0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ευχαριστώ gio66.Αν δεν γνωρίζω την έκβαση της αίτησης έως 31 Αυγούστου , αυτό σημαίνει ότι πρέπει 2/9 να είμαι στην οργανική μου; ή μέχρι να βγει θα περιμένω;
Σε ευχαριστώ!Με όλα αυτά νομίζω ότι δεν θα το αποφύγω. Είναι μακριά και πολλά τα έξοδα.Γι αυτό ζήτησα και την άδεια για να σκεφτώ τι θα κάνω. Αν θα παραιτηθώ στο τέλος ή όχι.Γιατί αν πάω σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσω την οικογένειά μου.Δίλημμα που το έχουν όλοι φαντάζομαι.
Παιδιά, έχει βγεί σε κανέναν η απόφαση για την α/α για ολοκλήρωση σπουδών; Οι αποφάσεις ανακοινώνονται στο διαδικτυακό τόπο κάθε δευτεροβάθμιας, στον ίδιο τον εκπαιδευτικό; Και μια τελευταία ερώτηση: υπάρχει δικαίωμα ένστασης;
Και στη δική μου περίπτωση δεν ενημέρωσαν ποτέ το σχολείο, ενώ εγώ ενημερώθηκαν κατόπιν δικού μου τηλεφωνήματος. Ακόμα περιμένω να μου στείλουν αντίγραφο της άδειας για την προπέρσινη σχολική χρονιά για να υπάρχει στο φάκελό μου.........
Συγγνώμη για άδεια άνευ αποδοχών για ολοκληρωση σπουδών στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ έχει δει κάποιος κάποια απόφαση; στις άλλες περιφέρειες (όχι όλες) έχουν ήδη ανακοινωθεί.ευχαριστώ
Παράθεση από: leniao στις Αυγούστου 20, 2013, 03:00:58 pmΣε ευχαριστώ!Με όλα αυτά νομίζω ότι δεν θα το αποφύγω. Είναι μακριά και πολλά τα έξοδα.Γι αυτό ζήτησα και την άδεια για να σκεφτώ τι θα κάνω. Αν θα παραιτηθώ στο τέλος ή όχι.Γιατί αν πάω σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσω την οικογένειά μου.Δίλημμα που το έχουν όλοι φαντάζομαι.Σε καταλαβαίνω απόλυτα και είναι πολύς ο κόσμος που βρίσκεται στην ίδια θέση με εσένα. Αν βάσει των υπολογισμών σου, παίρνοντας την α/α είσαι στην ίδια οικονομική κατάσταση που είσαι και εάν δουλέψεις στην οργανική σου, προσωπική άποψη, αξίζει να την πάρεις και όχι μόνο μια χρονιά.Η οικογένεια πάνω από όλα. Καλή τύχη σου εύχομαι!