0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: GEMINI 3 στις Αυγούστου 22, 2007, 03:43:18 pmΠαιδιά, αν έχεις συνυπηρέτηση με εκπαιδευτικό και παιδιά δεν θες ΚΑΝΕΝΑ
Παιδιά, αν έχεις συνυπηρέτηση με εκπαιδευτικό και παιδιά δεν θες ΚΑΝΕΝΑ
Ο καθένας καταθέτει την εμπειρία του όχι μόνο από τη δική του περίπτωση αλλά και από τους γνωστούς του για τους οποίους μπορεί να είναι σίγουρος, όσο και για τον εαυτό του. Εγώ το 2005 πήρα απόσπαση από Έβρο για Α Αθήνας λόγω υπεραριθμίας και ο σύζυγός μου και πέρσι και φέτος από Α Αθήνας για Φθιώτιδα κανονική απόσπαση (για σχολείο) και δεν κάναμε τίποτε παραπάνω από τις αιτήσεις μας. Φυσικά, αν είχαμε βύσμα δεν θα κατέθετα αυτή την άποψη στο φόρουμ! Μήπως παίζει ρόλο και ο νομός στον οποίο ζητάτε απόσπαση; Όταν είπα στη ΔΔΕ του Έβρου τη μέρα που παρουσιάστηκα ότι ο σύζυγός μου προτίθεται να ζητήσει απόσπαση από Αθήνα για Έβρο (παρ'ότι νομικά το δικαιούμαστε), μου απάντησαν ότι πιθανότατα δεν θα εγκριθεί επειδή ο νομός τελεί εν υπεραριθμία ως προς τους φιλολόγους και, επειδή η Α Αθήνας έχει πάρα πολλά κενά,θα ήταν πιο εύκολο να πάρω εγώ η νεοδιόριστη απόσπαση παρά ο άνδρας μου με τα 15 χρόνια υπηρεσίας!!!Εσείς, my8os, σε ποιους νομούς εμπλέκεστε; Αν θες, στείλε το σε προσωπικό μήνυμα.
οι αποσπάσεις κατά κανόνα είναι βυσματικές, οι μεταθέσεις αξιοκρατικές (με μόρια). Απόσπαση σε γραφείο σημαίνει πως λαμβάνεις τα μόρια της περιοχής που ανήκεις και όχι αυτής όπου βρίσκεται το γραφείο.
Μηπως γνωριζει κανεις να μου πει, σε περιπτωση που κριθεις υπεραριθμος, μεσα ποτε θα το γνωριζεις? Ειναι ζητημα ημερων?
Παράθεση από: sd123 στις Αυγούστου 22, 2007, 10:59:27 amοι αποσπάσεις κατά κανόνα είναι βυσματικές, οι μεταθέσεις αξιοκρατικές (με μόρια). Απόσπαση σε γραφείο σημαίνει πως λαμβάνεις τα μόρια της περιοχής που ανήκεις και όχι αυτής όπου βρίσκεται το γραφείο.διοριζομαι α βοιωτιας οπου ολα τα σχολεια εχουν 2 μορια (η μεγιστη βλακεια). το μετανιωσα.τι μπορω να κανω για να παω σε σχολειο του ιδιου ή αλλου νομου με περισσοτερα μορια αυτη τη χρονια; αποσπαση γινεται σε νεοδιοριστους;
Γνωρίζω και εγώ ΠΕ19 που την πρώτη χρονιά που διορίστηκε και τη δεύτερη πήρε απόσπαση για Α Αθήνας άλλά την τρίτη δεν τα κατάφερε. Μιλάμε πάντα για διορισμένο/η τον/την σύζυγο, έτσι δεν είναι Μύθε; (Ο συνάδελφος που αναφέρω δεν έχει διορισμένη σύζυγο, εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα).