0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα σας! Έχω άδεια ανευ αποδοχών 1 έτους και σε λιγο μπαινω στον 7 μηνα εγκυμοσυνης. Δικαιούμαι άδεια κυησης 2 μηνες πριν γεννήσω και τις αδειες μετα τη γεννα;
Καλημέρα!Θεωρώ πως θα ήταν προτιμότερο να διακόψεις την άδεια άνευ αποδοχών και να πάρεις τις άδειες κύησης, λοχείας και ανατροφής κανονικά!
Πριν μερικά χρόνια είχα πάρει αδεια ανευ αποδοχών λόγω μεταπτυχιακού. Τώρα έχω 10 μηνών μωρό και σκέφτομαι να ξαναζητήσω. Η ερώτησή μου είναι η εξής: δικαιούμαι συνολικά δύο χρόνια ααα σε όλη τη παραμονή μου στο δημόσιο άσχετα από τους λόγους οπότε αν μου εγκριθεί αυτή τη φορά δεν θα μπορώ να ξαναζητήσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Να ρωτήσω κάτι...Εκπαιδευτικος που η αδεια λοχειας της τελειωνει το Μαρτιο, και θελει να παρει την αδεια ανατροφης απο Σεπτεμβριο, μπορει να παρει αδεια ανευ αποδοχων την περιοδο Μαρτιος-Ιουνιος??Οι μηνες Μαρτιος (1ος μηνας ανευ αποδοχων), Ιουλιος και Αυγουστος συνυπολογιζονται κανονικα για τη θεμελιωση δικαιωματος μεταθεσης?
για θεμελίωση δικαιώματος μετάθεσης θα λογιστεί υπέρ σου μόνο ο ένας μήνας απο τους τρεις. Για ασφαλιστικές εισφορές κάτι παίζει αλλά δεν θυμάμαι λεπτομερειες.