0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα δεν είναι υποχρεωτικό να πάρει νέα οργανική. Νόμιζα ότι ο ο υπεράριθμος πρέπι να μετακινηθεί οργανικά υποχρεωτικά!!!
τουλάχιστον παίζεις ανάμεσα σε δύο...εμείς που έχουμε πολλές ανοιχτές πληγές? Εγώ καλού κακού τα σιδέρωσα όλα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα...στον Έβρο κάνει κρύο...στην Κρήτη ζέστη! Όπως και να 'χει καλά αποτελέσματα να έχεις και να είσαι κοντά στο σπίτι σου!
στην περίπτωση αυτή κακώς χαρακτηριζεις την κατάσταση ως "μπάχαλο'...άλλη λέξη από " μπ..." πρέπει να χρησιμοποιήσεις.....
εγώ αναρωτιέμαι τελικά τι θα πει υπεράριθμος! αφού τα δεδομένα σε ένα σχολείο αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο!!Δηλαδή μπορεί πχ ένας φιλόλογος να κριθεί υπεράριθμος και να φύγει από το σχολείο, όμως μετά από δύο χρόνια το σχολείο να χρειάζεται φιλόλογο! γιατί πχ κάποιος πήρε μετάθεση, κάποιος πήρε σύνταξη κλπ κλπ.Σαν έννοια ή μάλλον σαν συνέπεια (είσαι υπεράριθμος άρα φεύγεις μια για πάντα από το σχολείο) μου ακούγεται τελείως χαζό για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω.Αυτό που έχει νόημα για μένα είναι το "είμαι υπεράριθμος φέτος". όχι όμωςνα φύγω για πάντα από το σχολείο και σε 2-3 χρόνια το σχολείο πάλι να ψάχνει για καθηγητή!μια χαζομαρα και μισή είναι η υπεραριθμία, που το μόνο που εξυπηρετεί είναι να βολεύονται κάποιοι σε θέσεις φιλέτα που δεν θα μπορούσαν να πάρουν με μετάθεση ούτε την δευτέρα παρουσία.