0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντα ψάχνουν θύματα.....
Κάποια θύματα έχουμε ωφεληθεί από τους δικηγόρους και τη δικαιοσύνη και δεν θα μας σταματήσει κανείς να ξαναωφεληθούμε....
Σε γυμνασιο της περιοχής μου, όπου εμπαιναν παράτυπα δύο διαγωνίσματα την ημέρα και μάλιστα αφού είχε λήξει το τετραμηνο , υπάρχει μεγαλη συζήτηση από γονείς ότι τα παιδιά υπέστησαν ψυχική και σωματική ταλαιπωρία άνευ προηγουμένου.... Αυτό είναι πολύ νόμιμο και παιδαγωγικό ε;;;;
Κύριε δικηγόρε, υπέγραψα αναφορά προς την υπηρεσία ότι δεν θα εφαρμόσω τον νόμο και την κοπάνησα από συνεδρίαση ΣΔ.Δικηγόρος: καλή τύχη...
400 π.Χ: σκύψτε το κεφάλι και μην αντιδράτε! αλλιώς θα γίνετε και εσείς δούλοι!21ος αι. μ.Χ: Κυβερνήσεις: "Δεν καταννοούμε γιατί διαδηλώνουν για κατάργηση της δουλείας! Τόσοι αιώνες παράδοσης δεν μπορούν να καταργηθούν επειδή το απαιτούν κάποιοι!"
Χαίρετε, ανέλαβα σε Επαλ μάθημα κατά τα τέλη Νοεμβρίου και έχω συμπληρώσει μόνο 6 ώρες διδασκαλίας. Όσον αφορά το διαγώνισμα του τετραμήνου μίλησα με την διευθυντρια για το ότι έχω λιγότερο από 10 ώρες και μου είπε ότι δεν πειράζει και ότι μπορώ να βάλω διαγώνισμα με λίγα θέματα. Υπάρχει περίπτωση να μπλέξω αν το ψάξει κάποιος γονιός και αφου το ΦΕΚ ορίζει άλλα.
Έχω την εξής απορία στο μάθημα των νέων ελληνικών που είναι διπλό (2 ώρες γλώσσα, 2 ώρες λογοτεχνία) πόσες ώρες πρέπει να διδάξεις για κατάθεση βαθμολογίας; Αν π.χ. διδάξεις 8 ώρες γλώσσα και 2 λογοτεχνία βαθμολογείς και τους 2 τομείς; Ή πρέπει να συμπληρώνεις 10 και 10; Υπάρχει φεκ;