0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και ωφείλεται στο καθεστώς ατιμωρισίας που επικρατεί στη χώρα σε κάθε είδους παραβάτες και παραβάσεις (κοινώς οι κώλ.. είναι ... χαλαροί)
Παράθεση από: dimstella στις Απριλίου 01, 2010, 02:25:47 pmκαι ωφείλεται στο καθεστώς ατιμωρισίας που επικρατεί στη χώρα σε κάθε είδους παραβάτες και παραβάσεις (κοινώς οι κώλ.. είναι ... χαλαροί)ετσι ειναι..κατι πολυ απλο..μαθητες του 2-3 βαθμολογουνται με 12-13 (μινιμουμ)στα πλαισια της ''συγχρονης παιδαγωγικης''( Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΟΥΡΔΑ) και για αλλους λογους που ολοι λιγο πολυ ξερουμε.απο τα γυμνασια στα λυκεια επρεπε να φθανει (το μεγιστο) το ενα τριτο των μαθητων αλλα στα πλαισια της ΜΠΟΥΡΔΑΣ φθανει το 98-99%...μετα απορουμε γιαυτα που περναμε στις ταξεις..ειναι ακρως φυσιολογικα..
Παράθεση από: geo33 στις Μαρτίου 31, 2010, 06:19:38 pmΤις προάλλες, άκουγα ραδιόφωνο πηγαίνοντας στο σχολείο. Οι εκφωνήτριες έλεγαν καλημέρα στο Σάκη και το Γιώργο που τηλεφωνούσαν/έστελναν μην. στην εκπομπή μέσα από την τάξη, την ώρα του μαθήματος, λέγοντας ότι αν άκουγαν κι εκείνες τη συγκεκριμένη καθηγήτρια θα κοιμόντουσαν!! Στο τέλος, θα μας βγάζουν και στον αέρα εν αγνοία μας Όσο αέρα δίνει κανείς, το ανάλογο αποτέλεσμα θα έχει. Αν δεν μπορεί να ελέγξει μια τάξη και να επιβληθεί, τι περιμένεις μετά;
Τις προάλλες, άκουγα ραδιόφωνο πηγαίνοντας στο σχολείο. Οι εκφωνήτριες έλεγαν καλημέρα στο Σάκη και το Γιώργο που τηλεφωνούσαν/έστελναν μην. στην εκπομπή μέσα από την τάξη, την ώρα του μαθήματος, λέγοντας ότι αν άκουγαν κι εκείνες τη συγκεκριμένη καθηγήτρια θα κοιμόντουσαν!! Στο τέλος, θα μας βγάζουν και στον αέρα εν αγνοία μας
Δεν έχω οργανική σε ΕΠΑΛ,αλλά ούσα αποσπασμένη στην περιοχή, είναι πολύ πιθανό να εργαστώ ξανά σ'αυτά. Πριν πάω ήμουν σχεδόν τρομοκρατημένη απ'αυτά που περίμενα να συναντήσω.Τώρα πια, θα τα δήλωνα με άνεση όποτε χρειαζόταν (τη νέα χρονιά πχ, να'μαστε καλά). Δεν έχω πρόβλημα μη αντιμετωπίσιμο μέσα στην τάξη, προφανώς είναι ιδιαίτερη περίπτωση σχολείου ένα τεχνικό λύκειο κ προφανώς υπάρχουν αρκετά ζιζάνια -όπως σε πολλά ΓΕΛ άλλωστε-. Το ψάρι σίγουρα βρωμάει απ'το κεφάλι, απλά δεν είμαι σίγουρη πόσα είναι τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας... Από πού ν'αρχίσω??? Η ανοχή απ'όλους είναι καταστροφική: από εμάς τους ίδιους, τη διεύθυνση του σχολείου, τον προΐστάμενο,κλπ,κλπ... Από πού να το πιάσεις και πού να τ'αφήσεις? Πάντως έχω διαπιτώσει ότι ίσως σου πάρει ένα Α διάστημα να βρεις ένα δίαυλο επικοινωνίας με κάποιους μαθητές,αλλά τελικά το 95% είναι προσεγγίσιμα και φιλότιμα παιδιά. Πράγμα που με κρατάει ακόμη στο επάγγελμα.
Σας θυμίζει κάτι;;;;;;;;;;;;http://troktiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_6331.html
ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΑ ΑΝΟΜΙΑΣΠιστεύω ότι οι βασικές αιτίες αυτής της απαράδεκτης κατάστασης είναι οι εξής: 2) Η μετάθεση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στα φροντιστήρια. Πολλοί μαθητές δεν προσέχουν στο μάθημα του σχολείου επειδή “θα τα κάνουν μετά στο φροντιστήριο”,με αποτέλεσμα να ενοχλούν την ομαλή διεξαγωγή του.
rorygr, μήπως, κατά λάθος, σου ξέφυγε οτι το άρθρο που παρέθεσες είναι του γνωστού ξερόλα κονδυλοφόρου Μαρίνου;