0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[Καλό θα είναι να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπλήρωση, γιατί με όσα γίνονται ποτέ δεν ξέρεις... Και εγώ πρώτη φορά είμαι αναπληρώτρια και από ότι έχω καταλάβει δεν δημιουργεί πρόβλημα στο μόνιμο διορισμό σου, αν κάνεις αίτηση, απλά θα είσαι διπλοδιοριστέα σε δύο πίνακες τον Α και
Ναι το βρηκα..δεν λεει κατι όμως. Δεν πιστευω πως σε λιγες μερες που θα κατατεθει το νομοσχεδιο (ας το ελπίσουμε) να ξεκαθαρισει η κατάσταση με εμας..θα διευκρινιζει κατι σχετικα με εμάς άραγε ή θεωρείται αυτονόητο οτι θα διοριστούμε μεχρι Αυγουστο?..θα αναφερεται στην μεταβατική περίοδο? ποιος ξέρει?
athapris συμφωνω απολυτα μαζι σου.Οποιος θεμελιωνει δικαιωμα διορισμου(ασεπ-40%) θαπρεπει υποχρεωτικα βαση νομου να διοριστει μεχρι 31/8/2010.Σε αντιθετη περιπτωση θα πρεπει να κινηθει δικαστικα για να διεκδικησει το αυτονοητο.Εγώ είμαι διατεθειμμένη να το κανω.Ελπίζω΄όσοι είναι να διοριστούν να κινηθούν με τον ίδιο τρόπο.ΑΥΤΗ αν ήταν στο χέρι της δεν θα διόριζε κανέναν και ποτέ.Πρέπει να διεκδικήσουμε αποφασιστικά το δίκιο μας.Να καθορίσει σαφή χρόνο και τόπο διορισμού!
καλησπερα θα θελα να ρωτησω το εξης εγω που ηλπιζα για συμπληρωματικους με σειρα 648 να σταματησω να ελπιζω??τι λετε πειτε μου την γνωμη σας γιατι πραγματικα εχω αγχωθει.το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι παντρεμενη και δεν θελω να ξενιτευτω ως αναπληρωτρια χωρις να παιρνω μορια και γενικα το βρισκω εξαιρετικα αδικο με 82% καποιος να μην εχει πιθανοτητες διορισμου ευχαριστω εκ των προτερων...
Παράθεση από: ksanthoula στις Μαρτίου 01, 2010, 05:01:50 pmΑν ξέρει κανείς κάτι,ας μου απαντήσει..(ειμαι διοριστέα β' φουρνιάς και προς το τέλος του πίνακα.και απ' όσα έχω ακούσει σύμφωνα με τις μειώσεις που θα γίνουν, ίσως ή το πιο πιθανό να μη διοριστούν μερικοί από εμάς το Σεπτ(κ θ πρέπει να έχουμε κ άλλη αναμονή)...Αυτό που με απασχολεί είναι-τώρα σε λίγους μήνες..που θα βγει(ελπίζω) η προκύρηξη για αναπλήρωση...τι θα κάνω...μπορώ να κάνω χαρτια για αναπλήρωση;κι αν π.χ.τύχει και διοριστώ Σεπτ.,θα δημιουργίσει αυτό πρόβλημα;)-ευχαριστώ..Καλό θα είναι να κάνεις τα χαρτιά σου για αναπλήρωση, γιατί με όσα γίνονται ποτέ δεν ξέρεις... Και εγώ πρώτη φορά είμαι αναπληρώτρια και από ότι έχω καταλάβει δεν δημιουργεί πρόβλημα στο μόνιμο διορισμό σου, αν κάνεις αίτηση, απλά θα είσαι διπλοδιοριστέα σε δύο πίνακες τον Α και
Αν ξέρει κανείς κάτι,ας μου απαντήσει..(ειμαι διοριστέα β' φουρνιάς και προς το τέλος του πίνακα.και απ' όσα έχω ακούσει σύμφωνα με τις μειώσεις που θα γίνουν, ίσως ή το πιο πιθανό να μη διοριστούν μερικοί από εμάς το Σεπτ(κ θ πρέπει να έχουμε κ άλλη αναμονή)...Αυτό που με απασχολεί είναι-τώρα σε λίγους μήνες..που θα βγει(ελπίζω) η προκύρηξη για αναπλήρωση...τι θα κάνω...μπορώ να κάνω χαρτια για αναπλήρωση;κι αν π.χ.τύχει και διοριστώ Σεπτ.,θα δημιουργίσει αυτό πρόβλημα;)-ευχαριστώ..
Μαφαλντα Eιμαι δευτερη στον πινακα διορισμου απο το 40% !Αν ανηκεις στο 40% στο τελος της τρεχουσας σχολικης περιοδου τοτε βαση νομου διοριζεσαι την επομενη σχολικη χρονια!!Αν δεν συμβει αυτο κινεισαι νομικα !