0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι,θα ρωτήσω κάτι, επειδή μιλάτε για αγνή συναδελφικότητα. Ποια κατηγορία ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα προβλήματα της άλλης, αν το status quo βόλευε την ίδια μια χαρά;Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Ποια κατηγορία ασχολήθηκε με το γεγονός ότι οι ασεπίτες διοριστέοι επιλέγουν τόπο διορισμού πάντοτε τελευταίοι; Μια ρύθμιση που είναι πασιφανώς άδικη. Εμένα με ενοχλεί αυτό ως διοριστέα ασεπ, γιατί έχω κουραστεί πολύ για να γράψω αυτό το βαθμό. Λοιπόν έχω να πω το εξής: Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους άλλους, όπως δεν μπορούν να κάνουν κι άλλοι τίποτα για μένα... Όποιος θέλει αλληλεγγύη, πρέπει να την προσφέρει με την πρώτη αδικία που βλέπει, όχι με την πρώτη αδικία που τον θίγει προσωπικά. Γιατί τότε είναι αργά για αλληλεγγύη.
Παράθεση από: PHYSCIENCE στις Ιουλίου 13, 2010, 03:48:33 pmΕως τώρα ο κανιβαλισμός ήταν εναντιον του 40% με την αιτιολογία .....δεν έχουν ΑΣΕΠ .Τωρα ? ? ? ?Κανιβαλισμός και κοινωνικός αυτοματισμός στο φουλ, πάνω από ένα απολειφάδι που μας θυμίζει το όποιο ικοινωνικό κράτος είχαμε κερδίσει τις προηγούμενες 2-3 δεκαετίες. Οι κανίβαλοι θα τρώνε τις σάρκες τους όσο η κάστα των πολιτισμένων μεγαλοκαρχαριών θα νέμονται τα κρατικά έσοδα χωρίς πλέον το κράτος να δίνει λεφτά για καμιά υπηρεσία στους εργαζόμενους...Μια ανησυχητική και αποκρουστική πραγματικότητα...Ας συνεχίσουμε λοιπόν να τσακωνόμαστε για το κόκκαλο όσο κάποιοι άλλοι θα τρώνε τόνους κρέας και λίπος...
Εως τώρα ο κανιβαλισμός ήταν εναντιον του 40% με την αιτιολογία .....δεν έχουν ΑΣΕΠ .Τωρα ? ? ? ?
Παράθεση από: Estella80 στις Ιουλίου 13, 2010, 03:31:02 pmΣυνάδελφοι,θα ρωτήσω κάτι, επειδή μιλάτε για αγνή συναδελφικότητα. Ποια κατηγορία ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα προβλήματα της άλλης, αν το status quo βόλευε την ίδια μια χαρά;Θα σας δώσω ένα παράδειγμα: Ποια κατηγορία ασχολήθηκε με το γεγονός ότι οι ασεπίτες διοριστέοι επιλέγουν τόπο διορισμού πάντοτε τελευταίοι; Μια ρύθμιση που είναι πασιφανώς άδικη. Εμένα με ενοχλεί αυτό ως διοριστέα ασεπ, γιατί έχω κουραστεί πολύ για να γράψω αυτό το βαθμό. Λοιπόν έχω να πω το εξής: Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για τους άλλους, όπως δεν μπορούν να κάνουν κι άλλοι τίποτα για μένα... Όποιος θέλει αλληλεγγύη, πρέπει να την προσφέρει με την πρώτη αδικία που βλέπει, όχι με την πρώτη αδικία που τον θίγει προσωπικά. Γιατί τότε είναι αργά για αλληλεγγύη.Τώρα όλοι θυμούνται την αλληλεγγύη,τώρα που μπήκε το αυγό στον κώλο.
Συνάδελφοι,θα ρωτήσω κάτι, επειδή μιλάτε για αγνή συναδελφικότητα. Ποια κατηγορία ενδιαφέρθηκε ποτέ για τα προβλήματα της άλλης, αν το status quo βόλευε την ίδια μια χαρά;
Λοιπόν, όπως είδαμε, κανένας από άλλες κατηγορίες δεν ενοχλείται, που οι ασεπίτες επιλέγουν τοποθέτηση τελευταίοι.
Όταν είμαι ένα χρόνο άνεργος και έχω και δυο παιδιά εμένα ποιος θα μου τα ταίσει ; Ο επιλαχών;