0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πώς θέλουμε τα παιδιά να προσαρμόζονται και να υιοθετούν ηθικές αξίες όταν ένας ολόκληρος "ώριμος" λαός ένα κατα τ'άλλα "ώριμο κράτος" έχει ξεφύγει?Το "ώριμο" κράτος μας ψεκασε με χημικά τυφλούς σε διαμαρτυρία γεγονός το οποίο πάνε να συγκαλύψουν.Δείτε εδώ http://www.alfavita.gr/worldnews/des.php?id=2139 .Ποιός θα διδάξει τις ηθικές αξίες στα παιδιά μας όταν είτε άμεσα είτε έμμεσα γινόμαστε συνένοχοι σε τέτοιες ανήθικες πράξεις...όταν σαν λαός γινόμαστε όλο και πιο απάνθρωποι?
Παράθεση από: maryk στις Μαρτίου 18, 2010, 03:04:39 pmΠώς θέλουμε τα παιδιά να προσαρμόζονται και να υιοθετούν ηθικές αξίες όταν ένας ολόκληρος "ώριμος" λαός ένα κατα τ'άλλα "ώριμο κράτος" έχει ξεφύγει?Το "ώριμο" κράτος μας ψεκασε με χημικά τυφλούς σε διαμαρτυρία γεγονός το οποίο πάνε να συγκαλύψουν.Δείτε εδώ http://www.alfavita.gr/worldnews/des.php?id=2139 .Ποιός θα διδάξει τις ηθικές αξίες στα παιδιά μας όταν είτε άμεσα είτε έμμεσα γινόμαστε συνένοχοι σε τέτοιες ανήθικες πράξεις...όταν σαν λαός γινόμαστε όλο και πιο απάνθρωποι? ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΚΕΙΝΟΥΣ.
Μετά το χασίς... το αλκοόλ... Στο νοσοκομείο Χανίων με ασθενοφόρο του ΕΚΑ
ΤΙ;; δεν την βλεπεις την αλλαγη;;;;; μας δουλευεις; εχουν ερθει τα πανω κατω...το ειπε και το εκανε,το τεκνο του..
Το χειρότερο είναι ότι ένας δημοσιογράφος δε βρέθηκε να το αναφέρει και έστω να δυσανασχετήσει αν όχι να εξοργιστεί με το θέμα...Αλλά πού να αφήσει χρόνο το θέμα της Τζούλιας..Αν την είχαν ψεκάσει αυτή και κάτι άλλα παρόμοια σούργελα όλο και κάτι θα έλεγαν.Και το 80% των Ελλήνων επιλέγει αυτές τις αντιλαικές κυβερνήσεις της απανθρωπιάς και της κλεψιάς.Οπότε σαφώς και φταίμε σα λαός και σαφώς πρέπει να ντρεπόμαστε για τα πρότυπα που δίνουμε στα παιδιά μας.Και παρόλο που δεν έχω ψηφίσει ποτέ κανένα απ'τους δύο,ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα όταν βλέπω τέτοιες πράξεις...Το σύγχρονο σχολείο μας έλειπε...Παιδεία μας λείπει...και πρέπει να ξεκινήσει από τους ενήλικες!
Μην ξεχνάμε ότι όσο καλός και να είναι ο εκπαιδευτικός, ένα παιδί έχει διαμορφώσει ήδη προσωπικότητα όταν φθάνει στο λύκειο... Εκεί ο εκπαιδευτικός τι κάνει;... Οι μαθητές μου έχουν όλοι το e-mail μου και επικοινωνούμε και εκτός τάξης...
Το bulling αποτελεί όντως καθημερινό πρόβλημα, ιδαίτερα σε σχολεία όπως τα ΕΠΑΛ και αυτό διότι το 90% των μαθητων είναι αγόρια με μικρό ενδιαφέρον για τα σχολικά μαθήματα. Στο διάλειμα όταν είμαι εφημερευουσα πρέπει όχι μόνο να προσέχεις τα παιδιά αλλά και τον ιδιο σου τον εαυτό και αυτό γιατί όταν πιάνονται και μαλλώνουν δεν ακουν και δεν προσέχουν τίποτα και κανέναν.
θυμαμαι οταν πηγαινα λυκειο αν καποια κοπελα ειχε ολοκληρωσει (και αυτο οταν ειχε σχεση πολυ καιρο) ηταν δακτυλοδεικτουμενη. τωρα αν καποια κοπελα δεν εχει ολοκληρωσει, σε αυτην την περιπτωση ειναι δακτυλοδεικτουμενη. ουτε υπηρχαν αυτα τα οργια στις τουαλετες με πολλους μαθητες κ μια μαθητρια κτλ