0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοι περιμέναμε διορισμό φέτος πρέπει να το ψάξουμε μήπως μας έκανε ποδαρικό ή μας ευχήθηκε ή μας έριξε μούτζα... ο Μητσοτάκης Δεν εξηγείται τέτοια καντεμιά
Παράθεση από: tihea στις Μαΐου 21, 2010, 10:48:29 pmΌσοι περιμέναμε διορισμό φέτος πρέπει να το ψάξουμε μήπως μας έκανε ποδαρικό ή μας ευχήθηκε ή μας έριξε μούτζα... ο Μητσοτάκης Δεν εξηγείται τέτοια καντεμιά Το πράγμα φαινόταν τουλάχιστον εδώ και ένα χρόνο πως πηγαίναμε για χρεοκοπία, για όποιον είχε μια στοιχειώδη ενημέρωση και αίσθηση των πραγμάτων μόνο έκπληξη δεν είναι τα τεκταινόμενα των τελευταίων μηνών. Δυστυχώς φαίνεται πως τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη, ίσως κάποιοι να διαβάζουν τους κόσμιους "διαπληκτισμούς" μας για τα θέματα του ποιοι, πότε και πώς θα διοριστούν και να γελούν ήδη...
Καλησπέρα, είμαι διοριστέα μέσω Αγγλικής με καλή σειρά και ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεις τί θα γίνει με τον χρόνο παραμονής στην οργανική. Είναι υποχρεωτικό να μείωνουμε 3χρόνια? Δεν υπάρχει περίπτωση μετάθεσης ή απόσπασης? Τί δυνατότητες υπάρχουν? θα πρέπει να αλλάξω όλη μου τη ζωή για 3χρόνια υποχρεωτικά;Πού μπορώ να μάθω έγκυρα μετά παό το νέο νόμο πλέον?ευχαριστώ, και όλα αυτά φυσικά εφόσον διοριστούμε φέτος...
Σήμερα πήρα τηλέφωνο στο Υπουργείο (με το ζόρι μου μίλησαν...) και μου είπαν πως δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα για τους διορισμούς, ούτε πια κατηγορία θα προηγηθεί της άλλης... Από Ιούνη και βλέπουμε λοιπόν.... Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση θολούρα ακόμα και τόση ασάφεια??? Κανείς δεν λέει τίποτα με σιγουριά, ενώ το καλοκαίρι έχει φτάσει.... Δεν ξέρω τι μας μαγειρεύουν.... Ας ελπίσουμε να υπάρξει θετική εξέλιξη.... Όποιος έχει κάτι νεότερο ας το παραθέτει εδώ...