0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
sefe παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις... το παραδειγμα του συναδελφου ομως ειναι κραυγαλεο..
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 06, 2010, 11:15:19 pmΚαι ποιός μας λέει οτι ο ΑΣΕΠ δεν είναι ένα σύστημα μαζικοποίησης του διορισμού των βυσμάτων? Εγώ σου το λέω και σαν παράδειγμα, της αντικειμενικότητας του ΑΣΕΠ, φέρνω τον εαυτό μου!Είναι εξοργιστική η ευκολία κι ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι από εσάς ακυρώνεται - ελαφριά την καρδιά - τις προσπάθειες και την επιτυχία χιλιάδων συναδέλφων σας. Με παντεντελώς αυθαίρετες διαπιστώσεις - τσιτάτα του στυλ: «και ποιος μου λέει εμένα..» , «καλύτερα μια κλήρωση παρά ένας διαγωνισμός…», «τι άλλο έχουμε ως εγγύηση της "αντικειμενικότητάς" του?»…. Λοιπόν όχι φίλε μου σου λέω ότι ο ΑΣΕΠ δεν είναι «ένα σύστημα μαζικοποίησης του διορισμού των βυσμάτων». Ελπίζω να βρεθεί ένας τρόπος εξέτασης και της ειδικής διδακτικής με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής έτσι ώστε να εξαλειφθούν κι οι πλέον τελευταίες «αντιρρήσεις»…
Και ποιός μας λέει οτι ο ΑΣΕΠ δεν είναι ένα σύστημα μαζικοποίησης του διορισμού των βυσμάτων?
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:02:38 amsefe παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις... το παραδειγμα του συναδελφου ομως ειναι κραυγαλεο..Ορθότερη, μάλλον, θα ήταν η εξής διατύπωση "παντα υπαρχουν οι εξαιρεσεις...σαν το παραδειγμα του συναδελφου που ειναι κραυγαλεο.."
Μπορείς να μου πεις πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν αλλάζουν τις βαθμολογίες όταν περνούν τους βαθμούς? Ποιά είναι η δικλείδα?
βρε Γιαννη οριστε το εδιωξες το κοριτσι,ας την να μας πει την αποψη της...
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:08:43 amΜπορείς να μου πεις πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν αλλάζουν τις βαθμολογίες όταν περνούν τους βαθμούς? Ποιά είναι η δικλείδα?Φαντάζομαι με τη ίδια σιγουριά που κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι αλλάζουν τους βαθμούς… Με τι αποδείξεις όμως?
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:15:10 amβρε Γιαννη οριστε το εδιωξες το κοριτσι,ας την να μας πει την αποψη της... Έχω την εντύπωση, αν κρίνω από το ειρωνικό σου γράψιμο, ότι δεν σε ενδιαφέρουν διαφορετικές απόψεις…------------------------------Και είμαι αγοράκι…
Παράθεση από: sefe στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:18:25 amΠαράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:08:43 amΜπορείς να μου πεις πώς μπορούμε να είμαστε σίγουροι οτι δεν αλλάζουν τις βαθμολογίες όταν περνούν τους βαθμούς? Ποιά είναι η δικλείδα?Φαντάζομαι με τη ίδια σιγουριά που κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι αλλάζουν τους βαθμούς… Με τι αποδείξεις όμως?Εγώ είπα τί ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να συμβεί. Δεν είπα οτι αυτό συμβαίνει. Αλλά εσύ παρουσιάζεσαι σίγουρος γι αυτά που λες? Πώς?
Εγώ είπα τί ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να συμβεί. Δεν είπα οτι αυτό συμβαίνει. Αλλά εσύ παρουσιάζεσαι σίγουρος γι αυτά που λες? Πώς?
Παράθεση από: GiannisV στις Ιανουαρίου 07, 2010, 01:21:06 amΕγώ είπα τί ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να συμβεί. Δεν είπα οτι αυτό συμβαίνει. Αλλά εσύ παρουσιάζεσαι σίγουρος γι αυτά που λες? Πώς?Νομίζω ότι το αρχικό μου post είναι αρκετό για να καταλάβεις την άποψή μου. Η υπερβολή της τοποθέτησής μου είναι (τουλάχιστον) τόσο αυθαίρετη όσο κι απόψεις κάποιων εξ υμών….
Μόνο που ημείς βασιζόμαστε σε μια αναφορά που γίνεται εδώ, και που δεν είναι η μοναδική. ......Έγινε και καταγγελία στη