0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έτσι, έτσι. Αυτό σας χρειάζεται, που τολμάτε να έχετε απαιτήσεις από το ελληνικό κράτος. Δαβρί σας χρειάζεται. Ποια είσαι συ ρε δασκαλίτσα που δεν θα φερθείς όπως θέλω γω στο παιδί μου;Ποιος είσαι συ ρε μαθηματικέ που δεν έβαλες 18 στο παιδί μου; Ολόκληρο δεκάρι έγραψε στο διαγώνισμα των "πανδύσκολων" θεμάτων που τους έβαλες. Και συ φυσικός, 17; Στο κωλομάθημα; Γιατί η άλλη! Η φιλόλογος, που έβαλε 13 γιατί το παιδί δεν ήξερε να βρει το ρήμα στην πρόταση! Άκου κάτι πράματα!Άει στο δια.λο βρε, που θέλετε 1400 ευρώ. Η baby sitting μου παίρνει 5 ευρώ την ώρα και πολλά της είναι. Μόνο ο σκ.τατζής που ήρθε προχθές και μου ξέφραξε την αποχέτευση πήρε παραπάνω. Ε, εσείς σκ.τατζήδες είστε; Γράμματα είναι, σκ.τά είναι;
Παράθεση από: sartr στις Απριλίου 17, 2010, 02:00:10 pmΈτσι, έτσι. Αυτό σας χρειάζεται, που τολμάτε να έχετε απαιτήσεις από το ελληνικό κράτος. Δαβρί σας χρειάζεται. Ποια είσαι συ ρε δασκαλίτσα που δεν θα φερθείς όπως θέλω γω στο παιδί μου;Ποιος είσαι συ ρε μαθηματικέ που δεν έβαλες 18 στο παιδί μου; Ολόκληρο δεκάρι έγραψε στο διαγώνισμα των "πανδύσκολων" θεμάτων που τους έβαλες. Και συ φυσικός, 17; Στο κωλομάθημα; Γιατί η άλλη! Η φιλόλογος, που έβαλε 13 γιατί το παιδί δεν ήξερε να βρει το ρήμα στην πρόταση! Άκου κάτι πράματα!Άει στο δια.λο βρε, που θέλετε 1400 ευρώ. Η baby sitting μου παίρνει 5 ευρώ την ώρα και πολλά της είναι. Μόνο ο σκ.τατζής που ήρθε προχθές και μου ξέφραξε την αποχέτευση πήρε παραπάνω. Ε, εσείς σκ.τατζήδες είστε; Γράμματα είναι, σκ.τά είναι; Ακριβώς έτσι.
Παιδιά,αν αληθεύει πληροφορία που έχω για το τι ετοιμάζουν στους μόνιμους,θα γίνει χαμός!Λοιπόν,τέρμα οι εποχικοί πυροσβέστες...γιατί απλούστατα βρήκε αντικαταστάτες η υπουργός μας(να μη δώσει τα φώτα της και στ'άλλα υπουργεία )...Όσοι λοιπόν εκπαιδευτικοί δε θέλουν να χάσουν τον καλοκαιρινό τους μισθουλάκο θα πρέπει να πάνε εποχικοί πυροσβέστες
μα αν δε βγαίνει κανείς να πει το αυτονόητο να μπουν μέσα όλοι αυτοί οι μαλάκες πολιτικοί που για 20 χρόνια κατέστρεψαν οικονομικά τη χώρα, να κατασχεθούν οι περιουσιες τους και να λυθει το προβλημα τότε τι περιμένετε; θα μας διαλύσουνκαι από τη στιγμή που επιβλήθηκε εξωτερικα κυβέρνηση με τ ΔΝΤ τι χρειαζόμαστε 300 στη βουλή; διακοσμητικά; για να τους πληρώνουμε; είναι πιο χρήσιμο ιαυτοί από 300 εκπαιδευτικους;να πάνε να πνιγουν όλοι τους!που είναι οι τρομοκρατικές οργανώσεις τώρα να τους τακτοποιήσουν όλους εκεί μέσα; μια βόμβαμόνο χρειάζεται, είναι απλό!
Εγώ θεωρώ πολύ πιθανό να κοπεί ο μισθός του καλοκαιριού. Έτσι κι αλλιώς όλες οι υπόλοιπες κοινωνικές ομάδες δε μας κατηγορούν ότι κάθεστε το καλοκάιρι και πληρώνεστε;Να είστε έτοιμοι για όλα και φυσικά να μην αντιδράσει κανείς... τι να χάσουμε 60 ευρώ από την απεργεία!!!