*

Αποστολέας Θέμα: Τοποθετήσεις υπεράριθμων  (Αναγνώστηκε 196602 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Epic fail teacher
    • Προφίλ
Απ: Τοποθετήσεις υπεράριθμων
« Απάντηση #182 στις: Αυγούστου 22, 2011, 06:32:51 pm »
Άρα δεν είναι υποχρεωτικό να πάρει νέα οργανική. Νόμιζα ότι ο ο υπεράριθμος πρέπι να μετακινηθεί οργανικά υποχρεωτικά!!!

Όχι ,μιλώ ως πρώην οργανικά υπεράριθμος και τώρα με κανονική οργανική ( μόνο αν επιθυμεί κάποιος να κριθεί ως υπεράριθμος απ'το ΠΥΣΔΕ τον μετακινούν απ'το σχολείο ,με δικιά του δήλωση ),δεν υπάρχει καμιά υποχρέωση  ,μάλιστα οι οργανικά υπεράριθμοι προτιμώνται ως πρώτοι  βάσει νόμου σε επιλογή οργανικής για σχολεία .Εγώ είχα 77 μόρια ,η άλλη είχε 125, δικαιωματικά  πήρα την οργανική  ;) 
Δεν ελπίζω τίποτα ,δε φοβάμαι τίποτα, είμαι εκπαιδευτικός...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:43:16 »

Αποσυνδεδεμένος Έλενα Μιχ.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #183 στις: Αυγούστου 30, 2011, 10:54:59 am »
Καλημερα σε ολους σας παρακαλώ αν γνωριζετε να μου λυσετε μία απορία γιατι επικρατει ένα χάος στο κεφαλι μου! Χτες τοποθετήθηκα οργανικά σε ενα νηπιαγωγειο. Σημερα πληροφορήθηκα οτι ειμαι λειτουργικά υπεραριθμη γιατι το νηπιαγωγειο ειναι μονοθέσιο ενω δηλωνουν 2 οργανικες και φυσικά η μια ειναι κατειλημμενη. Εμαθα οτι πρεπει να κάνω αιτηση για λειτουργικό κενο αν υπάρξει μετά τις αποσπάσεις. Σε περιπτωση που δεν υπαρξει κενο και  κανω αποσπαση εντος ΠΥΣΠΕ και την παρω ειμαι υποχρεωμενη να γυρισω στην οργανικη να την υπηρετησω αφου στην πραγματικοτητα δεν εχω οργανικη και ειμαι λειτουργικα υπεραριθμη;;;;

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #184 στις: Αυγούστου 30, 2011, 12:27:42 pm »
Όχι, την οργανική σου πρέπει να την υπηρετήσεις στο ΠΥΣΠΕ, όχι σε κάποιο σχολείο συγκεκριμένα.
ΠΕ60

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #185 στις: Αυγούστου 30, 2011, 12:30:57 pm »
Ειναι σιγουρο αυτο;;; το νηπιαγωγειο που τοποθετηθηκα και ειμαι λειτουργικα υπεραριθμη ειναι στη Γ Πειραια (Αιγινα) και θα ζητησω αποσπαση για Α Πειραια! ειναι το ιδιο ΠΥΣΠΕ ομως...σιγουρα δεν πρεπει να ξαναγυρισω στην Αιγινα;;;;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:43:16 »

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #186 στις: Αυγούστου 30, 2011, 12:32:11 pm »
Ε, ναι σίγουρα. Ρώτα και κανέναν αιρετό βέβαια, αλλά το πιθανότερο είναι να μην έχεις πρόβλημα.
ΠΕ60

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #187 στις: Αυγούστου 30, 2011, 02:33:21 pm »
Σε ευχαριστω παρα πολυ.....αντε να δουμε τι θα γινει φετος!!!!!πανω που πηγα να ηρεμησω οτι τοποθετηθηκα καπου μαθαινω οτι ειμαι λειτουργικα υπεραριθμη!!!! αντε να δω τι αλλο...

Αποσυνδεδεμένος natassoulini

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #188 στις: Αυγούστου 30, 2011, 05:55:54 pm »
τουλάχιστον παίζεις ανάμεσα σε δύο...εμείς που έχουμε πολλές ανοιχτές πληγές? Εγώ καλού κακού τα σιδέρωσα όλα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα...στον Έβρο κάνει κρύο...στην Κρήτη ζέστη! Όπως και να 'χει καλά αποτελέσματα να έχεις και να είσαι κοντά στο σπίτι σου!
Σκέφτομαι,άρα υπάρχω....    ΠΕ 60

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #189 στις: Αυγούστου 31, 2011, 01:22:22 pm »
τουλάχιστον παίζεις ανάμεσα σε δύο...εμείς που έχουμε πολλές ανοιχτές πληγές? Εγώ καλού κακού τα σιδέρωσα όλα καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα...στον Έβρο κάνει κρύο...στην Κρήτη ζέστη! Όπως και να 'χει καλά αποτελέσματα να έχεις και να είσαι κοντά στο σπίτι σου!
Νατάσσα, από πού είσαι;
ΠΕ60

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #190 στις: Αυγούστου 31, 2011, 03:18:37 pm »
καλησπερα,να ρωτησω κατι, ειμαι νηπιαγωγος και μετα την τοποθετηση μου στην Γ Πειραια και συγκεκριμενα στην Αιγινα ειμαι λειτουργικα υπεραριθμη. Τι γίνεται σε αυτή την περιπτωση;;; Θα κληθουμε να δηλώσουμε νέα σχολεια στα οποία θα υπάρξουν λειτουργικά κενα μόνο της Γ Πειραια;;;; και στην περίπτωση που κανενα απο τα κενα αυτά δεν με εξυπηρετεί τι γίνεται;;;; με τοποθετουν χωρις να εχω δηλώσει τα σχολεια από μονοι τους καπου;;;(Δηλ. πχ αν η Αιγινα δεν βγαλει λειτουργικο κενο και δεν εχω δηλωσει κατι αλλο μπορουν να με τοποθετήσουν πχ Υδρα ή Πορο χωρις να τα δηλώσω;;;;) Συγχρονως εχω κάνει και αιτηση αποσπασης ΕΝΤΟΣ ΠΥΣΠΕ... Ευχαριστω για την οποια απαντηση

Αποσυνδεδεμένος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Epic fail teacher
    • Προφίλ
« Απάντηση #191 στις: Αυγούστου 31, 2011, 03:45:10 pm »
στην περίπτωση αυτή κακώς χαρακτηριζεις την κατάσταση ως "μπάχαλο'...

άλλη λέξη από " μπ..." πρέπει να χρησιμοποιήσεις..... ;) ;) ;)

μπάτε (σκύλοι αλέστε);  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Epic fail teacher
    • Προφίλ
« Απάντηση #192 στις: Αυγούστου 31, 2011, 03:51:34 pm »
εγώ αναρωτιέμαι τελικά τι θα πει υπεράριθμος! αφού τα δεδομένα σε ένα σχολείο αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο!!
Δηλαδή μπορεί πχ ένας φιλόλογος να κριθεί υπεράριθμος και να φύγει από το σχολείο, όμως μετά από δύο χρόνια το σχολείο να χρειάζεται φιλόλογο! γιατί πχ κάποιος πήρε μετάθεση, κάποιος πήρε σύνταξη κλπ κλπ.

Σαν έννοια ή μάλλον σαν συνέπεια (είσαι υπεράριθμος άρα φεύγεις μια για πάντα από το σχολείο) μου ακούγεται τελείως χαζό για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω.

Αυτό που έχει νόημα για μένα είναι το "είμαι υπεράριθμος φέτος". όχι όμωςνα φύγω για πάντα από το σχολείο και σε 2-3 χρόνια το σχολείο πάλι να ψάχνει για καθηγητή!

μια χαζομαρα και μισή είναι η υπεραριθμία, που το μόνο που εξυπηρετεί είναι να βολεύονται κάποιοι σε θέσεις φιλέτα που δεν θα μπορούσαν να πάρουν με μετάθεση ούτε την δευτέρα παρουσία.

Στην περίπτωση μου  είχαμε τον παραλογισμό πριν 3 χρόνια να παρουσιάζει η

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #193 στις: Αυγούστου 31, 2011, 04:38:25 pm »
κανενας βρε παιδια;;;;;  :(  :(

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #194 στις: Αυγούστου 31, 2011, 06:07:22 pm »
Δηλαδη τωρα θα κληθουμε να δηλώσουμε νέα σχολεια στα οποία θα υπάρξουν λειτουργικά κενα μόνο της Γ Πειραια;;;; και στην περίπτωση που κανενα απο τα κενα αυτά δεν με εξυπηρετεί τι γίνεται;;;; με τοποθετουν χωρις να εχω δηλώσει τα σχολεια από μονοι τους καπου;;;(Δηλ. πχ αν η Αιγινα δεν βγαλει λειτουργικο κενο και δεν εχω δηλωσει κατι αλλο μπορουν να με τοποθετήσουν πχ Υδρα ή Πορο χωρις να τα δηλώσω;;;;:(  Ευχαριστω για την οποια απαντηση

Αποσυνδεδεμένος silkcut

• Ιστορικό μέλος
  • Η γνώση είναι δύναμη και η σιωπή συνενοχή...
    • Προφίλ
« Απάντηση #195 στις: Αυγούστου 31, 2011, 08:41:44 pm »
Έλενα, αν πήρες την οργανική φέτος από βελτίωση ή από μετάθεση, τότε πρέπει να την υπηρετήσεις για 2 χρόνια (Ν.3848/2010) για να έχεις δικαίωμα μετάθεσης.
Μπορείς να μην δηλώσεις στην πρώτη φάση λειτουργικών, αν δεν βολεύεσαι, συνήθως ακολουθούν και άλλες φάσεις, αλλά στην τελευταία φάση , αν συνεχίσεις να μην δηλώνεις, θα σε τοποθετήσει το πυσπε αυτοδίκαια σε σχολείο για τις ανάγκες της υπηρεσίας :D
Σήμερα μόνο οι ηλίθιοι κάνουν δικτατορίες με τανκς, από τη στιγμή που υπάρχει η τηλεόραση...
ΟΥΜΠΕΡΤΟ ΕΚΟ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182597
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144