0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 06, 2010, 12:16:44 amΕχμ... τί εθνικότητας ήταν οι μαθητές? υπονοεις κατι ......συναδελφε;;;;;;;;
Εχμ... τί εθνικότητας ήταν οι μαθητές?
Πάντως, κάτι τζάμπα μάγκες που μου έχουν τύχει εμένα... Ελληνάρες ήταν!
Εεεε, είδες πώς φαίνεται μια απάντηση, αν είναι... ΚΛΑΣΙΚΗ; Πω πω, Γιάννη, αλίμονό σου... θα στις βρέξει! nafsi, αχ τι ωραία... πόσα ΜΟΡΙΑ πήραμε τώρα που απαντήσαμε σωστά;
ααααχ πως φαινεται ο κλασικος φιλολογος....ενω εμεις θα αντιδρουσαμε οντως συζητωντας... οτι σχολειο και να εχουμε γιαννη δεν ρωτας τι εθνικοτητας ειναι...συνηθως ρωταμε απο ποιο σχολειο ή απο ποια ταξη ειναι ο μαθητης ...τι θα αλλαξει δλδ αν μαθεις την εθνικοτητα θα αντιμετωπιζες διαφορετικα το περιστατικο;;;; εεεεεε;;;;;;
Όχι, βρε παιδί μου, αλλά νομίζω ότι δεν το εννοούσε, έτσι όπως το κατάλαβες. Η ουσία είναι, όπως έγραψε και πιο πάνω ένας συνάδελφος, ότι τα σχολεία χρειάζονται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ψυχολόγους. Δε νομίζω ότι έχουμε τις κατάλληλες γνώσεις, για να αντιμετωπίσουμε τέοιου είδους συμπεριφορές.
Εδώ δεν έχουμε... μαντήλι να κλάψουμε, που λέει και ένας φίλος μου από τα μέρη σου, θα είχαμε ...εκπαίδευση για τέτοιες καταστάσεις