0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
γνωρίζει κανείς αν με την άδεια άνευ αποδοχών δικαιούμαστε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη;πρέπει να πληρώσουμε τίποτα;
Παράθεση από: viv στις Δεκεμβρίου 10, 2012, 01:33:56 pmΚαλησπέρα σε όλους!Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Από μια συνάδελφό μου έμαθα ότι ένας άλλος συνάδελφος που ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών δεν του την έκαναν δεκτή, λόγω μειωμένου προσωπικού στην περιοχή του. Καταρχήν ήθελα να ρωτήσω, αν όντως γίνεται αυτό, δηλαδή να μην γίνεται αποδεκτή η άδεια άνευ αποδοχών και κατά δεύτερον, πότε πρέπει να την καταθέσει κανείς ;Ποτε τη ζητησε ο συναδελφος που δεν του την εκαναν δεκτη;πριν το Σεπτεμβριο η μεσουσης της σχολικης χρονιας;
Καλησπέρα σε όλους!Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Από μια συνάδελφό μου έμαθα ότι ένας άλλος συνάδελφος που ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών δεν του την έκαναν δεκτή, λόγω μειωμένου προσωπικού στην περιοχή του. Καταρχήν ήθελα να ρωτήσω, αν όντως γίνεται αυτό, δηλαδή να μην γίνεται αποδεκτή η άδεια άνευ αποδοχών και κατά δεύτερον, πότε πρέπει να την καταθέσει κανείς ;
Kalispera Ήθελα να κάνω μια ερώτηση: Ξέρει κανείς ποιό είναι το τηλέφωνο του Υπουργείου Παιδείας για άδεις άνευ αποδοχών στη Δευτεροβάθμια, γιατί δεν βγάζω άκρη από τον κατάλογο του Υπουργείου ; Ευχαριστώ
Παράθεση από: gio66 στις Δεκεμβρίου 10, 2012, 08:50:47 pmΠαράθεση από: viv στις Δεκεμβρίου 10, 2012, 01:33:56 pmΚαλησπέρα σε όλους!Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Από μια συνάδελφό μου έμαθα ότι ένας άλλος συνάδελφος που ζήτησε άδεια άνευ αποδοχών δεν του την έκαναν δεκτή, λόγω μειωμένου προσωπικού στην περιοχή του. Καταρχήν ήθελα να ρωτήσω, αν όντως γίνεται αυτό, δηλαδή να μην γίνεται αποδεκτή η άδεια άνευ αποδοχών και κατά δεύτερον, πότε πρέπει να την καταθέσει κανείς ;Ποτε τη ζητησε ο συναδελφος που δεν του την εκαναν δεκτη;πριν το Σεπτεμβριο η μεσουσης της σχολικης χρονιας;Πριν τη σχολική χρονιά
Να ρωτήσω κάτι: εκπόνηση διδακτορικού στο εσωτερικό που απαιτεί και έρευνα λογίζεται ως λόγος για άνευ αποδοχών; Γιατί είναι και αυτό σπουδές...
Αλήθεια; Δεν το γνώριζα αυτό; Πότε περίπου; Πρίν τον Ιούνιο;