσ ξερει να δωσει οποιαδηποτε πληροφοριαγια "καλα" σχολειαδιαμονη εγγραφη των παιδιων μου σε σχολειο...ευχαριστω εκ των προτερων
Παράθεση από: s93060 στις Σεπτεμβρίου 08, 2011, 12:32:08 amΚΑλΗΣΠΕΡΑ !θελω πληροφοριεσ για μυτιληνη παιδια οποιος ξερει ασ βοηθησει....με πηραν α λεσβου μαθηματικοσ μπορειται οποιοσ ξερει να δωσει οποιαδηποτε πληροφοριαγια "καλα" σχολειαδιαμονη εγγραφη των παιδιων μου σε σχολειο...ευχαριστω εκ των προτερων Δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο με το "καλά σχολεία" αλλά με βάση την εμπειρία μου θα έλεγα προς γήπεδο, Χρυσομαλλούσα να κοιτάς. Εκεί βέβαια μπορεί να δεις το νεόπλουτο στυλ αλλά πιστεύω δε θα δεις και τα προβλήματα που πχ είδα στο κέντρο όπου δούλευα. Συν ότι προς τα εκεί γλιτώνεις και την κίνηση του κέντρου. Τρελή κίνηση στη Μυτιλήνη και εξαιρετικά δύσκολο το παρκάρισμα, εκτός αν πας μπάστακας 7 το πρωί κάτω στο δωρεάν (μάλλον δημόσιο) πάρκιν ή αν πας στα λεγόμενα γυμνάσια (κέντρο κέντρο) που έχουν χώρο για τους καθηγητές που διδάσκουν εκεί. Επίσης θα συνιστούσα να αποφύγεις να νοικιάσεις σε "γειτονιά", πχ σε μονοκατοικία μαζί με τη νοικοκυρά στον 1ο. Πολυκατοικία και μόνο.
Στην Α΄Λέσβου υπάρχουν τρία σχολεία που δίνουν διπλά μόρια. Στην Άγρα, την Άντισσα και την Ερεσσό. Μήπως έχουμε εικόνα από αυτά τα σχολεία και αυτές τις περιοχές; Πώς είναι ο χειμώνας; Σπίτια υπάρχουν; Τα ενοίκια πως είναι; Η απόσταση από την πόλη; Αν ξέρει κάποιος ας δώσει καμιά πληροφορία...
Προσωπικά δεν έχω εργαστεί ποτέ στην Α΄ Λέσβου, αλλά από γνωστή μου φιλόλογο που είχε πάει στην Άντισσα γνωρίζω πως το σχολείο ήταν μικρό και επομένως χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, αλλά το συγκεκριμένο μέρος δεν της άρεσε καθόλου, γιατί ήταν κάπως απομονωμένο και προβληματικό κυρίως τον χειμώνα, όπου είχε συνήθως χιόνια, αλλά και γενικότερα το νησί της Μυτιλήνης βρίσκεται αρκετά βόρεια και όλοι οι μη ντόπιοι εκπαιδευτικοί τον χειμώνα υπέφεραν από την απουσία θέρμανσης, το τσουχτερό κρύο και ήταν με αντιβιώσεις!Αυτά μόνο γνωρίζω.
Τόσο χάλια ε;;; Κρίμα, γιατί η Λέσβος είναι μεγάλο νησί και έχει και αεροδρόμιο και λιμάνι και θεωρούσα ότι θα ήταν κάπως πιο εύκολη η διαμονή...κρίμα..