0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είδα την αναφορά για την έκδοση σχολικών ημερολογίων με το "dvd" και θυμήθηκα τα εξής.Ερχεται μαθητής μου και μου λέει "κυρία το είδατε το dvd;" αγνοώ την ερώτηση και τον ρωτάω τι ασκήσεις είχε για σήμερα. Συνεχίζει μόνος του " στο σχολείο ο κ. Τάδε, μας ρώτησε αν το έχουμε να του το δείξουμε!!! και το βλέπαμε μαζί στο κινητό του Τάδε μαθητή."Δεν σχολίασα τίποτα.... και συνέχισα το μάθημα.Και πείτε μου μετά... ότι η παιδεία μας πάει καλά με τους καθηγητές να ζητάνε απο τα παιδιά να τους δείξουν το "απαγορευμένο" !!!!! αχαχαχαχαχα
..... Eιδικά στις περιπτώσεις αυτών των παιδιών που δεν έχουν ακόμη γνωρίσει τον έρωτα και δεν έχουν ερωτικές επαφές η ζημιά είναι ανυπολόγιστη!
Οι μικροί μαθητές δεν έχουν καμμιά δουλειά να διαθέτουν και να χρησιμοποιούν κινητά.
πολυ σωστα τα λες ,αλλα μη ξεχναμε και τους φιλους -συμμαθητες που ειναι μεγαλη επιρροη...δυστυχως....τα κινητα δεν ειναι παντα κατι αρνητικο.δεν πρεπει να δαιμονοποιουμε την τεχνολογια ...μπορουμε να τους παρουμε κινητο χωρις καμερες μνημες κλπ...ετσι ωστε να μπορουμε να τα βρισκουμε ανα πασα ωρα και στιγμη,μη ξεχνατε οτι πλεον οι γονεις λειπουν πολλες ωρες απ το σπιτι.. οσο για την διατροφη δεν το συζητω συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ με την θαλασσινη μας