0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Nα εκφράσω 1 ένσταση ως προς την Ιστορία; Πολύ ωραία όσα αναφέρθηκαν, όμως πώς μπορούν να πραγματωθούν σε ένα μάθημα που εξετάζεται Πανελλαδικά; Επειδή έχει τύχει να δω διόρθωση της ιστορίας γενικής, όταν ακόμη τα εξεταζόμενα μαθήματα ήταν 9, να σας πω ότι έγραφε τα εξής: είχε το αντίστοιχο κομμάτι του βιβλίου και έλεγε απο εκεί μεχρι εκεί μονάδες 2 κλπ, δηλαδή ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΛΙΑΣ!. Τι φταίει, λοιπόν, ο συνάδελφος που υπογράμμιζε και τους έβαζε να το μαθαίνουν αυτολεξεί, όταν οι διορθωτές το εξετάζουν ΑΥΤΟΛΕΞΕΙ
Σχετικά με το θέμα διδασκαλίας μαθημάτων ιστορίας από άλλους κλάδους έχω να πώ ότι στο τμήμα μαθήτριάς μου που παρατηρείται το συγκεκριμένο φαινόμενο ο μεγαλύτερος βαθμός του διαγωνίσματος είναι το "07" και αυτό γιατί η μόνη ερώτηση του διαγωνίσματος ήταν από πηγή που ποτέ δεν είχε διδάξει η εν λόγω καθηγήτρια.
Το πρόβλημα με τις πηγές είναι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τη γλώσσα. Εστιάζεται στο γεγονός ότι ελάχιστα παιδιά πλέον μπορούν να κατανοήσουν ένα κείμενο. Είναι πολύ βαθύτερο το πρόβλημα πλέον...
Παράθεση από: maryk στις Νοεμβρίου 29, 2009, 10:52:28 amΣχετικά με το θέμα διδασκαλίας μαθημάτων ιστορίας από άλλους κλάδους έχω να πώ ότι στο τμήμα μαθήτριάς μου που παρατηρείται το συγκεκριμένο φαινόμενο ο μεγαλύτερος βαθμός του διαγωνίσματος είναι το "07" και αυτό γιατί η μόνη ερώτηση του διαγωνίσματος ήταν από πηγή που ποτέ δεν είχε διδάξει η εν λόγω καθηγήτρια.Τη συγκεκριμένη πηγή δεν την είχε διδάξει ποτέ η καθηγήτρια;;; Ιστορία διδάσκω κι εγώ στη
Παράθεση από: bikini στις Νοεμβρίου 29, 2009, 06:32:44 pmΠαράθεση από: maryk στις Νοεμβρίου 29, 2009, 10:52:28 amΣχετικά με το θέμα διδασκαλίας μαθημάτων ιστορίας από άλλους κλάδους έχω να πώ ότι στο τμήμα μαθήτριάς μου που παρατηρείται το συγκεκριμένο φαινόμενο ο μεγαλύτερος βαθμός του διαγωνίσματος είναι το "07" και αυτό γιατί η μόνη ερώτηση του διαγωνίσματος ήταν από πηγή που ποτέ δεν είχε διδάξει η εν λόγω καθηγήτρια.Τη συγκεκριμένη πηγή δεν την είχε διδάξει ποτέ η καθηγήτρια;;; Ιστορία διδάσκω κι εγώ στη