Σύνολο ψηφοφόρων: 88
0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αν μείνει οργανικό κενό που δεν το δηλώνει κανείς τότε θα πάει αυτός που έχει τα λιγότερα μόρια.
Στα λειτουργικά κενά που θα δηλώσουμε έχω προτεραιότητα εγω γιατί έχω τα περισσότερα μόρια από αυτούς που έχουν μείνει και δεν πήραν οργανική.
Δηλαδή πρώτα εξαντλείται όλη η λίστα που θα βάλω εγω και μετά ο επόμενος συνάδελφος?
Πρώτα τοποθετούνται αυτοί που είναι σε διάθεση και μετά όλοι οι άλλοι (Απόσπαση- εσωτερική απόσπαση- νεοδιόριστοι)
Το λογικό είναι αυτό που λέει η margavare πάντως ...
Οι λειτουργικές τοποθετήσεις δεν έχουν αυστηρά κριτήρια.Ο εκάστοτε δ/ντής εκπ/σης μπορεί να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει από τα ακόλουθα.1. Παντρεμένοι με παιδιά, μετά παντρεμένοι, μετά μοριοδότηση ...2. Αυστηρά μοριοδότηση...και το ποιοί θα εμπλέκονται?1.Διάθεση ΠΥΣΔΕ και αποσπάσεις εντός και αποσπάσεις ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΔΕ όλοι μαζί.2.Διάθεση ΠΥΣΔΕ και αποσπάσεις εντός μαζί και μετά ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΔΕ...3.Διάθεση ΠΥΣΔΕ και μετά αποσπάσεις εντός και μετά ΠΥΣΔΕ-ΠΥΣΔΕ...Άρα 2x3=6 συνδιασμοί !!!Και φυσικά υπάρχει και η περίπτωση κρατάω κρυφό κενό για μελλοντικό αποσπασμένο γνωστό...!!!Ποιό είναι το περισσότερο σωστό συνδιάζοντας την ασαφή μέχρι τώρα νομοθεσία?Σύμφωνα με αιρετό νησιωτικής περιοχής τα δύο 2άρια...
Παράθεση από: knkn στις Μαΐου 19, 2010, 04:43:05 pmΑν μείνει οργανικό κενό που δεν το δηλώνει κανείς τότε θα πάει αυτός που έχει τα λιγότερα μόρια. ... μπορεί καποιος να μου πεί , που υπάρχει αυτή η διάταξη.