0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ankir1 στις Νοεμβρίου 15, 2008, 08:06:50 pmΣυνάδελφοι, σας παρακαλώ τα φώτα σας για ένα θέμα. Πόσο εύκολη είναι η χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών; Και για να είμαι πιο σαφής έχω το εξής πρόβλημα: Ύστερα από δύο αποτυχημένες εξωσωματικές το καλοκαίρι ο γιατρός μου έδωσε το πράσινο φως για νέες προσπάθειες από το Γενάρη. Επειδή η διαδικασία αυτή απαιτεί πολλές βραχυχρόνιες άδειες (για υπερηχογραφική παρακολούθηση, ωοληψίες, αποχή από την εργασία μετά την εμβρυομεταφορά) και πάνω από όλα ηρεμία σκέφτομαι να ζητήσω μια άδεια άνευ αποδοχών για δύο-τρεις μήνες ας πούμε. Έτσι, στο διάστημα αυτό ίσως να στείλουν κάποιον στη θέση μου για να με αναπληρώσει για να μην μένουν οι τάξεις μου χωρίς καθηγητή. Μου φαίνεται πιο δίκαιο αυτό από το ζητάω κάθε λίγο και λιγάκι άδειες λίγων ημερών... Τι ξέρετε για το θέμα αυτό; Δίνονται οι άδειες αυτές; Πρέπει να αναφέρω επακριβώς το λόγο; Πόσο καιρό παίρνει η χορήγησή τους; Σε ποιους την απευθύνω και ποιοι αποφασίζουν για τη χορήγησή της; Αν δοθεί, πρέπει να πληρώνω ασφαλιστικές και άλλες εισφορές; Γενικά, τι γνωρίζετε για το θέμα αυτό; εισαι μονιμη;σε καταλαβαινω αλλα γιατι δεν εξαντλεις ολο το περιθωριο για τις αλλες αδειες;βλεπω ότι παλι τους αλλους σκεφτομαστε οι εκπαιδευτικοι και οχι τον εαυτό μας. ..
Συνάδελφοι, σας παρακαλώ τα φώτα σας για ένα θέμα. Πόσο εύκολη είναι η χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών; Και για να είμαι πιο σαφής έχω το εξής πρόβλημα: Ύστερα από δύο αποτυχημένες εξωσωματικές το καλοκαίρι ο γιατρός μου έδωσε το πράσινο φως για νέες προσπάθειες από το Γενάρη. Επειδή η διαδικασία αυτή απαιτεί πολλές βραχυχρόνιες άδειες (για υπερηχογραφική παρακολούθηση, ωοληψίες, αποχή από την εργασία μετά την εμβρυομεταφορά) και πάνω από όλα ηρεμία σκέφτομαι να ζητήσω μια άδεια άνευ αποδοχών για δύο-τρεις μήνες ας πούμε. Έτσι, στο διάστημα αυτό ίσως να στείλουν κάποιον στη θέση μου για να με αναπληρώσει για να μην μένουν οι τάξεις μου χωρίς καθηγητή. Μου φαίνεται πιο δίκαιο αυτό από το ζητάω κάθε λίγο και λιγάκι άδειες λίγων ημερών... Τι ξέρετε για το θέμα αυτό; Δίνονται οι άδειες αυτές; Πρέπει να αναφέρω επακριβώς το λόγο; Πόσο καιρό παίρνει η χορήγησή τους; Σε ποιους την απευθύνω και ποιοι αποφασίζουν για τη χορήγησή της; Αν δοθεί, πρέπει να πληρώνω ασφαλιστικές και άλλες εισφορές; Γενικά, τι γνωρίζετε για το θέμα αυτό;
καλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει ,αν μια πρωτοδιοριζόμενη ,χωρίς παιδιά, διακιούται άδεια ανευ αποδοχών.Διάβασα τον 3528/2007 άρθρο 51 και δεν μου λύθηκε η απορία. Οι λόγοι είναι οικογενειακοί.
Παράθεση από: mons στις Αυγούστου 25, 2008, 01:11:18 amκαλησπέρα.θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει ,αν μια πρωτοδιοριζόμενη ,χωρίς παιδιά, διακιούται άδεια ανευ αποδοχών.Διάβασα τον 3528/2007 άρθρο 51 και δεν μου λύθηκε η απορία. Οι λόγοι είναι οικογενειακοί. H ερώτησή μου συνεχίζει να ισχύει και να προσθέσω ότι οι οικογενειακοί λόγοι είναι η διετής απουσία του συζύγου στο εξωτερικό (στρατιωτικός). Επίσης, η πραγματική μου προυπηρεσία είναι πάνω από δύο χρόνια αναπλήρωσης. Ευχαριστώ.