0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
σημερα διαβασα οτι θα μειωθουν οι θεσεις των εισακτεων στα παν/μια(οχι Landau δεν το διαβασα στον ριζοσπαστη )μηπως ειναι ενα πρωτο βημα καλης θελησεως;; απλα ρωτω..
'η επιλογή αυτή, ανήκει προσωπικά στον υπουργό Πολιτισμού, στον οποίο η κυρία Μπαλαμάτση ασκεί έντονη επιρροή τα τελευταία χρόνια'κε Υπουργε! μου!! κε Γερουλανο μου,με σοκαρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πώς ασκει επιδραση μια 26χρονη σε εναν υπουργο δηλαδη;γιατι δε μας τα λενε ολα;
να δω τιποτε βιντεο παλι.. και τι στον κοσμο
Παράθεση από: evants στις Ιανουαρίου 25, 2010, 01:46:46 pm'η επιλογή αυτή, ανήκει προσωπικά στον υπουργό Πολιτισμού, στον οποίο η κυρία Μπαλαμάτση ασκεί έντονη επιρροή τα τελευταία χρόνια'κε Υπουργε! μου!! κε Γερουλανο μου,με σοκαρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πώς ασκει επιδραση μια 26χρονη σε εναν υπουργο δηλαδη;γιατι δε μας τα λενε ολα;ελα κακιες...καχυποπτοι ολοι...αλλα βεβαια οσα δεν φτανει η αλεπου...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιανουαρίου 25, 2010, 01:49:55 pmΠαράθεση από: evants στις Ιανουαρίου 25, 2010, 01:46:46 pm'η επιλογή αυτή, ανήκει προσωπικά στον υπουργό Πολιτισμού, στον οποίο η κυρία Μπαλαμάτση ασκεί έντονη επιρροή τα τελευταία χρόνια'κε Υπουργε! μου!! κε Γερουλανο μου,με σοκαρετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πώς ασκει επιδραση μια 26χρονη σε εναν υπουργο δηλαδη;γιατι δε μας τα λενε ολα;ελα κακιες...καχυποπτοι ολοι...αλλα βεβαια οσα δεν φτανει η αλεπου... ειμαι και γερικη αλεπου,ετων 41 με μουσια.μηπως ρε κοριτσια βρεθηκε ο τροπος να ανατραπει η....αντιλαικη πολιτικη της κυβερνησης;o tempora o mores(parthenes...που θελετε να προωθηθειτε δια της ευθειας οδου!Αφου βρε κουτα υπαρχει η τεθλασμενη και νεανικα ευλιγιστη!)