*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 687931 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος DEXTER

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #574 στις: Μαρτίου 24, 2010, 06:44:05 pm »
ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ +ΑΣΕΠ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:28:07 »

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #575 στις: Μαρτίου 24, 2010, 06:44:49 pm »
Αν και διοριστέος του ΑΣΕΠ έχω να πω ότι συμφωνω μέχρι κεραίας με την επιστολή του Κυργιάκη .
Το είπα και στη συνάντηση της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη ότι η διατύπωση του κειμένου της συντονιστικής
ήταν τουλάχιστον άστοχη και ότι περισσότερα προβλήματα θα δημιουργήσει.
Θέλω να πιστεύω ότι αποτελεί πρωτοβουλία του δικηγόρου που συνένταξε το κείμενο
γιατί  θεώρησε ότι έτσι ενδυναμώνεται νομικά η θέση μας. Διαφορετικά είναι πράγματι κανιβαλλίστικο- μια νοοτροπία όμως
όχι καινούρια στο χώρο τον εκπαιδευτικών. Σαφώς και η συγκεκριμένη διατύπωση δεν εκφράζει το σύνολο των διοριστέων
του ΑΣΕΠ, από την άλλη όμως δείχνει την αγωνία κάποιων ανθρώπων που νιώθουν πραγματικά εκτεθιμένοι αυτή τη στιγμή καθώς
δεν έχουν ένα συλλογικό όργανο το οποίο να αναφέρεται σε αυτούς και να παλεύει για τα δικαιώματα τους.

η απάντηση από τον ίδιο στο τέλος του κειμένου του

Χρήστος Κυργιάκης: φυσικός (αναπληρωτής,τρεις φορές επιτυχών αλλά [b]καμία διοριστέος[/b])[/font][/color]

geolil με την παράθεση αυτή μάλλον δικαιώνεις αυτά που γράφει ο συγκεκριμένος. Σαν να τον εγκαλείς που ενώ έγραψε τρεις φορές δεν ήταν ποτέ στους διοριστέους.

Δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ μέχρι κεραίας με τον Κυργιάκη φίλε svoura, ο οποίος ολισθαίνει στη μικροσυμφεροντολογική λογική του γιατί εσύ κι όχι εγώ μόνο και μόνο επειδή παραανάγνωσε το σημείο 2 της ανακοίνωσης του συντονιστικού, το οποίο όμως είναι απόλυτα σύννονομο και στηρίζεται σε νομική διάταξη, η οποία ρητά αναφέρει ότι σε περίπτωση που υπάρχουν οργανικές θέσεις και ταυτόχρονα πίνακες διοριστέων από διαγωνισμό ΑΣΕΠ τότε, αυτές πληρούνται κατα προτεραιότητα από τους πίνακες των διοριστέων ΑΣΕΠ και μετά έπονται όλοι οι υπόλοιποι. Έχει λοιπόν νομικό έρεισμα το σημείο 2 του συντονιστικού, και στο μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι ότι το συλλογικό όργανο των διοριστέων ΑΣΕΠ β φάσης είναι στα σπάργανα και ως εκ τούτου, ίσως δεν έχει μάθει ακόμη να αρθρώνει και πολύ σωστά , να μεταφέρει και να διατυπώνει με προσοχή και ακρίβεια τα όσα απορρέουν από τους νόμους. Προτείνω λοιπόν την ακόλουθη διορθωτική κίνηση στο συντονιστικό: Να εισάγει στο κέιμενο τη σχετική παραπομπή που θα αναφέρει τη συγκεκριμένη νομική ρήτρα επί της οποίας στηρίζεται η φράση ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ και μετά να δούμε αν θα έχει λόγια να εξαπολύει μύδρους ο κ. Κυργιάκης!!   

Κοίτα το κείμενο της συντονιστικής όπως βγήκε είναι μνημείο συντεχνιασμού. Εμένα εκτός από το σημείο 2 που αναφέρεις με ενοχλεί και η επίκληση στις δηλώσεις Διαμαντοπούλου περί διορισμού αποκλειστικά μέσω ΑΣΕΠ, γιατί προσφέρει μια απίστευτη πάσα στην υπουργό μέσω της αποθέωσης του διαγωνισμού. Μπορεί να μπήκαμε στη διαδικασία του ΑΣΕΠ, να τα καταφέραμε αλλά δε νομίζω ότι είναι και μια ευχάριστη ανάμνηση για εμάς. Εμείς μπορεί να συζητάμε στα Forum άπειρες μέρες ποιος είναι ο καταλληλότερος για να διδάξει, ποιος πέρασε πιο δύσκολα, ποια είναι η πιο αξιοκρατική μέθοδος διορισμών, ποιος είναι δικαιότερο να διοριστεί το Σεπτέμβρη, κτλ. αλλά το υπουργείο ενδιαφέρεται για ένα και μόνο πράγμα:ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ. Δεν ενδιαφέρεται λοιπόν πως θα στείλει στα σχολεία τους καταλληλότερους αλλά τους λιγότερους και ο ΑΣΕΠ δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από ένα εργαλείο προς αυτή την κατεύθυνση. Για μας από την άλλη είναι το όχημα μέσω του οποίου θα διοριστούμε και τίποτα παραπάνω.

Αν ίσχυε αυτό που λες για την κατά προτεραιότητα πλήρωση των θέσεων από τους ΑΣΕΠίτες τότε γιατί το σχολικό έτος 2009-10 διορίστηκαν συνάδελφοι από το 40% σε κάποιες από τις κενές οργανικές θέσεις ενώ υπήρχαν πίνακες διοριστέων με τα δικά μας ονόματα. Κακά τα ψέματα με το 40% είμαστε δεμένοι λόγω νομοθεσίας. Αυτό λοιπόν που πρέπει να απαιτούμε είναι διορισμό το Σεπτέμβρη όλων των κατηγοριών που θεμελιώνουν δικαίωμα διορισμού με το προϋπάρχον θεσμικό πλαίσιο, να δηλώνουμε ως διοριστέοι του ΑΣΕΠ ότι θα κινηθούμε νομικά και να καλούμε και τις υπόλοιπες κατηγορίες που θίγονται να κάνουν το ίδιο. Στόχος μας πρέπει να είναι λόγω της νομικής πίεσης και του φόβου των αποζημιώσεων να γίνει μία υπέρβαση του αριθμού των διοριστέων και να πάρει όλο το 60-40 η οποία όπως έχει αναλυθεί εδώ δεν θα είναι και τόσο μεγάλη. Αν τραβάει ο καθένας το σκοινί από την πλευρά του θα εμφανιστεί κάποια στιγμή η Αννούλα σαν Πόντιος Πιλάτος και θα διορίσει ένα ποσοστό από όλες τις κατηγορίες και όλα καλά.

Το κείμενο του Κυργιάκη δε θεωρώ ότι μπαίνει στη λογική πάρε εμένα κυρία υπουργέ και όχι τους άλλους. Ίσα-ίσα βάζει το ζήτημα της ενότητας του κλάδου. Αν κρίνω δε από διάφορα που διαβάζω εδώ μέσα δεν έχει και πολύ άδικο

Από εκεί και πέρα, γιατί ως διοριστέος ΑΣΕΠ να θέλω τον ταυτόχρονο διορισμό των υπόλοιπων κατηγοριών, από τη στιγμή μάλιστα που προηγούνται στη δήλωση προτιμήσεων θέσεων; Θεωρώ δικαιότερο το διορισμό κατά προτεραιότητα της κατηγορίας μου (για πολλούς λόγους), και υποστηρίζω αυτή την άποψη. Θεωρώ τον εαυτό μου καταλληλότερο για τη θέση για την οποία διαγωνίστηκα και αρίστευσα, από κάποιον που δεν διαγωνίστηκε ποτέ ή ήταν απλά επιτυχών. Νομίζω είναι απλά τα πράγματα και δεν υφίσταται θέμα συναδελφικότητας, διότι πρώτον, δεν είμαστε ακόμη συνάδελφοι, εφόσον είμαστε ακόμη αδιόριστοι, και δεύτερον, όλοι οι πτυχιούχοι δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο κατάλληλοι για μία συγκεκριμένη θέση. Εφόσον οι θέσεις είναι λίγες και οι υποψήφιοι πάρα πολλοί, αναγκαστικά υπάρχει ανταγωνισμός και σύγκρουση συμφερόντων. Επομένως ο καθένας υπερασπίζεται τα συμφέροντά του και πιστεύω ότι αυτό είναι απόλυτα θεμιτό.

1) Συνάδελφε svoura tο πολύ-πολύ να θεωρήσω το κείμενο της συντονιστικής μνημείο προχειρότητας και κάπως άστοχης διατύπωσης σε ορισμένα σημεία, αλλά όχι και συντεχνιασμού! Ας μην κρίνουμε τόσο αυστηρά ένα όργανο που καλά -καλά δεν έχει ζήσει ακόμα την πρώτη του εβδομάδα!! Ναι, ίσως οι αναφορές στους άριστους και κάποιες παρεμφερείς φράσεις να προκαλούν θυμηδία, αλλά μην ξεχνάμε ότι μπορεί να εδράζονται και να απορρέουν από όλα εκείνα τα νυχτέρια τους αδιάλειπτους κόπους και τα έντονα συναισθήματα που βιώσαμε για να πετύχουμε να συμπεριληφθούμε σε μια λίστα που μέρα με τη μέρα τη βλέπουμε να εκφυλίζεται απαξιώνοντας τελικά και αυτόν τον ίδιο το θεσμό του διαγωνισμού! Καλώ λοιπόν οποιαδήποτε από τις άλλες κατηγορίες να έρθει στη θέση μας  για να ζήσει αυτήν την πλήρη αποκαθήλωση που τόσο ανάλγητα μεθοδεύει το ΥΠΕΠΘ και μετά τα ξαναλέμε!!
2) Όσο για το σημείο σχετικά με απορρόφηση διοριστέων ΑΣΕΠ κατά προτεραιότητα, ίσως να έχει παραμείνει μεχρις στιγμής νεκρό γράμμα, πράγμα άλλωστε πολύ σύνηθες στην ελληνική νομοθεσία, δεν παύει όμως να αποτελεί ένα αξιόλογο νομικό έρεισμα που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί δεόντως.
3) Ο τίτλος και μόνο του άρθρου του Κυριακή μιλάει έυγλωττα για τις προθέσεις του συγγραφέα του..Τι θα πει οι άριστοι και οι άχρηστοι δηλαδή; Δεν στοχεύει στην με ειρωνικό τρόπο απαξίωση ολόκληρου του όγκου των διοριστέων ΑΣΕΠ; Ας σοβαρευτούμε λιγάκι λοιπόν, διοτί εξίσου κάλλιστα θα μπορούσε και το συντονιστικό ΑΣΕΠ να συντάξει έναν λίβελλο αντάξιο ή και ανώτερο απ'άυτόν του κ. Κυριακή και να αποδυθούμε σ'εναν αέναο και ανούσιο κύκλο λιβέλλων που θα βλάψει όλους μας..ελπίζω να μη φτάσουμε σ' αυτό το σημείο.

Αποσυνδεδεμένος DEXTER

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #576 στις: Μαρτίου 24, 2010, 06:52:30 pm »
ΤΟ 24 μηνο προηγειται. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ " ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ"

Αποσυνδεδεμένος ekpaideftikospe60

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #577 στις: Μαρτίου 24, 2010, 06:55:39 pm »
Ε, ρε γλέντια!!!!!! Από την μία παρεξήγηση στην άλλη και από την μία παρερμηνεία στην άλλη! Έλεος πια με όλες τις κατηγορίες που χώνονται παντού και παρεξηγούν τα πάντα!!!!! Επιτέλους πότε θα επικρατήσει η λογική σε αυτόν τον τόπο??? Φυσικά ποτέ!!!! Δεν το καταλαβαίνετε συνάδερφοι ότι οι αλληλοσπαραγμοί δεν οδηγούν πουθενά????  :(  Αν δεν τηρηθεί ο νόμος και τα αυτονόητα, τότε για πια δικαιοσύνη και αξιοκρατία μιλάμε??? Αν δεν δικαιωθούν οι διοριστέοι που είναι με ΦΕΚ, αλήθεια περιμένουν οι άλλες κατηγορίες να δικαιωθούν ??? Αν δεν πάρουν λογικά σειρά οι διοριστέοι και όλοι όσοι κατοχυρώνουν φέτος δικαίωμα διορισμού, πως θα πάρουν σειρά οι υπόλοιποι από όλες τις κατηγορίες και οι επόμενες φουρνιές εκπ/κών??? Μην τρελαίνεστε!!!! Αμάν πια! Αν πάρει τους διοριστέους φέτος ταυτόχρονα θα πάρει και το 40% και τους 30μηνίτες και 24μηνίτες!!!! Ψυχραιμία!!! Όλοι στην ουρά είμαστε και όλοι έχουμε τα δίκια μας!!!! Δεν καταλαβαίνω κάποιους συναδέρφους που ανήκουν σε 40%, 30μηνο, 24μηνο, γιατί έχουν τόσο μίσος και εναντίωση στους διοριστέους????? Είπε κανείς να μην διοριστούν όλες οι κατηγορίες??? Αν ανήκαν και αυτοί στην κατηγορία των διοριστέων της β' φουρνιάς, τι θα έλεγαν??? Μιλάμε για αυτονόητα, νόμιμα και λογικά πράγματα! Δεν έχουμε δηλαδή το δικαίωμα να διεκδικούμε τα αυτονόητα??? Αν είναι έτσι, να καταργήσουμε όλους τους νόμους και τα αυτονόητα και να διορίζεται ο καθένας με βάση τις γνωριμίες του και τις πελατειακές του σχέσεις!  >:( ΈΛΕΟΣ!!!! Ψυχραιμία! Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε! Αν θέλουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες να φτιάξουν κι αυτές κείμενο, δεν τους εμποδίζει κανένας!!!! Μήπως να αυτομαστιγωθούμε και να ζητήσουμε συγνώμη όσοι είμαστε διοριστέοι με τον ΑΣΕΠ??? Τι άλλο θα ακούσουμε πια??? Να ξέρετε ότι αν δεν δικαιωθούν οι διοριστέοι να μην περιμένουν ούτε οι υπόλοιπες κατηγορίες δικαίωση!!!! Είναι πασιφανές!!!! Γι' αυτό προτείνω σεβασμό, ενότητα και συσπείρωση όλων των κατηγοριών που δικαιούνται φέτος διορισμό, αλλιώς βλέπω να κλαίμε όλοι την μοίρα μας!!!! Καλά μυαλά!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 18:28:07 »

Eleos!!!

• Επισκέπτης
« Απάντηση #578 στις: Μαρτίου 24, 2010, 06:57:05 pm »
τελικά παρεξηγήθηκα

Συγγνώμη το κοίταξα κι εγώ, έτσι όπως είναι διατυπωμένο δίνει την εντύπωση πρότασης για διάσπαση των διοριστέων ΑΣΕΠ..ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν πώς διατυπώνουμε τις σκέψεις μας..

Αποσυνδεδεμένος foreman

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #579 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:10:22 pm »
πήγα κάποτε να ζητήσω ενιχυτική διδασκαλία διότι έβλεπα συναδέλφους να δουλεύουν και να μαζεύουν μόρια λίγο λίγο...κανένας δεν μου έδινε σημασία...οι συνάδελφοι σιγά σιγά διορίζονταν...και γω έτρωγα πασατέμπο...πάω λοιπόν σε κάποιο ειδικό συμβουλάτορα..."δώσε ΑΣΕΠ παιδί μου" μου είπε ...λέω θα αγωνιστώ αφού κανένας δε με βοήθάει...έδωσα λοιπόν και πέρασα στους διοριστέους ..."τελείωσες μου είπε ο συμβουλάτορας"...ούτε έγλειψες κανένα όυτε υποχρεώθηκες...μισοί τη μία χρονιά μισοί την άλλη μου είπε...ήρθε λοιπόν η δεύτερη χρονιά και θολό το τοπίο...οι συνάδελφοι όμως με τις ενισχυτικές και τους γνωστους είχαν τακτοποιηθεί και γω με το σταυρό στο χέρι που αγωνίστηκα χωρίς γνωστους περιμένω...και η αναμονή είναι χειρότερη του θανάτου...τι λες; θέτεις ακόμα θέμα προτεταιότητας ;.....
"Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων σ' αυτόν τον κόσμο, οι καλοί και οι κακοί. Οι καλοί κοιμούνται καλύτερα, αλλά οι κακοί απολαμβάνουν περισσότερο τις ώρες που είναι ξύπνιοι"...

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #580 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:17:34 pm »
Θέλω να ρωτήσω κάτι τον "συνάδερφο" DEXTER : " Αν ήταν εκείνος στη λίστα των διοριστέων

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #581 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:22:41 pm »

πήγα κάποτε να ζητήσω ενιχυτική διδασκαλία διότι έβλεπα συναδέλφους να δουλεύουν και να μαζεύουν μόρια λίγο λίγο...κανένας δεν μου έδινε σημασία...οι συνάδελφοι σιγά σιγά διορίζονταν...και γω έτρωγα πασατέμπο...πάω λοιπόν σε κάποιο ειδικό συμβουλάτορα..."δώσε ΑΣΕΠ παιδί μου" μου είπε ...λέω θα αγωνιστώ αφού κανένας δε με βοήθάει...έδωσα λοιπόν και πέρασα στους διοριστέους ..."τελείωσες μου είπε ο συμβουλάτορας"...ούτε έγλειψες κανένα όυτε υποχρεώθηκες...μισοί τη μία χρονιά μισοί την άλλη μου είπε...ήρθε λοιπόν η δεύτερη χρονιά και θολό το τοπίο...οι συνάδελφοι όμως με τις ενισχυτικές και τους γνωστους είχαν τακτοποιηθεί και γω με το σταυρό στο χέρι που αγωνίστηκα χωρίς γνωστους περιμένω...και η αναμονή είναι χειρότερη του θανάτου...τι λες; θέτεις ακόμα θέμα προτεταιότητας ;.....
Χωρίς να θέλω να μπω στην ουσία της απάντησης (αν έμπαινα, θα μπορούσα να πω π.χ. ότι υπάρχουν και διοριστέοι ΑΣΕΠ που έκαναν πρόσθετη πριν γίνουν διοριστέοι - αλλά δεν είναι αυτό το θέμα), το νόμιμο είναι 60% από ΑΣΕΠ , 40% από ενιαίο. Οι 24μηνίτες θεμελιώνουν επίσης δικαίωμα διορισμού και πρέπει ένα ποσοστό τους αν όχι όλοι να διοριστούν φέτος.
Όσον αφορά το κείμενο των διοριστέων της β' φουρνιάς διοριστέων ΑΣΕΠ, θα πω αυτό που έγραψα λίγο παραπάνω, ότι , αν τελικά διοριστούν όλοι, θα συμπαρασύρουν με τον αγώνα τους και τον διορισμό του 40%.

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #582 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:25:59 pm »
Ο κυριος αυτος ανεφερθη στους συναδερφους,λεγοντας οτι πρεπει να αισθανονται ντροπη.Οκ,θα αισθανθουν ντροπη.Ντροπη ομως πρεπει να αισθανονται  τοτε κι εκεινοι που με δελτια τυπου,επαφες με το υπουργειο και τον εκαστοτε υπουργο παιδειας αγωνιζονταν κατα της προθεσης,επι Αρσενη,να φθασει το ποσοστο διορισμου,σταδιακα,το 100 τοις εκατο,και το πετυχαν.Εκεινοι που μεχρι προτινος αγωνιζονταν να ανατραπει και το ισχυον ποσοστο ωστε να γινει 50 τοις εκατο απο ασεπ.Ολοι ξερουμε οτι ακομη και αυτο το 60 τοις εκατο ειναι πλασματικο.Μακαρι ολοι να διοριστουμε,ολοι εχουμε την δικη μας ταλαιπωρια στον χωρο της εκπαιδευσης,το επιχειρημα πως καποιοι κριθησαν αριστοι,λεει αυτο ακριβως,κριθησαν.Η διατυπωση ειναι "κριθησαν",οχι ειμαστε αριστοι

Αποσυνδεδεμένος DEXTER

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #583 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:26:36 pm »
NAI . γιατι δεν εχω ουτε μια ωρα πδσ. ΝΑΙ . γιατι το 2005 και  2007 θα διοριζομουν  με ασεπ αν δεν υπηρχε η μεταρρυθμισμη κουτσικου. ναι γιατι το 2008 θα διοριζομουν αν δεν υπηρχε η μεταρρυθμιση στυλιανιδη. 500+ σειρα στον ασεπ 2008. στους πε 02/ και 3 χρονια αναπληρωση. εδωσε τις θεσεις στο 24μηνο. απο το 24μηνο θα διοριστω φετος εστω κι αν δεν αρεσει σε καποιους.  

Αποσυνδεδεμένος ekpedeftikos82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #584 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:30:15 pm »
σας διαβάζο πολες μερες και πολά απογεματα. Γιατί θέλετε να διοριστί μόνο τό 60 η μονο το σαραντα της εκατώ; διορίζομε κιεγω με ασεπ καιθελο να ιμαστε ολη μαζι τη νέα χρονια στις ταξης. ολη δοσαμε εξετάσις και πετήχαμε να διοριστουμε ολη. ανυπομονό να δουλέπσο κε δεν πιστεβο πως θα εχη κανενας προβλιμα. Εγό προτύννο να προσλαβουν το 99 της εκατώ κιοχι το 60 κε 40 που λετε εσύς.  Οι Διαμαντο πούλου ήναι ΘΕΩΣ.

Αποσυνδεδεμένος maritinaki_zan

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #585 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:32:45 pm »
Καλό διορισμό DEXTER !!!! Φυσικά και θα διοριστείς!!!! Άλλα να μην επιτίθεσαι ενάντια στους διοριστέους του ΑΣΕΠ, γιατί αυτό είναι άδικο!!!! Όλοι έχουμε κάνει τον προσωπικό μας αγώνα κι έχουμε τη δική μας πορεία, αυτό όμως δεν μας δίνει το δικαίωμα να αμφισβητούμε τους υπόλοιπους!!! Για τις αλλαγές των νόμων επί υπουργών Παιδείας, δεν νομίζω πως φταίνε οι συνάδερφοι διοριστέοι!!!!! ΟΚ?????

Αποσυνδεδεμένος valanidas

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #586 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:47:29 pm »
Συνάδελφε γιατί δεν σου απαντά κανείς.Αλλά τι να σου απαντήσουν.Τα αυτονόητα.................

Αποσυνδεδεμένος tsounga

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #587 στις: Μαρτίου 24, 2010, 07:49:12 pm »
παιδιά μην ασχολείστε... το 40% είναι μια ιδιόρρυθμη κατηγορία. από τη μία δεν δέχεται τον ασεπ , άρα και τους ασεπίτες, γιατι είναι άδικος και η προϋπηρεσία είναι ο καλύτερος δείκτης για να "ξεχωρίσεις" καλούς εκπαιδευτικούς. από την άλλη τα μοριάκια που μαζεύουν από ασεπ, τους καθιστούν αυτομάτως ανώτερους σε σχέση με τους οαεδίτες κλπ οι οποίοι έχουν μόνο προϋπηρεσία. δεν ξέρουν τι θέλουν. και αν μετά από την κίνησή μας δικαιωθούν και εκείνοι, τότε αντί να μας πυροβολούν, θα έπρεπε να μας ευχαριστούν κιόλας. αφήστε σας λέω...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182717
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)