0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι ότι όσο ώριμος και να είναι κάποιος δεν μπορεί παρά να αισθάνεται άσχημα με τέτοια περιστατικά.Διότι βιώνεις ότι στην πραγματικότητα οι ανόητοι και "κακοί" μένουν ατιμώρητοι ότι και να σου κάνουν.Και σαν μαθητές αλλά μάλλον και για όλη τους τη ζωή...Τη δική μου δε ανικανότητα να τους βάλω στη θέση τους και να τους κάνω να με σέβονται όπως θα όφειλαν, δεν μπορώ να την θεωρήσω μέσα μου παρά μόνο ως προσωπική αποτυχία ακόμα και αν δεν είναι τέτοια! Διότι άλλους τους αφήνουν ήσυχους. Εμένα κορόιδεψαν... Αρα εγώ σε κάτι φταίω (υποσυνείδητα πάντα, αλλά έτσι κάπως πρέπει να λειτουργεί). Σκεφτείτε πόσο άσχημο είναι όταν το "θύμα" είναι έφηβος στοχοθετημένος από συνομηλίκους και όχι μεσήλικας!Πάντως μιά κουβέντα είναι το να μην δίνεις σημασία. Πολλές φορές σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να τράβαγα 2 χαστούκια και ας είχα τις επιπτώσεις...
Παράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:47:24 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:45:05 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:42:52 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:37:07 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:20:14 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:37:21 pmοι κανονες φιλε Γιαννη ειναι για να τους υπερβαινουμε καποιες φορες.. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαώδεις καταστάσεις, αφού το ποιοί κανόνες "πρέπει" να παραβούμε και πότε διαφέρει από άτομο σε άτομο. Και με δεδομένο οτι κάτι το οποιο είναι κακό, είναι εύκολο να το μιμιθεί κανείς, όπως και τη τάση των νέων ανθρώπων να παρσύρονται, δεν είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς πώς φτάνουμε στη "τάξη" που παρουσιάζεται στο βίντεο.Όλα ξεκινούν από τη φράση "οι κανόνες είναι για να τους υπερβαίνουμε κάποιες φορές".ασ το φιλε μου ευτυχως που υπαρχουν και οι τολμηροι γιατι αλλιως ακομα τον πατακο και την παρεα του θα ειχαμε.. μα αν το καλοσκεφτείς, ο Πατακός και η παρέα του υπερέβησαν κανόνες...οκ πετιεμαι μεχρι το νοσοκομειο για τις πρωτες βοηθειες εγκεφαλικου και αν με προλαβουν θα σου απαντησω ,αλλιως ας ειδοποιησει καποιος το "χρυσο φτυαρι"Κανόνας τους ήταν ο όρκος που είχαν δώσει να υπερασπίζονται την Ελλάδα, τον οποίο "υπερέβησαν". Άλλωστε οι ίδιοι αυτοαποκαλούνταν "επαναστάτες".Την περίπτωση Πατακού κ Σια στο χωριό μου τη λένε προδοσία και όχι καταπάτηση κανόνων! Από πότε το να καταλύεις το Σύνταγμα, τις ελευθερίες, τη λαϊκή βούληση, να καταπατάς ανθρώπινα και ατομικά δικαιώματα και στο τέλος να παραδίνεις τη μισή Κύπρο στους Τούρκους λέγεται... "καταπάτηση κανόνων";;;;;;;; Αυτοί ήταν εθνικοί προδότες, όχι απλώς επίορκοι. Το παράδειγμά σου είναι επιεικώς απαράδεκτο!
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:45:05 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:42:52 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:37:07 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:20:14 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:37:21 pmοι κανονες φιλε Γιαννη ειναι για να τους υπερβαινουμε καποιες φορες.. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαώδεις καταστάσεις, αφού το ποιοί κανόνες "πρέπει" να παραβούμε και πότε διαφέρει από άτομο σε άτομο. Και με δεδομένο οτι κάτι το οποιο είναι κακό, είναι εύκολο να το μιμιθεί κανείς, όπως και τη τάση των νέων ανθρώπων να παρσύρονται, δεν είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς πώς φτάνουμε στη "τάξη" που παρουσιάζεται στο βίντεο.Όλα ξεκινούν από τη φράση "οι κανόνες είναι για να τους υπερβαίνουμε κάποιες φορές".ασ το φιλε μου ευτυχως που υπαρχουν και οι τολμηροι γιατι αλλιως ακομα τον πατακο και την παρεα του θα ειχαμε.. μα αν το καλοσκεφτείς, ο Πατακός και η παρέα του υπερέβησαν κανόνες...οκ πετιεμαι μεχρι το νοσοκομειο για τις πρωτες βοηθειες εγκεφαλικου και αν με προλαβουν θα σου απαντησω ,αλλιως ας ειδοποιησει καποιος το "χρυσο φτυαρι"Κανόνας τους ήταν ο όρκος που είχαν δώσει να υπερασπίζονται την Ελλάδα, τον οποίο "υπερέβησαν". Άλλωστε οι ίδιοι αυτοαποκαλούνταν "επαναστάτες".
Παράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:42:52 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:37:07 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:20:14 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:37:21 pmοι κανονες φιλε Γιαννη ειναι για να τους υπερβαινουμε καποιες φορες.. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαώδεις καταστάσεις, αφού το ποιοί κανόνες "πρέπει" να παραβούμε και πότε διαφέρει από άτομο σε άτομο. Και με δεδομένο οτι κάτι το οποιο είναι κακό, είναι εύκολο να το μιμιθεί κανείς, όπως και τη τάση των νέων ανθρώπων να παρσύρονται, δεν είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς πώς φτάνουμε στη "τάξη" που παρουσιάζεται στο βίντεο.Όλα ξεκινούν από τη φράση "οι κανόνες είναι για να τους υπερβαίνουμε κάποιες φορές".ασ το φιλε μου ευτυχως που υπαρχουν και οι τολμηροι γιατι αλλιως ακομα τον πατακο και την παρεα του θα ειχαμε.. μα αν το καλοσκεφτείς, ο Πατακός και η παρέα του υπερέβησαν κανόνες...οκ πετιεμαι μεχρι το νοσοκομειο για τις πρωτες βοηθειες εγκεφαλικου και αν με προλαβουν θα σου απαντησω ,αλλιως ας ειδοποιησει καποιος το "χρυσο φτυαρι"
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:37:07 pmΠαράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:20:14 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:37:21 pmοι κανονες φιλε Γιαννη ειναι για να τους υπερβαινουμε καποιες φορες.. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαώδεις καταστάσεις, αφού το ποιοί κανόνες "πρέπει" να παραβούμε και πότε διαφέρει από άτομο σε άτομο. Και με δεδομένο οτι κάτι το οποιο είναι κακό, είναι εύκολο να το μιμιθεί κανείς, όπως και τη τάση των νέων ανθρώπων να παρσύρονται, δεν είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς πώς φτάνουμε στη "τάξη" που παρουσιάζεται στο βίντεο.Όλα ξεκινούν από τη φράση "οι κανόνες είναι για να τους υπερβαίνουμε κάποιες φορές".ασ το φιλε μου ευτυχως που υπαρχουν και οι τολμηροι γιατι αλλιως ακομα τον πατακο και την παρεα του θα ειχαμε.. μα αν το καλοσκεφτείς, ο Πατακός και η παρέα του υπερέβησαν κανόνες...
Παράθεση από: GiannisV στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 11:20:14 pmΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:37:21 pmοι κανονες φιλε Γιαννη ειναι για να τους υπερβαινουμε καποιες φορες.. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαώδεις καταστάσεις, αφού το ποιοί κανόνες "πρέπει" να παραβούμε και πότε διαφέρει από άτομο σε άτομο. Και με δεδομένο οτι κάτι το οποιο είναι κακό, είναι εύκολο να το μιμιθεί κανείς, όπως και τη τάση των νέων ανθρώπων να παρσύρονται, δεν είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς πώς φτάνουμε στη "τάξη" που παρουσιάζεται στο βίντεο.Όλα ξεκινούν από τη φράση "οι κανόνες είναι για να τους υπερβαίνουμε κάποιες φορές".ασ το φιλε μου ευτυχως που υπαρχουν και οι τολμηροι γιατι αλλιως ακομα τον πατακο και την παρεα του θα ειχαμε..
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 10:37:21 pmοι κανονες φιλε Γιαννη ειναι για να τους υπερβαινουμε καποιες φορες.. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε χαώδεις καταστάσεις, αφού το ποιοί κανόνες "πρέπει" να παραβούμε και πότε διαφέρει από άτομο σε άτομο. Και με δεδομένο οτι κάτι το οποιο είναι κακό, είναι εύκολο να το μιμιθεί κανείς, όπως και τη τάση των νέων ανθρώπων να παρσύρονται, δεν είναι δύσκολο να εξηγήσει κανείς πώς φτάνουμε στη "τάξη" που παρουσιάζεται στο βίντεο.Όλα ξεκινούν από τη φράση "οι κανόνες είναι για να τους υπερβαίνουμε κάποιες φορές".
οι κανονες φιλε Γιαννη ειναι για να τους υπερβαινουμε καποιες φορες..
Ευχαριστώ όλους για την ουσιαστική βοήθεια και ελπίζω να μην βγήκαμε πολύ εκτός θέματος.Πράγματι μιλούσα για το πρωί της Παρασκευής. (Σάββατο άλλωστε οι συγκεκριμένοι δεν νομίζω να ξυπνάνε πριν το μεσημέρι μετα από το καθιερωμένο ξενύχτι της Παρασκευής... )Ισως πάντως η αδιαφορία σε παρόμοιο περιστατικό τελικά να τους βολεύει. Διότι έτσι ναι μεν δεν πετυχαίνουν το στόχο τους (να με θίξουν και να με προσβάλουν) αλλά από την άλλη δεν έχουν καμία επίπτωση γι αυτή την φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλαν!Μου μοιάζει λίγο με την ατιμωρησία που επικρατεί στα σχολεία με αποτέλεσμα οι μέτριοι και κακοί μαθητές (σε συμπεριφορά κυρίως) πάντα να παίρνουν περισσότερα από όσα αξίζουν και έτσι οι πολύ καλοί βρίσκονται τελικά χαμένοι. Αναρωτιέμαι μήπως τελικά δεν θα έπρεπε να "χαριζόμαστε" καθόλου και σε κανένα... Υποθέτω ότι αν στη θέση μου κάποιος καλούσε την αστυνομία να τους πάρει τα στοιχεία και στη συνέχεια έκανε μήνυση περί εξύβρισης και προσβολής της τιμής ναι μεν θα έκανε κάτι υπερβολικά τραβηγμένο και με άγνωστες συνέπειες αλλά έτσι δεν θα έσκαγε στη στενοχώρια όπως εγώ τώρα.
ααααααααα..............μη με μπερδεύεις! Στον ασεπ έχει μόνο 4 πιθανές απαντήσεις.
Εν τω μεταξύ, οι σύμβουλοι και οι προϊστάμενοι επιμένουν ότι αν ο εκπαιδευτικός κάνει σωστά τη δουλειά του, τότε όλη η τάξη θα... κρέμεται από τα χείλη του. Ότι, αν αναγκαστεί να δώσει ωριαία, θα πει ότι είναι ανίκανος. Δεν υπάρχουν μαθητές που, ακόμη και τον ουρανό να κατέβαζες να δουν, πάλι αδιάφοροι θα ήταν.........
Συζητούσαμε μια μέρα με μαθητες της Α' Λυκείου και μου λέγανε για μια καθηγήτρια που είχαν πέρυσι στο γυμνάσιο στην οποία έκαναν φασαρία και "κυρία, αυτή ήταν χαζή, δε μας έβγαζε ποτέ έξω"!!!
Χα, χα, το πιστεύω!!! Το συγκεκριμένο τμήμα και σε μένα -και σε όλους δηλαδή- δεν κάθονται ιδιαίτερα ήσυχα. είναι πολύ καλά παιδιά και με καλές επιδόσεις, αλλά ... δεν το βουλώνουν το στοματάκι τους με τίποτα! Είναι πολύ ζωηρά! Οπότε την τελευταία φορά πέταξα έξω δύο! Αφού το ζητάει ο οργανισμός τους... τι να πεις!
Αυτό το είδατε;;;;http://troktiko.blogspot.com/2010/02/blog-post_2308.html