0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με την επιδιωκόμενη προσληψή μου σε κάποιο ιδιωτικό.Είμαι φιλόλογος,μέσον δε διαθέτω ούτε και μεταπτυχιακό (θα μου πείτε "πού πας ρε Καραμήτρο;")Αυτά που διαθέτω είναι "προυπηρεσία" 10+ χρόνων σε φροντιστήρια σε Λύκειο και καποια παραπάνω σε ιδιαίτερα,ένα αξιοπρεπές πτυχίο,ξένες γλώσσες,βασικές γνώσεις υπολογιστή και έναν παρολίγον διορισμό στον ασεπ '09.Αυτό το τελευταίο μπορεί να θεωρηθεί "ατού" στην προκειμένη περίπτωση ή καλύτερα να μην προβληθεί προκειμένου να φανεί απ'τη μεριά μου διάθεση μακροχρόνιας δέσμευσης απεναντί τους;(γεγονός που θα συνέβαινε,αν με προσλάμβαναν)Από την άλλη,αν βρισκόσασταν στη θέση με ένα βαθμό κάτω από τον τελευταίο διοριστέο :-\αλλά με ελάχιστη προυπηρεσία φέτος απο πδσ,και σύμφωνα με τα νέα μέτρα,θα ελπίζατε σε μια αποκατάσταση έστω και μακροπρόθεσμα από το δημόσιο,ή θα κυνηγούσατε κατι άλλο;Δε νομίζω οτι θα άντεχα να ξαναδώσω ασεπ με δουλειά στα φροντιστήρια,δυο παιδιά και λοιπές υποχρεώσεις και μάλιστα σ'ένα τόσο αβέβαιο,σχεδόν χιμαιρικό πλαίσιο...
Καλά... Μη μας τα ωραιοποιεί κι όλας... Εκεί που είναι είμασταν. Εγώ πάντως το δημόσιο δεν το αλλάζω με τίποτα!
Καταλαβαίνω τη κάποια διστακτικότητα στην περιγραφή των προσόντων σου ενόψει συνέντευξης (να υποθέσω) σε ιδιωτικό σχολείο, αλλά δεν χρειάζεται να μειώνεις τον εαυτό σου. Τα προσόντα σου είναι υπεραρκετά, και πολύ τους πας. Η 10+ έτη εμπειρίας σου σε λυκειακές τάξεις φτάνουν και περισσεύουν. Και φυσικά να προβάλεις την επιτυχία σου στο Ασεπ. Είναι αν μη τι άλλο ακόμη μία απόδειξη του πόσο καλή είσαι. Ούτε μεταπτυχιακό χρειάζεσαι ούτε μέσον. Το ότι στέκεσαι στο επάγγελμα τόσα χρόνια και με συνεχή αξιολόγηση είναι εχέγγυα της ικανότητάς σου. Θάρρος λοιπόν και εύχομαι καλή επιτυχία!!