*

Αποστολέας Θέμα: Διοριστέοι  (Αναγνώστηκε 688943 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Διοριστέοι
« Απάντηση #1848 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:04:10 pm »
Το τι θα κάνει ο καθένας εφόσον είναι νόμιμο είναι δικαίωμά του....

Να βγει όμως να το πει ευθαρσώς ....θα ήθελα αν είναι να διοριστω κοντίτερα να καταργηθούν όλοι οι διορισμοί των υπολοιπων κατηγοριών....
Όχι όμως να το διανθίζει με ιστορίες δικαίου
 έγώ κουράστικα περισσότερο ...και όταν αυτό δεν βγαίνει ..
εγώ του 80 είμαι καλύτερη από τον 78 ...
και όταν αυτό δεν βγαίνει εγω κοιτάω την κατηγορία μου ..
και όταν αυτο δεν βγαίνει ...εγω κοιτάω τα παιδιά μου !  

Κοίτα τα νικ και σκέψου ότι για να διοριστείς εσύ κοντίτερα κάποιοι άλλοι δεν θα διοριστούν καθόλου.....και όταν μεγαλώσουν πες τους το ......

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:02:28 »

Αποσυνδεδεμένος salingaros

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1849 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:07:02 pm »
είμαστε 2 και περιμένουμε....
κρεμόμαστε απο τα χείλη κάποιων...
κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια και την βαρέθηκα....
στην αρχή δεν σε νοιάζει ...θα περιμένεις θα επιμένεις
και το κάνεις...περιμένεις κυνηγάς προσπαθείς...συνάμα κάνεις και σκτ δουλειές....
για άλλη μια χρονιά έξω?....
στην αρχή κάνεις υπομονή...
μετά ΤΣΑΤΙΖΕΣΑΙ...
μετά ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ....
μετά θυμώνεις...
μετά σε ποιανει θλίψη ...σε παίρνει από κάτω....
ΜΕΤΑ...και ΜΕΤΑ...
δεν μπορώ άλλο...
δεν θα αλλάξεις το σύστημα...δεν θα αλλάξεις την ΕΛΛΑΔΑ...
τουλάχιστον μπορείς να βελτιώσεις την διάθεση σου...μ
μα και αυτό για πόσο...ακόμα...για πόσο θα κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον ευατο!

Αποσυνδεδεμένος Nickman

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1850 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:08:28 pm »
Εγώ αν και 45 χρονών με 2 παιδιά δεν έχω πρόβλημα να παω και στον Αη Στράτη ή στο Καστελόριζο ή όπου αλλού. Για μένα προτεραιότητα έχει η οικογενειά μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2010, 05:14:45 pm από Nickman »

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1851 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:14:50 pm »
Όταν είμαι ένα χρόνο άνεργος και έχω και δυο παιδιά εμένα ποιος θα μου τα ταίσει ; Ο επιλαχών;
Και όταν σε απολύσει ο Πάγκαλος γιατί θα καταργήσει τη μονιμότητα θα πρέπει εγώ επίσης που δεν θα είμαι -λέμε- απολυμένος να σκεφτώ τα δικά μου παιδάκια και να κάνω μόκο; Εκεί πάει το πράμα...

Νομίζετε ότι δεν θα χρειαστείτε ποτέ την αλληλεγγύη;

Ε ρε χαρές που κάνουν οι δυνατοί με τις ψευδαισθήσεις που έχουμε!!!

Υ. Γ. Δεν μου ακούγεται κακό το Καστελόριζο. Και φαντάζομαι ούτε στον επιλαχόντα, ούτε στους συναδέλφους του 24μήνου επίσης...Κατάλαβες ότι δεν είναι αυτό το θέμα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:02:28 »

Αποσυνδεδεμένος Nickman

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1852 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:18:43 pm »
Μόνο αν χρεωκοπήσει το κράτος θα απολύσει υπαλλήλους του σκληρού δημόσιου πυρήνα και πάλι με κοινωνικά κριτήρια. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ...ΤΕΛΟΣ

Αποσυνδεδεμένος λιθοσφαιριστής

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1853 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:25:39 pm »
Τα χρήματα που θα πάνε αλλού σε τομείς άχρηστους θα έπρεπε να διατεθούν σε ΠΑΙΔΕΙΑ και ΥΓΕΙΑ. Ε λοιπόν αποτελεί πολιτική θέση και στρατηγική να αποδεκατιστούν αυτοί οι τομείς.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Αποσυνδεδεμένος P_Maria

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #1854 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:33:17 pm »
Σχετικά με όσους λένε...παραμύθια... ότι υπηρέτησαν 24μήνες σε απομακρυσμένα μέρη

εγώ ξέρω και άτομα μέσα στο κέντρο Θεσνικης και Αθήνας να μαζέυουν δίπλα στο σπιτάκι τους τους μήνες και τα μόρια δουλειάς χωρίς καν να ξενιτευτούν.......

όσο αφορά τους 24μηνές για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τούς !!!!!!

όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε να μας διορίσουν να δουλέψουμε και εμείς κάποια στιγμή!!!!!
Ερχόταν όλοι όσοι τώρα αποκαλούνται 24μηνίτες που όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΩΝ !!!!! και ζητούν διορισμό κατα προτεραιότητα!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 24ΜΗΝΟ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!

Φέτος όλοι εσείς όσοι αποκαλείστε 24μηνο δουλέψατε αναπληρωτές και μαζέψατε  τους μήνες σας (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ 24!!!!)
Να σας ρωτήσω όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ??? ΣΤΟ 24ΜΗΝΟ???Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!

Δουλέψατε φέτος ως αναπληρωτές μαζέψατε, μήνες, μόρια, λεφτά κανονικά απο την αρχή της χρονίας και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!

Την νέα σχολική χρονιά ούτε αναπληρωτές δεν πάμε όσοι είμαστε γραμμένοι στο ΦΕΚ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!!!ΤΟ 24ΜΗΝΟ ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ!!!!!

Ε ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!!!

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠΙΤΕΣ !!!!!!!!!!
''The whole problem with the world is that fools and fanatics are so certain of themselves, but wiser people so full of doubts''  Bertrand Russell

Αποσυνδεδεμένος Υπατία

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ03
    • Προφίλ
« Απάντηση #1855 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:35:01 pm »
Μόνο αν χρεωκοπήσει το κράτος θα απολύσει υπαλλήλους του σκληρού δημόσιου πυρήνα και πάλι με κοινωνικά κριτήρια. Τα υπόλοιπα τα ακούω βερεσέ...ΤΕΛΟΣ
Οκ.
Καλό διορισμό survivor!
Θα τα πούμε στο Καστελλόριζο. Και θα έχω γίνει τρίτεκνη αφού έχεις τέτοιες πληροφορίες... Μη σου πω και...καρκινοπαθής μ΄αυτά που ακούω εδώ μέσα.

Το βερεσέ τελείωσε για όλους αν δεν το κατάλαβες.

Για ένα κομμάτι ψωμί ή θα τους φάμε, ή θα μας φάνε, ή θα φαγωθούμε μεταξύ μας.

Ο καθένας με το χέρι στην καρδιά ας αποφασίσει. Όσο έχει χέρι. Για καρδιά άστο.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 13, 2010, 05:37:18 pm από Υπατία »

Αποσυνδεδεμένος alceste

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1856 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:37:14 pm »
Συμφωνω απολυτα με Estella80.Αυτο για τις σημειωσεις του εν λογω φροντιστηριου που ειπωθηκε εδω ειναι τρομερη βλακεια.Εχω περασει απο το συγκεκριμενο φροντιστηριο στον προπροηγουμενο ΑΣΕΠ,και δεν βοηθηθηκα,οπως και παμπολλοι συναδερφοι μου.Μην απαξιωνετε το διαβασμα,την ερευνα,το ξενυχτισμα πανω στα βιβλια,τα τετραδια επι τετραδιων με προσωπικες σημειωσεις και ερευνα,τα μεταπτυχιακα,αλλα και οσους αξιους καθηγητες εγιναν αρωγοι στην προσπαθεια αυτη.Μακαρι να διοριστουμε ολοι.Ολοι ταλαιπωρουμαστε,διαβαζαμε,τρεχαμε απο σχολειο σε σχολειο.Ομως νευριαζω οταν θα πρεπει να απολογηθουν καποιοι διοριστεοι ασεπ για το οτι αγωνιζονται για τον διορισμο τους ,ξεχωρα ως κινηση.Οταν εγω εμενα απ εξω στους προηγουμενους ασεπ,λογω του 40 τοις εκατο,με σκεφτηκε κανεις εμενα;Η εκεινους στην ιδια θεση με εμενα;Αν ηταν διαφορετικα τα πραγματα,χωρις ΔΝΤ,στην προτερα κατασταση,θα γινοταν σκοτωμος να παει,οπως και εχει ζητηθει,50%,το ποσοστο ασεπ, η και παρακατω.Κοπτονται τωρα ολοι για οψιμη αλληλεγγυη...

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
« Απάντηση #1857 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:43:45 pm »
Σχετικά με όσους λένε...παραμύθια... ότι υπηρέτησαν 24μήνες σε απομακρυσμένα μέρη

εγώ ξέρω και άτομα μέσα στο κέντρο Θεσνικης και Αθήνας να μαζέυουν δίπλα στο σπιτάκι τους τους μήνες και τα μόρια δουλειάς χωρίς καν να ξενιτευτούν.......

όσο αφορά τους 24μηνές για να λέμε τα πράγματα με το ονομά τούς !!!!!!

όταν όλοι εμείς τους ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ 2008 δώσαμε εξετάσεις και περάσαμε με την αξία μας και με το διάβασμά μας και επιτέλους περιμένουμε να μας διορίσουν να δουλέψουμε και εμείς κάποια στιγμή!!!!!
Ερχόταν όλοι όσοι τώρα αποκαλούνται 24μηνίτες που όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΚΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ 24ΜΗΝΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΦΕΤΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΗΝΩΝ !!!!! και ζητούν διορισμό κατα προτεραιότητα!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!!!!ΑΠΟ ΤΟ 24ΜΗΝΟ !!!ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ!!!!!

Φέτος όλοι εσείς όσοι αποκαλείστε 24μηνο δουλέψατε αναπληρωτές και μαζέψατε  τους μήνες σας (ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΤΕ 24!!!!)
Να σας ρωτήσω όταν δίναμε ΑΣΕΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ??? ΣΤΟ 24ΜΗΝΟ???Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ!!!!!

Δουλέψατε φέτος ως αναπληρωτές μαζέψατε, μήνες, μόρια, λεφτά κανονικά απο την αρχή της χρονίας και ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΟΙ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΗΓΑΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΦΕΤΟΣ!!!!!

Την νέα σχολική χρονιά ούτε αναπληρωτές δεν πάμε όσοι είμαστε γραμμένοι στο ΦΕΚ!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ!!!!ΤΟ 24ΜΗΝΟ ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ!!!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!!!!ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥ 24ΜΗΝΟΥ ΟΛΟΥΣ!!!!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ!!!!ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ!!!!!

Ε ΟΧΙ!!!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ!!!!!

ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΠΙΤΕΣ !!!!!!!!!!

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μην το φωνάζεις εδώ σε μας! Φώναξέ το σ' αυτούς που σου κόβουν  τον διορισμό. Δεν είναι οι 24μηνίτες ούτε οι 40% ούτε άλλος κανείς που σου στερεί το δικαίωμά σου να διοριστείς. Πήγαινε να φωνάξεις το δίκιο σου σ΄αυτούς που σου το στερούν και να έλθουμε να φωνάξουμε κι εμείς μαζί σου! Γιατί κι εμάς το δικαίωμά μας μάς στερούν.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος PHYSCIENCE

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #1858 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:46:36 pm »
Εύχομαι καλο διορισμό σε όλους ακόμα και σε αυτούς που με βλέπουν σαν θήραμα.
Και αν δεν διοριστώ καθόλου για να έρθουν λίγο κοντίτερα οι ΑΣΕΠίτες.....καλη καρδια.

Αποσυνδεδεμένος Dorea

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1859 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:47:45 pm »
εμένα και την οικογένεια μου φέτος θα με συντηρήσει η αλληλεγγύη των συναδέλφων που και αν δε διοριστούν  θα συνεχίζουν ως αναπληρωτές
και θα συνεχίζουν να με έχουν στη μπούκα γιατι λενε έχω ΦΕΚ ...εμ ας πρόσεχα, τι το ήθελα το φεκ;
έπρεπε να ξυπνήσω νωρίτερα και να εκμεταλλευτώ το νόμο Στυλιανίδη  

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #1860 στις: Ιουλίου 13, 2010, 05:53:18 pm »
υποκρισίες και φαιδρότητες

Αποσυνδεδεμένος jimy100

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02