*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 71495 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #140 στις: Μαρτίου 01, 2010, 08:04:55 pm »
Ναι το βρηκα..δεν λεει κατι όμως. Δεν πιστευω πως σε λιγες μερες που θα κατατεθει το νομοσχεδιο (ας το ελπίσουμε) να ξεκαθαρισει η κατάσταση με εμας..θα διευκρινιζει κατι σχετικα με εμάς άραγε ή θεωρείται αυτονόητο οτι θα διοριστούμε μεχρι Αυγουστο?..θα αναφερεται στην μεταβατική περίοδο? ποιος ξέρει?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:41:17 »

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Απ:
« Απάντηση #141 στις: Μαρτίου 01, 2010, 09:11:15 pm »
[Καλό θα είναι να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπλήρωση, γιατί με όσα γίνονται ποτέ δεν ξέρεις... Και εγώ πρώτη φορά είμαι αναπληρώτρια και από ότι έχω καταλάβει δεν δημιουργεί πρόβλημα στο μόνιμο διορισμό σου, αν κάνεις αίτηση, απλά θα είσαι διπλοδιοριστέα σε δύο πίνακες τον Α και
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #142 στις: Μαρτίου 01, 2010, 09:23:50 pm »
Ναι το βρηκα..δεν λεει κατι όμως. Δεν πιστευω πως σε λιγες μερες που θα κατατεθει το νομοσχεδιο (ας το ελπίσουμε) να ξεκαθαρισει η κατάσταση με εμας..θα διευκρινιζει κατι σχετικα με εμάς άραγε ή θεωρείται αυτονόητο οτι θα διοριστούμε μεχρι Αυγουστο?..θα αναφερεται στην μεταβατική περίοδο? ποιος ξέρει?
τίποτα δεν θεωρείται αυτονόητο έτσι όπως έχουν τα πράγματα, δυστυχώς. αν ήταν τόσο απλό, θα έβγαινε να το έλεγε. το ότι περιμένει και δεν ανακοινώνει τίποτα, δεν δέχεται να μιλήσει με κανέναν και οι δηλώσεις της είναι ό,τι να ναι, δείχνει είτε ότι δεν ξέρει τι να κάνει΄ή ότι ξέρει, αλλά φοβάται τις ντομάτες και περιμένει το καλοκαίρι, τελευταία στιγμή.
μακάρι βέβαια να ακούσουμε κάτι για τη μεταβατική σύντομα, απλά προσωπικά δεν το πιστεύω.

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #143 στις: Μαρτίου 02, 2010, 12:26:13 am »
athapris συμφωνω  απολυτα μαζι σου.

Οποιος θεμελιωνει δικαιωμα διορισμου(ασεπ-40%) θαπρεπει υποχρεωτικα βαση νομου να διοριστει μεχρι 31/8/2010.
Σε αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να κινηθει δικαστικα για να διεκδικησει το αυτονοητο.Εγώ είμαι διατεθειμμένη να το κανω.Ελπίζω΄όσοι είναι να διοριστούν να κινηθούν με τον ίδιο τρόπο.ΑΥΤΗ αν ήταν στο χέρι της δεν θα διόριζε κανέναν και ποτέ.Πρέπει να διεκδικήσουμε αποφασιστικά το δίκιο μας.Να καθορίσει σαφή χρόνο και τόπο διορισμού!
γεια σας!!!ηθελα να σε ρωτησω εσυ σε τι σειρα βρισκεσαι αυτη την στιγμη?και μιλαμε για μονιμο διορισμο η και ως αναπληρωτρια?ειμαι στην 25 περιπου θεση αν δεν με διορισει οπως λες μεχρι 31/8...μπορω να παω δικαστικα?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 10:41:17 »

Αποσυνδεδεμένος georgiasamar

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #144 στις: Μαρτίου 02, 2010, 01:06:51 am »
καλησπερα θα θελα να ρωτησω το εξης εγω που ηλπιζα για συμπληρωματικους με σειρα  648 να σταματησω να ελπιζω?????τι λετε πειτε μου την γνωμη σας γιατι πραγματικα εχω αγχωθει.το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι παντρεμενη και δεν θελω να ξενιτευτω ως αναπληρωτρια χωρις να παιρνω μορια και γενικα το βρισκω εξαιρετικα αδικο με 82% καποιος να μην εχει πιθανοτητες διορισμου  :(
ευχαριστω εκ των προτερων...

Αποσυνδεδεμένος ΚΑΤΑΛΙΝΑ

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #145 στις: Μαρτίου 02, 2010, 01:46:35 am »
Μαφαλντα Eιμαι δευτερη στον πινακα διορισμου απο το 40% !
Αν ανηκεις στο 40% στο τελος της τρεχουσας σχολικης περιοδου τοτε βαση νομου διοριζεσαι την επομενη σχολικη χρονια!!Αν δεν συμβει αυτο κινεισαι νομικα !

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #146 στις: Μαρτίου 02, 2010, 07:44:37 am »
Συμφωνώ μαζί σου στο να κάνει κανείς ό,τι περνάει από το χέρι του, αρκεί να υπάρχει και κάποια αποτελεσματικότητα. Δεν νομίζω ότι το υπουργείο θα αμφισβητήσει θεμελιωμένο δικαίωμα διορισμού. Αυτό που νομίζω ότι παίζεται είναι αν θα πάρει όλα τα διοριστέα άτομα φέτος ή σταδιακά σε 2 ή 3 χρόνια.
Τα άτομα που είναι σε θέση διορισμού είναι πολύ ψηλά στον ενιαίο πίνακα, αυτό σημαίνει πως αν δεν διοριστούν φέτος, θα δουλέψουν σίγουρα σαν αναπληρωτές.
Η δικαστική διαμάχη σε τέτοιες περιπτώσεις κρατάει αρκετά χρόνια. Εσύ, αν δεν διοριστείς φέτος θα διοριστείς του χρόνου.

Αποσυνδεδεμένος velis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #147 στις: Μαρτίου 02, 2010, 08:46:39 am »
Πάντως η Υπουργός είχε πει στον Πρετεντέρη , μισοί φέτος - μισοί του χρόνου. Οπότε για να αποφύγει και εκατοντάδες προσφυγές δεν θα το τραβήξει πολύ το χρονικό διάστημα διορισμού των άλλων μισών και άλλωστε έχει δηλώσει ότι η μεταβατική περίοδος θα είναι πολύ σύντομη. Οπότε πιστεύω κι εγώ ότι φέτος θα διοριστούν οι μισοί και του χρόνου οι άλλοι μισοί . Και όταν μιλούσε για 6500 υποχρεωτικό νούμερο , περιλάμβανε όλες τις κατηγορίες διορισμού. Αυτό που δεν έχει προκύψει καθόλου από τις μισο-δηλώσεις της είναι από ποιες κατηγορίες θα προέρχονται οι μισοί διορισμοί φέτος.

Αποσυνδεδεμένος npanag

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #148 στις: Μαρτίου 02, 2010, 11:08:09 am »
καλησπερα θα θελα να ρωτησω το εξης εγω που ηλπιζα για συμπληρωματικους με σειρα  648 να σταματησω να ελπιζω?????τι λετε πειτε μου την γνωμη σας γιατι πραγματικα εχω αγχωθει.το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι παντρεμενη και δεν θελω να ξενιτευτω ως αναπληρωτρια χωρις να παιρνω μορια και γενικα το βρισκω εξαιρετικα αδικο με 82% καποιος να μην εχει πιθανοτητες διορισμου  :(
ευχαριστω εκ των προτερων...
Στη δική σου την περίπτωση, πραγματικά τι να πει κανείς. Μέχρι τώρα, με εδραιωμένους τους υπόλοιπους πίνακες είχαμε πάντα και τους διπλοδιοριστέους (από τη μια ΑΣΕΠ κι απ' την άλλη οι πίνακες διορισμού). Αυτά τα άτομα διάλεγαν να διοριστούν με τους πίνακες λόγω καλύτερης τοποθέτησης. Ετσι έμεναν κενές θέσεις στους διοριστέους  του ΑΣΕΠ που καλύπτονταν με τους συμπληρωματικούς διορισμούς. Φέτος, π.χ. οι νηπιαγωγοί θα έχουν γύρω στα 53 άτομα διπλοδιοριστέα, οπότε περιμέναμε αυτά τα 53 άτομα να προτιμήσουν τους πίνακες. Αρα 332 + 300 = 632. Προσθέταμε κι άλλα 53 άτομα, δηλαδή περιμέναμε οι διοριστέοιο ΑΣΕΠ να φτάσουν στο 685 της λίστας του ΑΣΕΠ.
Τώρα όμως ποιοί πίνακες; Θα πάρει φέτος από τους πίνακες; Κι ακόμα και να πάρει, θα έχουν προτεραιότητα οι πίνακες; Επίσης θα πάρει φέτος και τα 300 άτομα ΑΣΕΠ ή θα τα σπάσει στα δύο; Και τέλος πάντων, ακόμη κι αν πάρει από τους πίνακες, τα άτομα του ΑΣΕΠ θα προτιμήσουν τους πίνακες;
Είναι τόσο θολό όλο αυτό. Αυτό είναι που δεν συγχωρώ στη Διαμαντοπούλου. Από τον Οκτώβρη δεν έχει σταματήσει να κατηγορεί την εκπαιδευτική κοινότητα κι απ' την άλλη δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο για το τι πρόκειται να γίνει, ενώ ξέρει καλά το τι προκειται να κάνει ΠΡΙΝ από τον Οκτώβρη.

Αποσυνδεδεμένος ksanthoula

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #149 στις: Μαρτίου 02, 2010, 12:41:22 pm »
Αν ξέρει κανείς κάτι,ας μου απαντήσει..(ειμαι διοριστέα β' φουρνιάς και προς το τέλος του πίνακα.και απ' όσα έχω ακούσει σύμφωνα με τις μειώσεις που θα γίνουν, ίσως ή το πιο πιθανό να μη διοριστούν μερικοί από εμάς το Σεπτ(κ θ πρέπει να έχουμε κ άλλη αναμονή)...Αυτό που με απασχολεί είναι-τώρα σε λίγους μήνες..που θα βγει(ελπίζω) η προκύρηξη  για αναπλήρωση...τι θα κάνω...μπορώ να κάνω χαρτια για αναπλήρωση;κι αν π.χ.τύχει και διοριστώ Σεπτ.,θα δημιουργίσει αυτό πρόβλημα;)-ευχαριστώ..

Καλό θα είναι να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπλήρωση, γιατί με όσα γίνονται ποτέ δεν ξέρεις... Και εγώ πρώτη φορά είμαι αναπληρώτρια και από ότι έχω καταλάβει δεν δημιουργεί πρόβλημα στο μόνιμο διορισμό σου, αν κάνεις αίτηση, απλά θα είσαι διπλοδιοριστέα σε δύο πίνακες τον Α και

Αποσυνδεδεμένος Μαφαλντα

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #150 στις: Μαρτίου 03, 2010, 01:39:52 am »
Μαφαλντα Eιμαι δευτερη στον πινακα διορισμου απο το 40% !
Αν ανηκεις στο 40% στο τελος της τρεχουσας σχολικης περιοδου τοτε βαση νομου διοριζεσαι την επομενη σχολικη χρονια!!Αν δεν συμβει αυτο κινεισαι νομικα !

ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!!ειμαι 25 θεση περιπου στον ενιαιο πινακα διορισμων που υπαχει στο υπουργειο παιδειας...βαση δικων μου υπολογισμων...ειμαι επιτυχουσα ασεπ χωρις προυπηρεσια με 25.42 μορια...μιλαμε για τον ιδιο πινσκα?

Αποσυνδεδεμένος PERISTER

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #151 στις: Μαρτίου 03, 2010, 04:17:16 pm »
Παιδιά ευχαριστα νεα!! ο κυβερνητικος εκπροσωπος σημερα διευκρινησε πως οι διοριστεοι ΑΣΕΠ που δεν εχουν αναλάβει ακόμα τα καθήκοντά τους  δεν διατρέχουν κανένα κινδυνο αναστολής διορισμού ή ακύρωσης(!). Επεσήμανε επίσης το πάγωμα τον προσλήψεων πλην την υγεια, παιδεία και σώματα ασφαλείας.
 :) :) :) :) :) :)

Αποσυνδεδεμένος Evnikim

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #152 στις: Μαρτίου 03, 2010, 04:31:35 pm »
Ναι! Ασεπίτες β' φουρνιάς χαλαρώστε... το διορισμό δεν τον χάνουμε με τίποτα... Και ό,τι άλλο μας λένε οι δικηγόροι είναι ίσως εκ του πονηρού...

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #153 στις: Μαρτίου 03, 2010, 06:51:34 pm »
δεν είπε κανείς ότι τον χάνουμε. αλλα ακόμα δεν ακουσαμε ποιοι και πόσοι θα διοριστούν φέτος.που και να το ακούσουμε, αν δεν βγει εγκύκλιος διορισμών, δεν πιστελυω τίποτα...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)